Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Plackus napisał(a):Średniowieczny świat fantasy spoko, ale robotyJeszcze roboty tu są? Dżizas... Od jakiegoś czasu nie oglądam żadnych materiałów, bo to dla mnie must-play, ale im bliżej premiery tym mam większe obawy. Czy mogę to już nazywać chińskim Elexem? :P
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, DarkStar napisał(a):Jeszcze roboty tu są? Dżizas... Od jakiegoś czasu nie oglądam żadnych materiałów, bo to dla mnie must-play, ale im bliżej premiery tym mam większe obawy. Czy mogę to już nazywać chińskim Elexem? :POby nie było tak jak tam z poziomem trudności, że po znalezieniu pierwszej broni palnej gra przeskakuje z poziomu hard na easy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Plackus napisał(a):No właśnie w tej sałatce jest za dużo składników.Jak gra chce być wszystkim to może być niczym. Za dużo tu różnych motywów które nie zawsze dobrze korelują. Średniowieczny świat fantasy spoko, ale roboty to trochę za mocno według mnieAle nie skreślam i czekam na rozwój co z tego wyniknieMechy bardzo proszę ale coś w stylu vision of escaflowne a nie takie paskudztwa wybijajace z klimatu. Do tego latająca forteca no hype mi opada powoli.
Opublikowano 14 minut temu14 min Była tam jakaś sexy laseczka - czy to oznacza, że będzie jakiś kreator postaci lub chociaż postacie do wyboru?Bo ten cały Cliff, czy jak mu tam to taki straszny generyk, więc nie obraziłbym się na możliwość wyboru.
Opublikowano 13 minut temu13 min Teraz, Wredny napisał(a):Była tam jakaś sexy laseczka - czy to oznacza, że będzie jakiś kreator postaci lub chociaż postacie do wyboru?Bo ten cały Clive, czy jak mu tam to taki straszny generyk, więc nie obraziłbym się na możliwość wyboru.Kilka grywalnych będzie, nie tylko Clive, czy jak mu tam.Normalnie to będą postacie w fabule w grze, do pogrania.
Opublikowano 11 minut temu11 min Kurde, wali to taka sterylna pustką, właściwą dla azjatyckich open-worldów, jak w jakimś Forspoken i mocno kojarzy się z Dragon's Dogma, ale mimo wszystko trochę kusi.