Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu

Featured Replies

Opublikowano

Duży talent w temacie.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 82,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Danke herr tusk    A babiarz jak chce dalej pchac jezuskowa propagande to wypierdalac do czubkow z republiki. Elo frajerzy

• Odklejeńcy i cala reszta pokemonów zupełnie nie dziwi biorąc pod uwagę mentalne zjebanie zachodu i normalizowanie patologii i chorób psychicznych.  

• Mnie tylko ten murzyn wkurwia w siatce u naszych. 

Opublikowano
13 godzin temu, Bartg napisał(a):

Co tu się odpierdoliło :kekw::kekw:

received_376526545138486.jpeg

Niezły cyrk. Mi się wydawało, że mecz się zakończył wynikiem 2:2 a okazuje się, że sędzia po zdobyciu gola wyrównującego w 106 minucie tylko przerwał spotkanie  (chyba było niebezpiecznie na stadionie) by po godzinie dojść do wniosku że gola jednak nie było i po dwóch godzinach dokończyć spotkanie - tak to chyba wyglądało.

Wczoraj oglądałem wszystkie mecze. Zaskakująco dużo czasu doliczają sędziowie do regulaminowego czasu gry - 12 czy 15 minut. :ohmy:

Nie wiem skąd to się bierze.

Opublikowano
2 godziny temu, Wyso napisał(a):

Niezły cyrk. Mi się wydawało, że mecz się zakończył wynikiem 2:2 a okazuje się, że sędzia po zdobyciu gola wyrównującego w 106 minucie tylko przerwał spotkanie  (chyba było niebezpiecznie na stadionie) by po godzinie dojść do wniosku że gola jednak nie było i po dwóch godzinach dokończyć spotkanie - tak to chyba wyglądało.

Wczoraj oglądałem wszystkie mecze. Zaskakująco dużo czasu doliczają sędziowie do regulaminowego czasu gry - 12 czy 15 minut. :ohmy:

Nie wiem skąd to się bierze.

A na Mistrzostwach Świata też tak nie było z tym doliczonym czasem?

W ogóle widzę, że coś ostatnie nie idzie organizacja takich dużych imprez - afera z kibicami na Copa America, na Euro problemy z wejściem na stadion, nie mówiąc już o Katarze...

Opublikowano

Udzielił mi się klimat. Za jakąś chwilę otwarcie. Pierwszy raz nie na stadionie olimpijskim. Zobaczymy jak to wyjdzie.

Opublikowano

Póki co wygląda to słabo 

Chyba feta na stadionie bardziej pasowała do klimatu igrzysk

Lady Gaga na schodach jak Peja w slums attack...

Wolę stadion 

Opublikowano

Fajnie im się rozjeżdżają te wcześniej nagrane fragmenty z dzisiejszą pogodą :kekw:

Opublikowano

Własnie coś ten assasyn mi średnio tam pasuje. Ale coś innego. Wolałbym fete na stadionie ale przynajmniej prezentacje ekip są podzielone z tymi artystycznymi bzdurami. 

Opublikowano

Ale i tak skacza wesolo na tych lodeczkach jakby wniosek o azyl dostali :)

Szkoda ze jednak ta prezentacja nie na pontonach

Opublikowano

Kurwa ale chujowo to wyglada w tym deszczu. Reprezentanci cieplejszych krajów po tym rejsie z zapaleniem płuc skończą.

Ale przynajmniej spaślaki narzekające na upały w temacie o pogodzie mogą nacieszyć oczy swoim ulubionym klimacikiem deszczu, brudu i depresji.

Opublikowano

Randomowy pierdolnik. Londyńskiemu otwarciu to to może pięty skrobać. 

Opublikowano
21 minut temu, Observer napisał(a):

Kurwa ale chujowo to wyglada w tym deszczu. Reprezentanci cieplejszych krajów po tym rejsie z zapaleniem płuc skończą.

Ale przynajmniej spaślaki narzekające na upały w temacie o pogodzie mogą nacieszyć oczy swoim ulubionym klimacikiem deszczu, brudu i depresji.

Akurat w Paryżu do tego nie potrzeba deszczu.

Co do otwarcia, to nie pamiętam gorszego, a widziałem niemal wszystkie od Albertville w 1992.

Opublikowano

O chuj jaki wieloryb był przed chwilą w częsci artystycznej :obama:

Opublikowano

Wieloryby transy czego tam nie ma 

Polskie parasole sponsorowała Umbrela Corporation

Edytowane przez BRY@N

Opublikowano

Polska :banderas: Nie wiem kto trzymał tam jeden parasol w strone widowni ale wyglądało jak logo Umbrelli xDDD

Opublikowano

Jak któryś ze sportowców ma chorobę morską, to chyba nie najlepiej się czuje :yakubu:

Opublikowano

Tych ruskich śmieci już pokazali na jakiejś łajbie czy nie biorą udziału? XD