Opublikowano sobota o 16:443 dni 40 minut temu, wet_willy napisał(a):Zakonczenie mnie zniszczylo :(Spoilerto po co wybrałeś zakończenie Maelle, ja go nie akceptuje. Verso jedyne słuszne.
Opublikowano sobota o 17:293 dni Wybralem to samo co ty a I tak mnie zniszylo xDPytan8e teraz czy NG+ czy dokonczym Platyne w Wutangu tyle ze na sama mysl ze jestem znowu w AktIII w Maupie dostale odruchu wymiotnego xD
Opublikowano sobota o 17:353 dni Teraz, wet_willy napisał(a):Wybralem to samo co ty a I tak mnie zniszylo xDSpoilerDla mnie było to dobre zakończenie, rodzina znowu razem, pogodzeni ze stratą. Wiadomo, że obraz przestał istnieć, więc może być żal reszty, ale to nie o nich była ta opowieść.Kusi mnie ten hard, ale nawet na normalu się pociłem na wielu bossach, więc nie wiem czy jest sens. Gier z ps4/ps5 raczej nie zbieram, mam tylko kilka, ale Ekspedycja stoi obok Nier i Bloodborne, może jednak wyczarują jakieś dlc, to się wróci jeszcze raz do tego świata.
Opublikowano sobota o 17:383 dni Tzn Hard jako NG a nie NG+ bo domyslam sie ze jak robisz 15mil jednym Hitem z 3 AoE i to w pierwszej z twoich 3 tur zanim Boss moze cos w ogole zrobic to za bardzo poziom trudnosci nie ma znaczenia xD ( na NG+ zatrzymujesz wszystkie bronie i Picto sie domyslam )
Opublikowano sobota o 17:453 dni Dobra mam znośny build solo, ale i tak można się zesrać w walce z trzema przeciwnikami, którzy nakładają sobie szał i tak sobie stoję cały czas z 9 punktami akcji i czekam 5 min zanim nadejdzie moja tura, idę do final bossa, bo moja cierpliwość się tu skończyła z aktywnością poboczną
Opublikowano sobota o 17:503 dni 9 minut temu, wet_willy napisał(a):Tzn Hard jako NG a nie NG+ bo domyslam sie ze jak robisz 15mil jednym Hitem z 3 AoE i to w pierwszej z twoich 3 tur zanim Boss moze cos w ogole zrobic to za bardzo poziom trudnosci nie ma znaczenia xD ( na NG+ zatrzymujesz wszystkie bronie i Picto sie domyslam )Tak, od zera chciałem zacząć i tym razem używać postaci które olałem przy pierwszym przejściu. 3 minuty temu, Rotevil napisał(a):Dobra mam znośny build solo, ale i tak można się zesrać w walce z trzema przeciwnikami, którzy nakładają sobie szał i tak sobie stoję cały czas z 9 punktami akcji i czekam 5 min zanim nadejdzie moja tura, idę do final bossa, bo moja cierpliwość się tu skończyła z aktywnością poboczną Potrzebujesz picto first strike, wtedy zawsze zaczynasz pierwszy. Bez tego bym nie przeszedł najtrudniejszego bossa w grze xd
Opublikowano sobota o 19:223 dni Do, którego momentu warto pchać grę? A w którym zacząć robić dodatkowy kontent?
Opublikowano sobota o 19:243 dni 3 godziny temu, wet_willy napisał(a):Zakonczenie mnie zniszczylo :(Ja dlatego nie kończę, wyjebane xD
Opublikowano sobota o 19:413 dni Wiele osób pisało podobne stwierdzenia po zakończeniu pierwszego aktu. Cóż mi pozostaje, jak nie powtórzyć, co już zostało tyle razy powiedziane:"Ło panie, co tam się odjebało "Na tym etapie jedyne czego się teraz serio boję, to spoilerów. YT już mi podpowiada materiały z E33, więc chyba pora unikać strony głównej... Bo niestety nie mam takiego tempa grania, jak inni.
Opublikowano sobota o 19:413 dni 16 minut temu, Szermac napisał(a):Ja dlatego nie kończę, wyjebane xDNie lękaj się, tylko wybierz mądrze. 2 minuty temu, Suavek napisał(a):Na tym etapie jedyne czego się teraz serio boję, to spoilerów. YT już mi podpowiada materiały z E33, więc chyba pora unikać strony głównej... Bo niestety nie mam takiego tempa grania, jak inni.Trzeba uważać, oglądałem recke bez spoilerów, a typ npspoiler z zakończenia 1 aktumrugał głupio okiem i coś gadał, że nie możemy być pewni kto jest głównym bohaterem i żeby się nie przywiązywać xdno ale to już oglądałem po skończeniu gry
Opublikowano sobota o 19:453 dni 20 minut temu, Soul napisał(a):Do, którego momentu warto pchać grę? A w którym zacząć robić dodatkowy kontent?Przynajmniej skończ akt 2, żeby odblokować wszystkie możliwości podróżowania po mapie i możliwość przekroczenia 9999 dmg w pojedynczym ataku. Edytowane sobota o 19:493 dni przez tedi007
Opublikowano sobota o 20:333 dni Właśnie się bawię w cały ten poboczny kontent i ile tu jest do roboty, to głowa mała. Tą ilością opcjonalnych lokacji i sekretnych bossów to ze 3 erpegi można podzielić i fajne jest to, że wcale nie trzeba dużo biegać, bo mapka jest względnie mała i wszystko jest obok siebie. Postaram się zrobić jak najwięcej, bo wcale mi się nie spieszy, żeby kończyć tę przygodę
Opublikowano sobota o 20:363 dni 2 minuty temu, Josh napisał(a):Właśnie się bawię w cały ten poboczny kontent i ile tu jest do roboty, to głowa mała. Tą ilością opcjonalnych lokacji i sekretnych bossów to ze 3 erpegi można podzielić i fajne jest to, że wcale nie trzeba dużo biegać, bo mapka jest względnie mała i wszystko jest obok siebie. Postaram się zrobić jak najwięcej, bo wcale mi się nie spieszy, żeby kończyć tę przygodę Koniecznie zalicz Flying Manor, The Reacher i Renoir's Drafts.
