Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 minut temu, Patapon napisał(a):Polecam sklep Ole OleBrałem z ME, to teraz mnie zmartwiłeś, bo ten steelbook edition to jakiś biały kruk na kilka krajów tylko, ciekawe, czy ME się wywiąże.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zamówiłem teraz w Electro ale zbyt wiele się nie spodziewam. Na allegro za 3 stówy więc podziękuję.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 10 minut temu, MichAelis napisał(a):Ja prawilnie Deluxe dam chińczykom zarobićJa też Deluxe ale w Erło RTV AGD. Pierwsze zamówienie anulowałem, bo później pojawiła się tańsza oferta
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Hype rośnie z każdym nowym filmem, co za początek roku, najpierw Residencik boży, a teraz to
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie ma bonusów za preorder więc bez spiny, ale te minimum trzy dni wcześniej na recki to powinien być standard.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, Square napisał(a):Nie ma bonusów za preorder więc bez spiny, ale te minimum trzy dni wcześniej na recki to powinien być standard.Nie ma? W pudle są:- Pełna wersja gry Crimson Desert na wybraną platformę- Steelbook®- Bonus w przedsprzedaży: DLC Tarcza Khaleda- Bonus wyłącznie w wydaniu na konsolę PlayStation 5: DLC Zbroja Płytowa Grotevanta
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak jest dużo przeciwników to się przygotujcie na okolice 30 fps nawet(prosiak tryb performance). Pewnie procka brakuje. W tej samej lokacji tryb 40 radzi sobie lepiej, a 30 trzyma klatki. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 32 minuty temu, devilbot napisał(a):To niezłe te ProNo całkiem niezłe, bo gra w Balanced zapierdala w 40 fps w high detalach z RT bez zająknięcia.Czy Rockstar będzie w stanie zaserwować coś podobnego?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Generalnie to mnie nie dziwi ze sa scenariusze gdzie ten procek nie daje rady. Nie pierwsza taka gra. Dla mnie balanced to juz w Horizonie był jedyny sensowny tryb. Nie podobala mi się jakość grafiki w 60 fps. Wiem ze akurat jak idzie o ta gre to jest raczej mało popularna opinia ;).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Kangus napisał(a):Generalnie to mnie nie dziwi ze sa scenariusze gdzie ten procek nie daje rady. Nie pierwsza taka gra. Dla mnie balanced to juz w Horizonie był jedyny sensowny tryb. Nie podobala mi się jakość grafiki w 60 fps. Wiem ze akurat jak idzie o ta gre to jest raczej mało popularna opinia ;).Forbidden West na premierę PS5 Amator? Grafika była fatalna, wszystko skakało. Potem naprawili.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Przecież ta gra graficznie kompletnie nie robi, co taka podnieta z tym tytułem?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też mam wrażenie, że mamy do czynienia z grupowym " buzie widzę w tym tęczu ". Dla mnie to jakiś kompletny generyk o niczym, plus dojdzie techniczny koszmarek.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No graficzka spoko ale nic, czego wcześniej nie widzieliśmy ot chociażby w takim Horizonie FW.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Jakim napisał(a):No graficzka spoko ale nic, czego wcześniej nie widzieliśmy ot chociażby w takim Horizonie FW.No gry podobne jak dwie krople wody.Nie wiedziałem, że wspinaczka ma system, stamina/heat/cold z BoTW, fajnie :).Ciekawy inny detal, to kałuże po deszczu w realtime znikają po kilku godzinach ingame time.W to się raczej najlepiej zagra jak w BoTW - zaznaczasz punkt na mapie i sobie idziesz.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 45 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Forbidden West na premierę PS5 Amator? Grafika była fatalna, wszystko skakało. Potem naprawili.Po patchach na noobie :). Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Kangus napisał(a):Po patchach :).To przed to dopiero była lipa :D. To chyba wtedy Cerny pomyślał o PRO :D.