Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 minut temu, Patapon napisał(a):Polecam sklep Ole OleBrałem z ME, to teraz mnie zmartwiłeś, bo ten steelbook edition to jakiś biały kruk na kilka krajów tylko, ciekawe, czy ME się wywiąże.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Zamówiłem teraz w Electro ale zbyt wiele się nie spodziewam. Na allegro za 3 stówy więc podziękuję.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 minut temu, MichAelis napisał(a):Ja prawilnie Deluxe dam chińczykom zarobićJa też Deluxe ale w Erło RTV AGD. Pierwsze zamówienie anulowałem, bo później pojawiła się tańsza oferta
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Hype rośnie z każdym nowym filmem, co za początek roku, najpierw Residencik boży, a teraz to
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie ma bonusów za preorder więc bez spiny, ale te minimum trzy dni wcześniej na recki to powinien być standard.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Square napisał(a):Nie ma bonusów za preorder więc bez spiny, ale te minimum trzy dni wcześniej na recki to powinien być standard.Nie ma? W pudle są:- Pełna wersja gry Crimson Desert na wybraną platformę- Steelbook®- Bonus w przedsprzedaży: DLC Tarcza Khaleda- Bonus wyłącznie w wydaniu na konsolę PlayStation 5: DLC Zbroja Płytowa Grotevanta