Skocz do zawartości

CRONOS: the New Dawn (nowa gra od Bloober Team)

Featured Replies

Opublikowano

Ryslaw to jest gość, który Silenta ogrywał na easy a i tak narzekał na walki. W tym wieku powinien się już trzymać swoich ulubionych gier logicznych albo point and click.

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 13,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę nowych artworków:           Ten już był, ale najbardziej mi się podoba jako ukazanie naszych polskich blokowisk w tak odmiennej scenerii:

• Donatello1991
    Donatello1991

Rysław po SH2 remake może swoje wrażenia sobie w dupsko wsadzić.

Opublikowano

Emeryt fajny gość, ale w SH2 OG zagrał w roku 2024 przed premierą remake, więc pojęcia za dużo w temacie nie ma, ogólnie mam wrażenie, że do horrorów dopiero się powoli przekonuje.

Gra podobno ma być do przejścia w około 16 godzin za pierwszym razem - czas identyczny jak w SH2R.

Ja już dawno wypreorderowany, in Bloober We trust. Pytanie tylko, czy ogarną PSSR tym razem xD, ale chyba kliknę w PC, jak tylko się pojawi opcja.

https://x.com/CGMagonline/status/1949818049843892254?s=19

20250729_211349.jpg

Opublikowano

Wygląda to super, ja wiem że SH2r dowieźli ale jak to będzie tak dobre grając na jakie wygląda to naprawdę mistrzowie z Krakowa zaskoczą jeszcze bardziej.

Opublikowano
18 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Ryslaw to jest gość, który Silenta ogrywał na easy a i tak narzekał na walki. W tym wieku powinien się już trzymać swoich ulubionych gier logicznych albo point and click.

No ale akurat niezależnie od poziomu trudnośći, walki jest za dużo. Przesadzili i już.

A samo strzelanie i naparzanie wyszło im naprawdę dobrze moim zdaniem

Opublikowano

Oby tego nie spartolili, Callisto też do premiery wydawał się że będzie 9/10.

Opublikowano
13 minutes ago, Rtooj said:

Oby tego nie spartolili, Callisto też do premiery wydawał się że będzie 9/10.

Bloober to mistrzowie w swoim fachu, gierka będzie zacna boomer

Opublikowano

to nadal mój #1 most wanted w tym roku, taki sobie kredyt wypracowali dzięki SH2R, ten polski vibe to też jest rzecz która tarmosi sisiora i wygląda na to że wszystkie potrzebne składniki tam już są. jedyny minus to że to ostatnia gra bloobera z Reikowskim na ost bo się rozstali:/

myślę że jest potencjał na fajną franczyzę z tego, fani survival horrorów mają ostatnio ucztowanie co chwila bluber

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Bloober to mistrzowie w swoim fachu, gierka będzie zacna boomer

Zrobili póki co jedną dobrą grę, więc już bym tak nie przesadzał.

Co nie zmienia faktu, że mocno trzymam kciuki za Cronosa, im więcej residentopodobnych horrorków, tym lepiej :)

Opublikowano

Dużo naleciałości z Dead Space, ale mi to nie przeszkadza.

Narazie wygląda bardzo dobrze.

Opublikowano
7 minutes ago, Josh said:

Zrobili póki co jedną dobrą grę, więc już bym tak nie przesadzał.

Co nie zmienia faktu, że mocno trzymam kciuki za Cronosa, im więcej residentopodobnych horrorków, tym lepiej :)

Zrobili tylko jedną słabą grę - ich pierwszą.

Opublikowano

https://www.trueachievements.com/news/cronos-the-new-dawn-release-date-leaked

According to the achievements that just scanned in, Cronos: The New Dawn will release onto Xbox Series X|S and Windows on Friday, September 5, 2025. If you have early access, you will be able to play the game a few days earlier on Wednesday, September 3, 2025. I am hoping this will be another entry on our best Xbox horror games list.

Opublikowano

@Czoperrr Bloobery oficjalnie potwierdziły, że będą pudła na ps5 i pc, tylko na xboxie ma być cyfra.

Opublikowano
  • Autor

No to wjeżdża 3 września, a 3 tygodnie później SHf banderas

Opublikowano
5 minutes ago, Czokosz said:

@Czoperrr Bloobery oficjalnie potwierdziły, że będą pudła na ps5 i pc, tylko na xboxie ma być cyfra.

Pudełko na PC, a na Xboxa brak gachigasm Co za poniżenie.

Opublikowano
5 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Pudło na PC to karteczka z kodem?

Pewnie tak, ale to na PC normalne akurat (choć zjebane i niepotrzebne).

Opublikowano

świetny nius ale jak dla mnie to uciekli z października żeby mieć oddech

Opublikowano
Data premiery, cena, wersja NS2...
No image preview

Data premiery, cena, wersja NS2 i pudełka Cronos: The New...

Z rana informowaliśmy o tym, iż Cronos The New Dawn - według najnowszego przecieku prosto z Xboksa - trafi na rynek 5 września. Długo czekać nie musieliśmy na to potwierdzenie.

Jakiś czas temu mówili, że pudła tylko na pc i ps5, ale teraz poddają, że będzie i na xboxa.

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano

Uciekli przed Silent Hill f, a raczej nie chcieli zrobić źle kolegom z Konami.