Opublikowano 30 marca30 mar Stare chłopy a zamiast być na dzień dobry umiarkowanie sceptyczne nastawieniu po tym co się dzieje w tej branży, to się nakręcają jak dzieci w przedszkolu ;). Też liczę że będzie dobra giera :D. Edytowane 30 marca30 mar przez Kangus
Opublikowano 30 marca30 mar Nostalgia robi swoje, a trailer idealnie uderzał w klimaty pierwszej części. A co tu dużo mówić, nigdy więcej w życiu nie miałem takiego kopa w ryj, jak odpalenie pierwszych girsków na 360, to uczucie przeskoku graficznego nigdy już się w życiu nie powtórzyło i nie powtórzy. Sama gra oczywiscie wtedy też robiła mega dobre wrażenie.
Opublikowano 30 marca30 mar 6 minut temu, Moldar napisał(a):Nostalgia robi swoje, a trailer idealnie uderzał w klimaty pierwszej części. A co tu dużo mówić, nigdy więcej w życiu nie miałem takiego kopa w ryj, jak odpalenie pierwszych girsków na 360, to uczucie przeskoku graficznego nigdy już się w życiu nie powtórzyło i nie powtórzy. Sama gra oczywiscie wtedy też robiła mega dobre wrażenie.Nie no, największy przeskok to z generacji 5 na 6. RE z 1996 i Remake z 2002 to dobry przykład.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. ale nie mogę się doczekać jutrzejszego pokazu, nie licząc gta6 to najbardziej wyczekiwany tytuł przeze mnie. modlę się żeby udało im się wypuścić w tym roku jeszcze, mimo zasranej premierami jesieni. sierpień, październik?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Przecież ten wrzesień to będzie jakaś rzeź jak jeszcze Gearsy wrzucą, też mocno czekam na prezentacje mam nadzieje że będzie ciężka atmosfera pierwszej części.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jeff Grubb says Gears of War: E-Day was originally going to come to PS5, but the decision was "just made" to not bring the game to PS5zajebię ich tam jak anulują Horizon 6 na PS5
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Niech anulują wszystko, gry ekskluzywne od wydawców first party premium smakują inaczej i chodzą lepiej. Microsoft zaczyna rozumieć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Miło że w końcu ktoś tam zaczął myśleć i zrozumiał że exy są siłą marki. A tylu z braku nadziei stawało na czele marszu unifikacji rynku. Przegrali.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niech anulują wszystko, gry ekskluzywne od wydawców first party premium smakują inaczej i chodzą lepiej. Microsoft zaczyna rozumieć. Niech wracają.Na tym rynku też co chwilę zmieniali decyzje
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Najpierw to niech to ogłoszą oficjalnie, bo zaraz znowu okaże się, że poszła plotka w świat i będzie zdziwko jak wyjdzie inaczej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 36 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niech anulują wszystko, gry ekskluzywne od wydawców first party premium smakują inaczej i chodzą lepiej. Microsoft zaczyna rozumieć.Smak gry to kwestia subiektywna, ale pod jakim względem ekskluzywne E-Day miałoby działać lepiej niż odpalone na jakimś mocarnym PC np. na Steamie?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A to nie jest tak, że jak gra wychodzi tylko na jedną platformę to jest z reguły najbardziej dopieszczona?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a):A to nie jest tak, że jak gra wychodzi tylko na jedną platformę to jest z reguły najbardziej dopieszczona?Przeszedłem jakoś 664 gry i tak mi się wydaję, hmm :).18 minut temu, ASX napisał(a):Smak gry to kwestia subiektywna, ale pod jakim względem ekskluzywne E-Day miałoby działać lepiej niż odpalone na jakimś mocarnym PC np. na Steamie?No z PC nie ma mowy że zrezygnują na tym etapie, ale patrząc przez pryzmat konsol sprawa oczywista, że nie będzie jęczenia, jak nie ma z czym porównać, poza tym zawsze tak było, że exy są bardziej dopracowane.Ja to nawet wywaliłbym pecety i zostawił do strategii, ale to już ortodox :).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Przeszedłem jakoś 664 gry i tak mi się wydaję, hmm :).Gratuluję. Całkiem sporo jak na kogoś kto odkrył gry w 2020
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):poza tym zawsze tak było, że exy są bardziej dopracowane.Imho to nigdy nie było prawda dla obozu zielonych.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 48 minut temu, Bzduras napisał(a):Najpierw to niech to ogłoszą oficjalnie, bo zaraz znowu okaże się, że poszła plotka w świat i będzie zdziwko jak wyjdzie inaczej.Nie ma takiej potrzeby, info przyklepane przez PPE to wiarygodne i rzetelne źródło informacji z insider-ami oraz analitykami na całym globie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeszcze jakby Microsoft mógł się odciąć od największej kuli u nogi, tylko jakoś tak głupio odcinać się pewnie od series S.Ale pewnie twórcy E-day wcale nie uważają że robienie wersji dla konsolowego mongoła jest męczące i daremne. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Rtooj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z tym dopracowaniem to nie ma uniwersalnej zasady. Taka multiplatformowa Forza Horizon 6 jest super zoptymalizowana od handheldow, po konsole, a kończąc na mocarnych pecetach.Konieczność przygotowania gry pod różne konfiguracje ta zawsze więcej pracy dla developera, ale dobry zespół dopracuje grę na różne urządzenia, a słaby polegnie choćby miał robić grę tylko na jeden sprzęt.