Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crimson Desert

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 78,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patapon
    Patapon

Jak pojawiła się opcja ukradnij osła to sądziłem, że na nim pojadę, a nie że będę z nim uciekał przez miasto niosąc go na barana   Ciekawe czy byka można ukraść

• Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły haha

• Zax dał 7/10 Skull and Bones, przekonany że "gra będzie wspierana latami". Niech to wybrzmi.

Opublikowano

+1

Również czekam na opinie. W Black Desert grało mi się bardzo dobrze przez setki godzin ale dopiero na PS5 jak wróciłem aby dobić ostatnie pucharki do platinum.

Jeśli singlowy Crimson ma styl walki, eksplorację i złożoność zbliżoną do Blacka to powinno być dobrze.

Opublikowano

Jeśli ta gra faktycznie zniszczy tak jak ma zniszczyć, to robię format C, żeby wydusić dodatkowe 0.5 fps.

Opublikowano

Koledzy z płytami. Mieliście cos do ściągania? Myślałem, ze będzie cos razem z preloadem cyfry, ale mam tylko te 80 pare giga zainstalowane. Mam nadzieje, że nie czekają jutro na 23 /

Opublikowano

Bawimy się w wyliczankę na krytyków?

Według mnie to będzie ocena 78 - "too much water".

Opublikowano

85 na meta/oc, na więcej to nie ma szans. O której w ogóle będą recki?

Opublikowano
6 minut temu, Faka napisał(a):

85 na meta/oc, na więcej to nie ma szans. O której w ogóle będą recki?

23:00

Co do liczb w reckach nie radzę się przywiązywać, koreańskie i chińskie gry mają pod górkę z zachodnimi recenzentami, znakomite gry jak Lies of P, czy Khazan albo Wukong ledwo 81-82, jakby robili je w Japonii to byłoby 90+ xD.

Opublikowano
1 godzinę temu, MichAelis napisał(a):

Koledzy z płytami. Mieliście cos do ściągania? Myślałem, ze będzie cos razem z preloadem cyfry, ale mam tylko te 80 pare giga zainstalowane. Mam nadzieje, że nie czekają jutro na 23 /

Niestety czekają jutro na 23 :|

Opublikowano
16 minut temu, Rozi napisał(a):

Niestety czekają jutro na 23 :|

Podobno patch day one jeszcze nas czeka - 45 GB, ale pewnie odpali się o 23 jak Rozi napisał.

Opublikowano

Nie pamiętam wcześniej gry z taką praktyką jak teraz z tą godziną, paczka dziś ma przyjść i cieszyłem się że o północy zanurzę się w giereczke a tutaj wymogi czekania do 23:00. Ale śledzę grę od jakiegoś czasu i mam nadzieje że będzie to taka Zelda BOTW w wersji na sterydach, uwielbiam gry RPG ale żadna gra nie była blisko tego co miała Zelda gdzie wchodziło się na wieże i szukało po prostu ciekawie wyglądających miejsc gdzie koniec końców zawsze coś było, dodatkowo broń się nie psuje i wyposażenie ma być unikalne co też na duży plus bo bardziej przypomina to Gothic-zka.

Opublikowano

Oby tylko płaczu nie było na konsolach, bo sporo ludków już ma preo.

Opublikowano
1 minutę temu, Boomcio napisał(a):

Oby tylko płaczu nie było na konsolach, bo sporo ludków już ma preo.

Ja miałem brać PRO przed GTA, ale wziąłem już teraz przed CD - zakup i tak by mnie nie ominął, nie wierzę w premierę PS6 w przyszłym roku.

Opublikowano
31 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

żadna gra nie była blisko tego co miała Zelda gdzie wchodziło się na wieże i szukało po prostu ciekawie wyglądających miejsc gdzie koniec końców zawsze coś było, dodatkowo broń się nie psuje i wyposażenie ma być unikalne co też na duży plus bo bardziej przypomina to Gothic-zka.

Ta, zawsze coś było - tj. w 95% przypadkach ukryty korok xD

Oby Crimson Desert poszedł faktycznie o krok dalej.

Opublikowano
2 godziny temu, Faranell napisał(a):

Podobno patch day one jeszcze nas czeka - 45 GB, ale pewnie odpali się o 23 jak Rozi napisał.

No tak, o 22 będzie day one patch i dopiero można grać. O 22 jutro :(

Opublikowano
5 minut temu, Rooofie napisał(a):

Ta, zawsze coś było - tj. w 95% przypadkach ukryty korok xD

Oby Crimson Desert poszedł faktycznie o krok dalej.

No czyli było, jeżeli wsadzasz rękę do kieszeni i coś z niej wyjmujesz to znaczy że coś tam jest czy nie ma?

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał(a):

No tak, o 22 będzie day one patch i dopiero można grać. O 22 jutro :(

A 22 to git, myślałem że 23 ;)
No jeśli będzie szło tak ładni jak preload wczoraj, to 5-10 minut i patch na dysku.

Opublikowano
Teraz, SpacierShark123 napisał(a):

No czyli było, jeżeli wsadzasz rękę do kieszeni i coś z niej wyjmujesz to znaczy że coś tam jest czy nie ma?

Słaba aluzja. W grach ubisoftu też zawsze coś jest pod znakiem zapytania. No ale wiadomo, jeśli coś takiego samego robi Nintendo to wspaniała ponadczasowa mechanika.

Opublikowano

Jak recenzje siądą to też biorę na weekend

Opublikowano
25 minut temu, Ukukuki napisał(a):

No jeszcze były skrzynki w Wiedźminie 3. Do dzisiaj pamiętam te łódkę i zbieranie tego szajsu.

Flashbacki z Wietnamu.

Właśnie jakiś pytajnik z tymi upośledzonymi skrzynkami i niezmiennie upierdliwie pływającymi wokół utopcami mi się zbugował. Na amen.

Plus taki, że skoro w połowie gry już nie mogłem tego cholerstwa kompletować, to łatwiej poszło odpuszczanie kolejnych podwodnych znajdziek. ragus

Opublikowano

Prawdziwe soulsy dla gracza-nurkowanie za skrzynia w trzecim wiedźminie

Pewnie dlatego w Pearl Abyss olali nurkowanie

Edytowane przez Plackus

Opublikowano
12 minut temu, Plackus napisał(a):

Prawdziwe soulsy dla gracza-nurkowanie za skrzynia w trzecim wiedźminie

Pewnie dlatego w Pearl Abyss olali nurkowanie

Prawda, na dobre sekcje pod wodą trzeba poczekać na Asasyna Black Flag Remake.

Opublikowano

FB_IMG_1773847172995.jpg

Pierwsi szczęśliwcy sprawdzą czy się skurczą w zimowych lokacjach