Opublikowano 2 maja2 maj 46 minut temu, Square napisał(a):Można zamawiać cyfrę, standardowo 339/389.W sumie całkiem rześka data, początek października.
Opublikowano 15 maja15 maj PlayStation.BlogGhost of Yōtei: How Sucker Punch chose Hokkaido for the g...Details on the reference gathering trips that helped bring the studio's fictional depiction of Ezo to life.
Opublikowano 5 czerwca5 cze Piesek/wilk naszym kompanem? Wydawanie komend, atak, odwracanie uwagi, wysyłanie do niedostępnych miejsc, chętnie coś takiego bym zobaczył.
Opublikowano 5 czerwca5 cze Dokładnie mogli dać info, że gameplay w lipcu bo to nic ciekawego nie wniosło.
Opublikowano 5 czerwca5 cze Godzinę temu, YETI napisał(a):Piesek/wilk naszym kompanem? Wydawanie komend, atak, odwracanie uwagi, wysyłanie do niedostępnych miejsc, chętnie coś takiego bym zobaczył.Było coś podobnego w FF XVI, ale maksymalnie prostackie (3 komendy - atak, mocny atak i leczenie), więc jeśli tutaj też miałoby to tak wyglądać, to wolałbym, żeby nie wrzucali takiego systemu.
Opublikowano 2 lipca2 lip Pisałem o tym wcześniej, ale steelbooka z kartką z tym kodem mogli chociaż dać. U mnie zwykły box wleci na premierę, obok Tsushimy na PS5 będzie jak znalazł.
Opublikowano 2 lipca2 lip Skoro w sprzedaży są konsole z i bez napędu to dla kolekcjonerek od Sonki wyjścia są tylko dwa:1. gra w wersji cyfrowej w zestawie2. brak gry w zestawie i cena pakietuodpowiednio niższa żeby każdy sobie dokupił taką wersję gry jaka mu odpowiadaNiestety stawiają na to pierwsze. Osobiście żałuję, że zrezygnowano z tych tłustych wersji Deluxe ze steelem i artbookiem - to były przepiękne wydania takich gier jak Days Gone, Uncharted 4 i Trilogy, Spider-man, Bloodborne, Horizon 1 i 2..
Opublikowano 2 lipca2 lip W spider manie 2 był ten steel, ale do dupy, bo bez tytułu gry na grzbiecie. Stawiasz to na półce pośród innych i nie wiadomo co tam jest.
Opublikowano wczoraj o 21:22 1 dzień 4 minuty temu, Mejm napisał(a):GoT to tez taki assassins creed jak to?Nie wiem nie grałem jeszcze w Shadows, ale zagram.Rozgrywka jest bardzo Asasynowa w GoT... chociaż widzę w Yotei ciekawe te zmiany, może trochę tchną więcej życia w eksplorację ale to tylko i aż kolejny dopracowany iteratywny sequel od Sony tej generacji.
Opublikowano wczoraj o 21:22 1 dzień 6 minut temu, Mejm napisał(a):GoT to tez taki assassins creed jak to?Tak
Opublikowano wczoraj o 21:26 1 dzień Chyba te 3 lata od skończenia GoT to za mało, bo ani nie dostałem zawału od tego co zobaczyłem ani nie mam ciśnienia by biegać po tym... Dlc? Nie ma tu żadnej rewolucji, zamiast chłopa baba, zamiast postaw różne bronie. I można zjeżdżać po kamieniach. Edytowane wczoraj o 21:27 1 dzień przez Rtooj