Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ja bym tylko chcial zaznaczyc ze ludzie ktorzy jeszcze nie ograli tego arcydziela to PEDAU I CHUY Dziekuje
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 9.06.2024 o 22:15, Jukka Sarasti napisał(a):Jak dla mnie, obok Perfect Dark, prezentacja konfy. Jest hype.Jakże inaczej się potoczyły losy obu gier xD.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. DLC z Ekspedycją 60 biorę za każdą cenę day minus one GUILLOME MUSISZ
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Do platynki brakuje mi tylko trofki za mima, rozumiem ze na ng+ mozna smialo wbijac?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, kanabis napisał(a):Do platynki brakuje mi tylko trofki za mima, rozumiem ze na ng+ mozna smialo wbijac?Tak, wchodzi bez problemu. To był też mój ostatni pucharek do platyny.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ah, do DLC to tu maja morze pomysłów:1) Początki z historii rodziny Dessandre2) Ekspedycja 00 / 60 to juz kopalnia epic motywów3) Historia momoko / esquie