Opublikowano 18 marca18 mar Może też się skuszę na zakup. Poczekam na forumkowe info jak to na bazowym ps5 działa.
Opublikowano 18 marca18 mar +1Również czekam na opinie. W Black Desert grało mi się bardzo dobrze przez setki godzin ale dopiero na PS5 jak wróciłem aby dobić ostatnie pucharki do .Jeśli singlowy Crimson ma styl walki, eksplorację i złożoność zbliżoną do Blacka to powinno być dobrze.
Opublikowano 18 marca18 mar Jeśli ta gra faktycznie zniszczy tak jak ma zniszczyć, to robię format C, żeby wydusić dodatkowe 0.5 fps.
Opublikowano 18 marca18 mar Koledzy z płytami. Mieliście cos do ściągania? Myślałem, ze będzie cos razem z preloadem cyfry, ale mam tylko te 80 pare giga zainstalowane. Mam nadzieje, że nie czekają jutro na 23
Opublikowano 18 marca18 mar Bawimy się w wyliczankę na krytyków? Według mnie to będzie ocena 78 - "too much water".
Opublikowano 18 marca18 mar 6 minut temu, Faka napisał(a):85 na meta/oc, na więcej to nie ma szans. O której w ogóle będą recki?23:00Co do liczb w reckach nie radzę się przywiązywać, koreańskie i chińskie gry mają pod górkę z zachodnimi recenzentami, znakomite gry jak Lies of P, czy Khazan albo Wukong ledwo 81-82, jakby robili je w Japonii to byłoby 90+ xD.
Opublikowano 18 marca18 mar 1 godzinę temu, MichAelis napisał(a):Koledzy z płytami. Mieliście cos do ściągania? Myślałem, ze będzie cos razem z preloadem cyfry, ale mam tylko te 80 pare giga zainstalowane. Mam nadzieje, że nie czekają jutro na 23 Niestety czekają jutro na 23 :|
Opublikowano 18 marca18 mar 16 minut temu, Rozi napisał(a):Niestety czekają jutro na 23 :|Podobno patch day one jeszcze nas czeka - 45 GB, ale pewnie odpali się o 23 jak Rozi napisał.
Opublikowano 18 marca18 mar Nie pamiętam wcześniej gry z taką praktyką jak teraz z tą godziną, paczka dziś ma przyjść i cieszyłem się że o północy zanurzę się w giereczke a tutaj wymogi czekania do 23:00. Ale śledzę grę od jakiegoś czasu i mam nadzieje że będzie to taka Zelda BOTW w wersji na sterydach, uwielbiam gry RPG ale żadna gra nie była blisko tego co miała Zelda gdzie wchodziło się na wieże i szukało po prostu ciekawie wyglądających miejsc gdzie koniec końców zawsze coś było, dodatkowo broń się nie psuje i wyposażenie ma być unikalne co też na duży plus bo bardziej przypomina to Gothic-zka.
Opublikowano 18 marca18 mar 1 minutę temu, Boomcio napisał(a):Oby tylko płaczu nie było na konsolach, bo sporo ludków już ma preo.Ja miałem brać PRO przed GTA, ale wziąłem już teraz przed CD - zakup i tak by mnie nie ominął, nie wierzę w premierę PS6 w przyszłym roku.
Opublikowano 18 marca18 mar 31 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):żadna gra nie była blisko tego co miała Zelda gdzie wchodziło się na wieże i szukało po prostu ciekawie wyglądających miejsc gdzie koniec końców zawsze coś było, dodatkowo broń się nie psuje i wyposażenie ma być unikalne co też na duży plus bo bardziej przypomina to Gothic-zka.Ta, zawsze coś było - tj. w 95% przypadkach ukryty korok xDOby Crimson Desert poszedł faktycznie o krok dalej.
Opublikowano 18 marca18 mar 2 godziny temu, Faranell napisał(a):Podobno patch day one jeszcze nas czeka - 45 GB, ale pewnie odpali się o 23 jak Rozi napisał.No tak, o 22 będzie day one patch i dopiero można grać. O 22 jutro :(
Opublikowano 18 marca18 mar 5 minut temu, Rooofie napisał(a):Ta, zawsze coś było - tj. w 95% przypadkach ukryty korok xDOby Crimson Desert poszedł faktycznie o krok dalej.No czyli było, jeżeli wsadzasz rękę do kieszeni i coś z niej wyjmujesz to znaczy że coś tam jest czy nie ma?
Opublikowano 18 marca18 mar 3 minuty temu, Rozi napisał(a):No tak, o 22 będzie day one patch i dopiero można grać. O 22 jutro :(A 22 to git, myślałem że 23 ;)No jeśli będzie szło tak ładni jak preload wczoraj, to 5-10 minut i patch na dysku.
Opublikowano 18 marca18 mar Teraz, SpacierShark123 napisał(a):No czyli było, jeżeli wsadzasz rękę do kieszeni i coś z niej wyjmujesz to znaczy że coś tam jest czy nie ma?Słaba aluzja. W grach ubisoftu też zawsze coś jest pod znakiem zapytania. No ale wiadomo, jeśli coś takiego samego robi Nintendo to wspaniała ponadczasowa mechanika.
Opublikowano 18 marca18 mar No jeszcze były skrzynki w Wiedźminie 3. Do dzisiaj pamiętam te łódkę i zbieranie tego szajsu.
Opublikowano 18 marca18 mar 25 minut temu, Ukukuki napisał(a):No jeszcze były skrzynki w Wiedźminie 3. Do dzisiaj pamiętam te łódkę i zbieranie tego szajsu.Flashbacki z Wietnamu.Właśnie jakiś pytajnik z tymi upośledzonymi skrzynkami i niezmiennie upierdliwie pływającymi wokół utopcami mi się zbugował. Na amen.Plus taki, że skoro w połowie gry już nie mogłem tego cholerstwa kompletować, to łatwiej poszło odpuszczanie kolejnych podwodnych znajdziek.
Opublikowano 18 marca18 mar Prawdziwe soulsy dla gracza-nurkowanie za skrzynia w trzecim wiedźminiePewnie dlatego w Pearl Abyss olali nurkowanie Edytowane 18 marca18 mar przez Plackus
Opublikowano 18 marca18 mar 12 minut temu, Plackus napisał(a):Prawdziwe soulsy dla gracza-nurkowanie za skrzynia w trzecim wiedźminiePewnie dlatego w Pearl Abyss olali nurkowaniePrawda, na dobre sekcje pod wodą trzeba poczekać na Asasyna Black Flag Remake.