Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Zaktualizowana i oficjalna grafika propagandowa, teraz już nikt się nie przyczepi, że saudigamer czy inne randomy oceniły wysoko:
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Z moim tempem to nie wiem czy jednak platyna nie bliżej 100h, ale to DOBRZE
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Lune to jest zajebista babka. Prostuje Roberta Pattisona aka Gustave za każdym razem gdy on zachowuje sie jak emo nastolatek poszkodowany przez cały świat.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Francois Kuźwa, jakie ta gierka ma pomysły - czasem czuję się, jakby to faktycznie był rasowy jRPG wprost z chorych umysłów azjatów, bo te wszystkie gestrele, Esquie i jego sąsiad-nemesis to jakby z NIERa od Yoko Taro wyszło.Ile tu jest serducha i oprócz wzruszających czy mrocznych motywów, jest też pełno zajebistego humoru
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dziś dotarłem do wioski magia. BTW na którym lvl tam wchodziliście? U mnie 17.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Szkoda się produkować bo już wszystko zostało napisane o tym czarnym koniu roku 2025. Wlatuje śniadanko i zasiadamy do tego genialnego tytułu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ależ to jest miodne, posiedziałem do 3 w nocy, wstałem rano i dalej chciałem chłonąć świat i historię.Muzyka - A R C Y D Z I E Ł O. Na słuchawkach gra się w to tak doooobrze. Początkowe lokacje, design - coś pięknego.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja nadal czekam na swoją kopię bo takie inicjatywy i studia trzeba wspierać. Grę kupiłem oczywiście nie dzięki trailerom tylko dzięki forumkowi. A zwłaszcza Waszym opiniom.ZAUFAŁEM
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Koniec aktu 1. Omg. To nie goty. To ArcyGoty.Mega rzadko się z kimś zgadzam co do miana GOTY ;) W twoim przypadku trafiono w sedno. Przekozak gra
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Audiowizualnie to jest poezja Co chwila się zatrzymuje by sobie pooglądać miejscówki i do tego ta muzyka.System walki jest świetny i coraz bardziej łape jego zasady. Zmusza do taktycznego myślenia. Niektórych przeciwnikiem atak umiem sparować/uniknąć odrazu, a z niektórymi mam duży problem. Naszczescię loadingi są szybkie, więc powrót do przeciwnika który nas złoił trwa krótko.Po pokonaniu pierwszego fabularnego bossa czułem się jak w Soulsach No ale żadnego Mima którego spotkałem na drodze nie udało mi się pokonać. Nie mogę wyczuc tych skubancow. Do tego fajna mapka świata (niczym w Ni no kuni) i idealnie rozłożone punkty kontrolne.Na tą chwilę prawdziwy diament pozbawiony rys.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mimy z czasem powszednieją jako jedyne, bo chyba wszystkie mają takie same ataki, a trochę ich jest. Inne warunki walki się zmieniają, i czasem walka może długo trwać, ale ciągle walą te same dwa comba. Slap.. slap... yyy, glówka i łup, łup... łup..... łuup.Ten ostatni typek na arenie to przykład przeciwnika z dużo szerszym repertuarem, ma dość wiele różnych komb, w tym typowy bokserski blef, na który złapałem się chyba z 50 razy pod rząd lol.
Opublikowano 52 minuty temu52 min Az mi doopa peka ze wszyscy graja a ja dopiero jutro w domu bede to moze pogram. Syna trzeba bedzie szybko uspac i ciorac az sam nie zasne