Opublikowano 25 lipca 202425 lip 13 godzin temu, Bartg napisał(a): Co tu się odpierdoliło Niezły cyrk. Mi się wydawało, że mecz się zakończył wynikiem 2:2 a okazuje się, że sędzia po zdobyciu gola wyrównującego w 106 minucie tylko przerwał spotkanie (chyba było niebezpiecznie na stadionie) by po godzinie dojść do wniosku że gola jednak nie było i po dwóch godzinach dokończyć spotkanie - tak to chyba wyglądało. Wczoraj oglądałem wszystkie mecze. Zaskakująco dużo czasu doliczają sędziowie do regulaminowego czasu gry - 12 czy 15 minut. Nie wiem skąd to się bierze.
Opublikowano 25 lipca 202425 lip 2 godziny temu, Wyso napisał(a): Niezły cyrk. Mi się wydawało, że mecz się zakończył wynikiem 2:2 a okazuje się, że sędzia po zdobyciu gola wyrównującego w 106 minucie tylko przerwał spotkanie (chyba było niebezpiecznie na stadionie) by po godzinie dojść do wniosku że gola jednak nie było i po dwóch godzinach dokończyć spotkanie - tak to chyba wyglądało. Wczoraj oglądałem wszystkie mecze. Zaskakująco dużo czasu doliczają sędziowie do regulaminowego czasu gry - 12 czy 15 minut. Nie wiem skąd to się bierze. A na Mistrzostwach Świata też tak nie było z tym doliczonym czasem? W ogóle widzę, że coś ostatnie nie idzie organizacja takich dużych imprez - afera z kibicami na Copa America, na Euro problemy z wejściem na stadion, nie mówiąc już o Katarze...
Opublikowano 25 lipca 202425 lip Polscy siatkarze wynajęli sobie hale do treningów. Francja? Zero zaskoczenia.
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Udzielił mi się klimat. Za jakąś chwilę otwarcie. Pierwszy raz nie na stadionie olimpijskim. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Póki co wygląda to słabo Chyba feta na stadionie bardziej pasowała do klimatu igrzysk Lady Gaga na schodach jak Peja w slums attack... Wolę stadion
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Fajnie im się rozjeżdżają te wcześniej nagrane fragmenty z dzisiejszą pogodą
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Własnie coś ten assasyn mi średnio tam pasuje. Ale coś innego. Wolałbym fete na stadionie ale przynajmniej prezentacje ekip są podzielone z tymi artystycznymi bzdurami.
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Czarni z Afryki na takich małych łódkach no w chuj dobrze się to kojarzy ciekawe kto to wymyślił
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Ale i tak skacza wesolo na tych lodeczkach jakby wniosek o azyl dostali Szkoda ze jednak ta prezentacja nie na pontonach
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Kurwa ale chujowo to wyglada w tym deszczu. Reprezentanci cieplejszych krajów po tym rejsie z zapaleniem płuc skończą. Ale przynajmniej spaślaki narzekające na upały w temacie o pogodzie mogą nacieszyć oczy swoim ulubionym klimacikiem deszczu, brudu i depresji.
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Randomowy pierdolnik. Londyńskiemu otwarciu to to może pięty skrobać.
Opublikowano 26 lipca 202426 lip 21 minut temu, Observer napisał(a): Kurwa ale chujowo to wyglada w tym deszczu. Reprezentanci cieplejszych krajów po tym rejsie z zapaleniem płuc skończą. Ale przynajmniej spaślaki narzekające na upały w temacie o pogodzie mogą nacieszyć oczy swoim ulubionym klimacikiem deszczu, brudu i depresji. Akurat w Paryżu do tego nie potrzeba deszczu. Co do otwarcia, to nie pamiętam gorszego, a widziałem niemal wszystkie od Albertville w 1992.
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Wieloryby transy czego tam nie ma Polskie parasole sponsorowała Umbrela Corporation Edytowane 26 lipca 202426 lip przez BRY@N
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Polska Nie wiem kto trzymał tam jeden parasol w strone widowni ale wyglądało jak logo Umbrelli xDDD
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Jak któryś ze sportowców ma chorobę morską, to chyba nie najlepiej się czuje
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Tych ruskich śmieci już pokazali na jakiejś łajbie czy nie biorą udziału? XD
Opublikowano 26 lipca 202426 lip Autor W łodzi podwodnej powinni płynąć aby ich nie było widać bo wstyd.