Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Yōtei

Featured Replies

Opublikowano

Mnie dalej kompletnie nie przekonuje ta gra od pierwszych zapowiedzi.

Z tych kontynuacji na ps5 tylko Horizon mi sie podobał. Ragnarok, Spider-Man 2 kompletnie mnie zawiodły i tu zanosi sie na to samo. Dodatkowo gra jest odcięta od ps4, a wygląda jakby tam wychodziła. Przy zapowiedzi HFW to byla szczena na podłodze.

Kiedyś drugie części gier to były opus magnum studiów, teraz nie bardzo.

• Odpowiedzi 583
  • Wyświetleń 43,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

• Marzyłbym by specjalnie dla takich makdrajwów były w grze sytuacje niekomfortowe przy których takie jednostki uciekają do innego pokoju chowając namiocik przed znajomymi Zdecydowanie syndrom ukr

Opublikowano

Ja liczę na taką jedynkę plus właśnie. To nie DS 2 gdzie po kodzimie można się było spodziewać coś więcej a wyszło zwyczajne dlc w dodatku przeciągnięte.

Opublikowano

Pod względem gameplayu to absolutnie spodziewam się na powtórkę z jedynki. Dlatego liczę, że story nie zawiedzie.

Dodatkowej nadziei dodaje fakt, że embargo na recki schodzi na tydzień przed premierą. Lubię kiedy deweloper/wydawca wierzą w swoją giereczkę.

Opublikowano
47 minut temu, Pix napisał(a):

Dodatkowej nadziei dodaje fakt, że embargo na recki schodzi na tydzień przed premierą. Lubię kiedy deweloper/wydawca wierzą w swoją giereczkę.

Wczesne embargo to normalka u Sony, zwyczajnie gry dowożą, zbierają świetne oceny i nie wymagają rozpaczliwego łatania day1

Opublikowano
1 minutę temu, jimmy napisał(a):

Wczesne embargo to normalka u Sony, zwyczajnie gry dowoża, zbierają świetne oceny i nie wymagają rozpaczliwego łatania day1

To prawda.

Screenshot_20250917_093130_Chrome.jpg

Chociaż są wyjątki pawel

Opublikowano
6 minutes ago, jimmy said:

Wczesne embargo to normalka u Sony, zwyczajnie gry dowożą, zbierają świetne oceny i nie wymagają rozpaczliwego łatania day1

IMG_5288.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, messer33 napisał(a):

Ja liczę na taką jedynkę plus właśnie. To nie DS 2 gdzie po kodzimie można się było spodziewać coś więcej a wyszło zwyczajne dlc w dodatku przeciągnięte.

No ale akurat Yotei to nie wygląda na nic więcej jak duże dlc xd