Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 27 minut temu, Tralalala napisał(a):Orientuje się ktoś czy jeśli zabrakło mi jednego travelloga i jednego kotka to przy ponownym przejściu NG+ muszę znaleźć tylko po jednym brakującym żeby wbić trofkę czy muszę znaleźć całość?Tylko to co ci brakuje. Normalnie wbiłem pucharki za brakujący komiks i travellog na NG+ bez zbierania całości. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 59 minut temu, Tralalala napisał(a):Orientuje się ktoś czy jeśli zabrakło mi jednego travelloga i jednego kotka to przy ponownym przejściu NG+ muszę znaleźć tylko po jednym brakującym żeby wbić trofkę czy muszę znaleźć całość?W przypadku kotów wystarczy że znajdziesz te które wcześniej przegapiłeś.Edit: ups, widzę że kolega wyżej już wyjaśnił co i jak. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Amer
Opublikowano Teraz1 min Jestem w szpitalu. Jakies 10h gry za mna. Wraz z biegiem gry robi sie latwiej. Amunicje do shotguna musialem chowac do skrzyni, bo juz nie mialem miejsca na wiecej niz 15 pociskow. W skrzyni mam tez 4 miny. Wykupilem umiejetnosc tworzenia 2 min za jednym razem. A wiec czym kolwiek bedzie kolejny boss, jesli naprawde nie jest arenie beda jeszcze beczki, jestem przygotowany i wchodze na pewniaka. Nie moge sie doczekac juz przejscia na hardzie, bo wtedy pewnie bedzie dopiero powazny survival horror.