Opublikowano 29 lipca29 lip 2 godziny temu, Patapon napisał(a):Za każdym razem przypomina mi to serię Uncharted tyle, że 100 lat wcześniej.Nie tobie jednemu, wiele jest takich komentarzy.
Opublikowano 29 lipca29 lip 3 godziny temu, Rooofie napisał(a):Straszne kurwa drewno ale i tak biorę na premierę xDTo samo, ale miałem brać i Mindseye, więc bez preorderka raczej poczekam na dzień wydania i do sklepu :). Jak nie będzie totalnym crapem to day1.3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Było do przewidzenia przecież, że mechanika to będzie z czasów trójki. To samo było w rimejku jedynki.No niektóre animacje to w trójce były lepsze, ale tutaj pewnie mniejszy budżet :D.
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Ano, z dupy. Tak gdzieś z głębokości od czubka środkowego palca do nadgarstka.
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Gry ekipy Hangar 13 kupuje się co najmniej po roku od premiery, z pełnym spatchowaniem i serią DLC za darmo Tak do Ciebie mówię, Mafio 3
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Kiedy schodzi embargo na recenzje? Bo jakoś niezbyt mi się widzi w ciemno brac
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 13 minut temu, second napisał(a):Kiedy schodzi embargo na recenzje? Bo jakoś niezbyt mi się widzi w ciemno bracCiężko znaleźć info, ale najpewniej 7 sierpnia.
Opublikowano wtorek o 15:215 dni To chyba nawet dwójka jak jechaliśmy prosto do celu, była dłuższą. Można spokojnie czekać jak trafi do abo.
Opublikowano wtorek o 16:035 dni Gierka na 10h a srają tymi filmikami, że połowę to już pewnie pokazali na zwiastunach.
Opublikowano wtorek o 16:165 dni Ja tego nawet nie oglądam. Właśnie ze względu na to, że Mafia jednak fabułą przede wszystkim stoi.Ale fakt, że za dużo tego pokazują sami z siebie. Może jest problem z budżetem marketingowym i stąd tak to wygląda?
Opublikowano wtorek o 18:005 dni Prawda to że żadne kopie nie zostały rozesłane i nie będzie recenzji przed premierą? ;)Obstawiam mocarne 72% meta
Opublikowano wtorek o 18:155 dni 16 minut temu, drozdu7 napisał(a):Prawda to że żadne kopie nie zostały rozesłane i nie będzie recenzji przed premierą? ;)Obstawiam mocarne 72% metaRecenzenci mają już swoje kopie od kilku dni.
Opublikowano wtorek o 18:185 dni Słabo mega, że przygotowali tak krótki wątek główny. Mam chociaż nadzieję, że będzie krótko, ale za to intensywnie.
Opublikowano wtorek o 18:465 dni Wszystkie odsłony poza wymęczoną trójką takie były. Ma być dobrze, a nie długo.
Opublikowano wtorek o 19:055 dni c0rwa dali niższą cene, wątek z długością podobny do reszty serii a i tak źle xD gracze? kulka w potylice dla tej grupy. Kto skończył mafie 3 to po tej informacji raczej uronił łze szczęścia i odetchnął z ulgą
Opublikowano wtorek o 19:255 dni 10h intensywnego wątku głównego w liniowej grze akcji jest ok. 12 to bardzo dobrze, 15 to absolutny max. Co się dzieje powyżej pokazało chociażby TLoU2, gdzie fabuła stała w miejscu długi czas, a my chodziliśmy po killromach.
Opublikowano wtorek o 20:465 dni Ja też już jestem stary i nie lubię grać w gry, a gierki to nie penis nie muszą być długie
Opublikowano wtorek o 21:125 dni 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):10h kampania? elegancko, przyjąłbym nawet 7h.Szkoda że nie 4h od razu