Opublikowano sobota o 21:003 dni Te wyzwania w tej wierzy na expercie skończył już ktoś w całości? Tam są też niezłe jazdy
Opublikowano sobota o 21:083 dni Byłem tam przed chwilą, zrobiłem dwa pierwsze zadanka, a jak w trzecim zobaczyłem nakoksowanego Dualistę to uznałem, że strategiczny odwrót będzie najlepszym wyjściem31 minut temu, Shen napisał(a):Koniecznie zalicz Flying Manor, The Reacher i Renoir's Drafts. Of course, wszystko będzie zaliczone, jednak celuję w platynkę
Opublikowano sobota o 21:483 dni 24 minutes ago, Rotevil said:Te wyzwania w tej wierzy na expercie skończył już ktoś w całości? Tam są też niezłe jazdy Ja skonczylem tower bez Rudego Butchera tylko Verso Lune i Monoko przeciwnicy nie mieli jednej tury przez 33 Challange xD
Opublikowano sobota o 22:103 dni Teraz solo Maelką przyjemniej mi się gra, tych piktosów mam już tyle, że nie chce mi się rozkminiać i całej drużynie tego ustawiać xD
Opublikowano niedziela o 07:582 dni skonczylem drugi akt (o panie)costam porobilem, ale raczej ide zakonczyc gre, obejrzec filmiki a potem decyzja czy i ew w jakiej kolejnosci atakowac reszte.
Opublikowano niedziela o 08:402 dni Gra jest bardzo otwarta na mapie świata, wraz z dostaniem pływania, latania itd. coraz bardziej.(Aha! Może nieoczywiste, ale nieraz warto wejść z powrotem do lokacji, które się przeszło, a była tam jakaś działalność głównego wątku na końcu, sam się zdziwiłem w ilu z nich jest jakiś dodateczek, czasem niemały).Dla mnie oznaczało to DZIESIĄTKI godzin zbierania batów, bo jak jest szansa pokonać, to się starałem pokonać hehe. A czasem nawet robiąc wszystko dobrze, po prostu mało zabierałem i trwało to pod godzinę, żeby HP zleciało do zera. A tymczasem są obszary znacznie łatwiejsze i dobre do ulepszenia ekipy, ale z góry nie widać, które, możliwy jest "naturalny" progres, gdy się wybiera ścieżki.Z perspektywy czasu, po dostaniu latania najpierw zrobiłbym:The Reacher - jedyna chyba lokacja do latania, która na tym etapie jest wręcz łatwa, ja zrobiłem ją dużo później i kurde, ciekawa lokacja, piękna, ale klepałem tę masę przecinwików wszystkich pierwszym atakiem. Wypadają tam resplendenty (a, Boże, resplendenty to rzecz, której większości graczy będzie chyba najbardziej brakować... chyba że ktoś serio gra jedną postacią jeden "build" hehe. Następny level ulepszenia wydaje się DUŻO łatwiejszy do zbierania). Gdzie jest Reacher - gra kieruje do tego poprzez questy odkrywane przy ognisku, i zaznacza czerwonym kółkiemFrozen Hearts - lokacja, o której słyszymy wcześniej w grze, ale gdy dostajemy latanie, to akurat mamy level (na hardzie), by nie była to żadna męka ta lokacja. Można zdobyć dużo surowców i leveliEndless tower - wielka wieża na południowym zachodzie mapy, jest to takie koloseum typowe, przeciwnicy znani z reszty gry w jednym miejscu. Może nie od razu przejdzie się do samego końca po zdobyciu latania, ale warto zaglądać. Można ogarnąć wielu mocnych przeciwników i ich ataki szybko, wypada też sporo ulepszeń do broniFlying Manor to znaczna lokacja, która na 80 levelu jest już łatwa, ale nie jakoś szalenie, ma bardzo ciekawe tematy, i można tam zdobyć sporo ostatecznego ulepszenia broni (które DUŻO podnosi atak)To takie które zwróciły moją uwagę, potem imo można dokończyć to, co gra pokazuje na mapie jako questy postaci/główny, albo sobie klepać co się chce i maksować, jest to masa lokacji o różnym rozmiarze i czasem bardzo ciężkich wyzwań, często bardzo piękne i ogólnie wszystko warto.
Opublikowano niedziela o 10:472 dni Ja jeszcze nie mam latania ale obecnie wyznaję zasadę 9999 nie rusza paska życia to zostawiam na później. Początkowo w grze robiłem mocniejsze rzeczy i przelewelowałem pod story, teraz już się skupię na fabule do końca raczej. Chociaż wiadomo jak to jest, gdzieś się wejdzie, no trzeba popróbować.
Opublikowano niedziela o 10:592 dni O co chodzi z latającym kasynem? Jest tam gość zamknięty i nie wpuszcza nikogo, co tu trzeba zrobić?
Opublikowano niedziela o 11:072 dni Z tego co pamiętam to gość gada tylko ze swojakami, więc musisz przełączyć się na odpowiedniego bohatera (wiadomo którego). Edytowane niedziela o 11:152 dni przez Amer
Opublikowano niedziela o 12:122 dni Ktoś w ogóle znalazł ostatnią butelkę lol? Wiem, że pewnie nie ma za to technicznie trofeum, ale kurde, co oni zrobili z tymi butelkami.