Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 7 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Chłop sobie za wyznacznik forum ustalił, czyli właśnie jedną z takich baniek o których mówi Figaro. Jedno z największych for o grach w Polsce, to jak najbardziej jest jakiś wyznacznik. Na pewno lepszy niż kołchoz Figaro z jego ratio 2 grających ziomków i 2 grające koleżanki (z czego jedna raz na miesiąc odpali Stardew Valley, żeby pozbierać ziemniaki z pola, a druga od pół roku męczy Life is Strange). BANIECZKA.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 10 minut temu, Josh napisał(a):Jedno z największych for o grach w Polsce, to jak najbardziej jest jakiś wyznacznik. Na pewno lepszy niż kołchoz Figaro z jego ratio 2 grających ziomków i 2 grające koleżanki (z czego jedna raz na miesiąc odpali Stardew Valley, żeby pozbierać ziemniaki z pola, a druga od pół roku męczy Life is Strange). BANIECZKA.Na jakim forum gamingowym widziałeś kobiety? Nawet w grupach ma FB to jest margines, ale to nie musi oznaczać ze nie grają, tylko ze nie potrzebują takiej interakcji. Szczególnie ze jak wejdą to praktycznie gadaja z samymi facetami.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja nie mówię, że nie grają. Ale jest ich dużo, duuuuuuużo mniej niż 50 czy 40%. A takich, które grają w Ninja Gaiden, Gearsy albo God of War jeszcze mniej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz, Josh napisał(a):Ninja Gaiden, Gearsy albo God of War jeszcze mniej.Wiadomo, tzw PRAWDZIWE GRY DLA PRAWDZIWYCH GRACZY, NIE PODRABIAŃCÓW.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 14 minut temu, Josh napisał(a):Jedno z największych for o grach w Polsce, to jak najbardziej jest jakiś wyznacznik. Na pewno lepszy niż kołchoz Figaro z jego ratio 2 grających ziomków i 2 grające koleżanki (z czego jedna raz na miesiąc odpali Stardew Valley, żeby pozbierać ziemniaki z pola, a druga od pół roku męczy Life is Strange). BANIECZKA.Nie to nie jest żaden wyznacznik, zwłaszcza że fora dyskusyjne jak te to relikt przeszłości i obecnie są one głównie dla zajawkowiczów i wąskiej grupy odbiorców.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Figaro napisał(a):Wiadomo, tzw PRAWDZIWE GRY DLA PRAWDZIWYCH GRACZY, NIE PODRABIAŃCÓW.Możemy wymienione gry zamienić na Uncharted, GTA, Metroid Prime albo dowolony inny duży tytuł, wyjdzie na to samo. Bo, że babeczki masowo grają w gównogierki typu Unpacking czy Kendi Krasz to już się przecież zgodziłem, ale nie wiem jak to się ma do dyskusji na temat ich wpływu na to jak wyglądają obecne tytuły AAA.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z uwagi na małą próbę no i przy kawie nie zaczepiam kobiet i nie pytam hej dziołcha w co tam ciupiesz. To sporo kobitek u mnie w pracy gra w Diablo 4 i LoLa i nawet się umawiają na wspólną grę po pracy. No ale większość nie gra w nic. U mnie w biurze to z wszystkich pracowników gra 50% z czego w singlowe gry gram tylko ja plus czasem kumpel w coś w przerwach od PoE2 czy Diablo 4.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jakiś rok temu po sieci krążyły wyniki ankiety Nintendo odnośnie tego, kto gra na ich sprzęcie i tak to się prezentowało, więc te bzdury o 50/50 można tylko skwitować ironicznym uśmieszkiem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jestem w stanie wymienić przynajmniej 20 dziewczyn/ kobiet, które grają. Tylko, że tak jak sugerował Josh 95% z nich gra w Mario Karta, Mario Party albo Wiedza to Potęga czy inne Buzz albo Simsy, a nie gry single player ze story lub kampanią
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pewnie, że jest tego więcej niż w latach 90-tych, dużo lasek lubi story-driven blockbustery typu God of War czy inne Uncharted, na YouTube widać od cholery fajnych dupeczek, które naprawdę grają, a nie tylko szczują cycem, ale obstawiam, że to nadal stosunek 75/25 na korzyść facetów i myślę, że w tym szacunku jestem dość chojny dla dziewczyn.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 11 minut temu, funditto napisał(a):Jestem w stanie wymienić przynajmniej 20 dziewczyn/ kobiet, które grają. Tylko, że tak jak sugerował Josh 95% z nich gra w Mario Karta, Mario Party albo Wiedza to Potęga czy inne Buzz albo Simsy, a nie gry single player ze story lub kampaniąFigaro to wie, tylko on stawia znak równości między ludźmi grającymi w Gears of War, a tymi szarpiącymi w Just Dance, Gold Digger Simulator czy jaką tam chujnię teraz sprzedają w sklepie Play. I dziwi się, że jednych traktuję jako pełnoprawnych, świadomych graczy, którzy mają wpływ na kształt obecnych i przyszłych produkcji AAA, a pozostałych jako podgraczy najgorszego sortu. No kurva raczej
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wg forum kobieta moze nawet grac w girsy, sekiro i tekkena, ale jesli nie posiada wszystkich sprzetow danej generacji, telewizora 70` i nvidii 50xx to nie jest graczem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. U mnie w pracy jest kilkanaście (często niezłych) Ukrainek w przedziale wiekowym 20-40 które grają na konsolach, Final Fantasy, Wiedźmin, tlou, Zelda, Forza, Starfield,itd. Jedna nawet sobie ustawiła profilowe zdjęcie z Joelem.Polki daleko w lesie niestety, granie w simsy, kinecta, jakieś nawalanki to max.A forum PE nigdy nie będzie wyznacznikiem pod tym względem, tutaj najnowszy użytkownik który regularnie pisze w różnych tematach to konto założone z 10 lat temu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 8 minut temu, Daddy napisał(a):najnowszy użytkownik który regularnie pisze w różnych tematach to konto założone z 10 lat temu.Czyli ja piszę malo regularnie? Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus