Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mnie dalej kompletnie nie przekonuje ta gra od pierwszych zapowiedzi.Z tych kontynuacji na ps5 tylko Horizon mi sie podobał. Ragnarok, Spider-Man 2 kompletnie mnie zawiodły i tu zanosi sie na to samo. Dodatkowo gra jest odcięta od ps4, a wygląda jakby tam wychodziła. Przy zapowiedzi HFW to byla szczena na podłodze. Kiedyś drugie części gier to były opus magnum studiów, teraz nie bardzo.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja liczę na taką jedynkę plus właśnie. To nie DS 2 gdzie po kodzimie można się było spodziewać coś więcej a wyszło zwyczajne dlc w dodatku przeciągnięte.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pod względem gameplayu to absolutnie spodziewam się na powtórkę z jedynki. Dlatego liczę, że story nie zawiedzie.Dodatkowej nadziei dodaje fakt, że embargo na recki schodzi na tydzień przed premierą. Lubię kiedy deweloper/wydawca wierzą w swoją giereczkę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 47 minut temu, Pix napisał(a):Dodatkowej nadziei dodaje fakt, że embargo na recki schodzi na tydzień przed premierą. Lubię kiedy deweloper/wydawca wierzą w swoją giereczkę.Wczesne embargo to normalka u Sony, zwyczajnie gry dowożą, zbierają świetne oceny i nie wymagają rozpaczliwego łatania day1
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, jimmy napisał(a):Wczesne embargo to normalka u Sony, zwyczajnie gry dowoża, zbierają świetne oceny i nie wymagają rozpaczliwego łatania day1To prawda. Chociaż są wyjątki
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minutes ago, jimmy said:Wczesne embargo to normalka u Sony, zwyczajnie gry dowożą, zbierają świetne oceny i nie wymagają rozpaczliwego łatania day1
Opublikowano 47 minut temu47 min 3 godziny temu, messer33 napisał(a):Ja liczę na taką jedynkę plus właśnie. To nie DS 2 gdzie po kodzimie można się było spodziewać coś więcej a wyszło zwyczajne dlc w dodatku przeciągnięte.No ale akurat Yotei to nie wygląda na nic więcej jak duże dlc xd