Opublikowano piątek o 19:243 dni Eh no obie ekipy mogą się cieszyć, że grają ze sobą a nie kimś poważnym.
Opublikowano piątek o 19:313 dni Jak reszta tych kmiotków też będzie reprezentować taki poziom to czołówka Europy zrobi sobie rzeź niewiniątek.
Opublikowano piątek o 19:383 dni Polska na lajcie by wyszła z większość grup. Jest tyle słabiutkich drużyn, że ten turniej grupowo będzie miał najsłabszy poziom w historii nowoczesnego futbolu. W niedziele Niemcy pewnie zgwałcą Curacao chyba, że wyjdą całkowicie rezerwowym składem.
Opublikowano piątek o 20:053 dni Na tempo nie można narzekać. Kanada na papierze mocniejsza niż w realu. Może w końcu wepchną na farcie.Ciekawostka wieczoru: W Banja Luce (miejscowość w Bośni) nikt się nie cieszył z awansu bo to mocno serbskie miasto i okolica.źródło: Skarb Kibica Przegląd Sportowy Edytowane piątek o 20:553 dni przez ciwa22
Opublikowano piątek o 20:113 dni 31 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Polska na lajcie by wyszła z większość grup. Jest tyle słabiutkich drużyn, że ten turniej grupowo będzie miał najsłabszy poziom w historii nowoczesnego futbolu. W niedziele Niemcy pewnie zgwałcą Curacao chyba, że wyjdą całkowicie rezerwowym składem.No przy 32 drużynach wychodzących z grupy wystarczy wygrać jeden mecz i duża szansa że zagrasz w fazie pucharowej
Opublikowano piątek o 20:303 dni Spoko meczyk przecież, coś się dzieje, jeszcze się okaże że to będzie jeden z ciekawszych grupowych xd
Opublikowano piątek o 20:513 dni No i tak patrząc na tą Kanadę, czy BiH to się zastanawiam czy my graliśmy taką kichę czy te eliminacje tak zorganizowane. A w kolejce Curacao, Haiti i Uzbekistan....
Opublikowano piątek o 20:553 dni Patrząc na dwa ostatnie mecze naszych kopaczy, to raczej to pierwsze.
Opublikowano piątek o 21:083 dni Zasłużony remis. Bośnia i Hercegowina może się cieszyć, że nie przegrała, bo gospodarze mieli mnóstwo okazji do strzelenia gola. Warto dodać, że BiH w barażach wyeliminowała Włochów Co do powyższych postów - niestety taka formuła turnieju, że w Europie się zabijają w eliminacjach, a z innych kontynentów wchodzi więcej egzotyki. Nie ma co mówić, że czemu gra Haiti, Curacao czy Uzbekistan, a my nie, bo to nie nasze miejsca eliminacyjne.
Opublikowano sobota o 07:222 dni Skrót USA-Paragwaj właśnie obejrzany, całkiem ładne te gole. Zobaczymy jak z burgerami dalej będzie.
Opublikowano sobota o 08:022 dni No ładnie bergery się po nich przejechali. Paragwaj nic piły nie wąchał.
Opublikowano sobota o 08:532 dni Podniosą się - Mauricio i Julio Enciso dają nadzieję.Oglądałem retransmisję i nie widziałem Mii - pewnie obrońcy moralności wycięli po meczu, ale Gates się ostał.
Opublikowano sobota o 09:232 dni Jak nie zasnę, to może Brazylia-Maroko obejrzę. Choć do dziś pamiętam Anglia-Włochy sprzed 12 lat. Też się o północy zaczął, a finalnie nie było warto siedzieć przed tv.
Opublikowano sobota o 10:572 dni Północ czy 1 w nocy to dla mnie nie problem by oglądać, jeśli mam następny dzień wolny. Ale dzisiaj chciałem oglądać USA to już za późno, zmęczenie wygrało.
Opublikowano sobota o 11:192 dni Obejrzałem jesnym okiem pierwszą połowę. Paragwaj kolejna ekipa która znalazła awans w chipsach.
Opublikowano sobota o 12:482 dni Gustavo Alfaro odbudował Paragwaj - znowu zaczęli okazjonalnie wygrywać z Brazylią i Argentyną w eliminacjach ale z USA albo nie poszło bo za szybko wpadł samobój albo trochę niedocenili gospodarzy i zaczęli odważniej niż zazwyczaj. Sam ich nie doceniałem, więc nie tylko oni przejechali się na ekipie Mauricio Pochettino. Chociaż w sumie nie wiem na jakiej podstawie poza tym co się naczytałem bo Amerykanie prawie zawsze gryzą trawę na mundialach niezależnie od tego czy idzie czy nie, a tu jeszcze gospodarzą - za dużo czytam zamiast wyciągać wnioski z historii. Inna sprawa, że nie miał kto rozgrywać - Almiron był beznadziejny. W zajebistych czasach robił to Roque lub farbowany lis Ortigoza, a tutaj słabo to wygląda. Niech chłopaki odpoczną, zastanowią się nad sobą i na Turasów wyjdą już na pełnej koncentracji defensywnej jak na zajebistych Włochów Ameryki Południowej przystało. Mam nadzieję, że to przeczytali. Edytowane sobota o 12:492 dni przez ciwa22
Opublikowano sobota o 12:592 dni 16 hours ago, amarok said:Bazdar – w końcu jakiś chłopak z ekstraklasybyły. Odszedł z Jagi bo wygasła umowa wypożyczenia, i w sumie dobrze dla Jagi. Żadnego meczu nie obejrzałem może bym Szkocję obejrzał ale w poniedziałek do pracy....