Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Bardzo fajny meczyk teraz był. Jordania całkiem fajnie w drugiej połowie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 hours ago, Hubert249 said:Messi z hat-trickiem A powinien wylecieć z boiska, ale Marciniak uznał że, nawet żółta się nie należała 6 hours ago, Mani said:Ale typerek jest chyba tylko do regulaminowego końca meczu czyli do 90 minuty czy jednak coś mi się teraz pojebało? Ale doliczony czas gry to czas regulaminowy, w fazie pucharowej typujemy wynik do "90" minuty bez dogrywki, a wiadomo, że przez te jebane przerwy na reklamy mecze trwają teraz po 105 minut.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Gdyby ten drugi zrobił to Messiemu to wiadomo że czerwona.Henry tłumaczył, że to przypadkowe. No kurwa, 95 czerwonych kartek na 100 nie jest celowo.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Algierscy obroncy za bardzo temu Messiemu to nie utrudniali roboty
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wczoraj dzień bez niespodzianek. Norwegowie ograli Irak, choć pierwsza połowa mogła sugerować, że ekipa z Azji może sprawić niespodziankę. W drugiej jednak ekipa Solbakkena wrzuciła wyższy bieg i pewnie zwyciężyła. Argentyna ograła pewnie Algerię, a Austria wycisnęła trzy punkty w starciu z Jordanią. Najbardziej szkoda, że znowu jedna bramka w meczu Norwegów i brak jednego gola w starciu Argentyny zabrała mi trzy punkty w typerze...
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 godziny temu, Shankor napisał(a):Nie wiedziałem, że syn Zidane'a gra dla Algierii.Ostatnio zaczął, miał już 27 lat to się musiał pogodzić, że dla Francji nie zagra. Jest piłkarzem na poziomie Segunda Division, ale na PNA nawet coś wybronił.Mbaye to ciekawszy przypadek dla mnie. Gra w PSG (no... rzadko, ale gra), ma dopiero 18 lat, spory talent, wszystko przed nim, a ten już olał rodzinny Paryż i napierdala dla Senegalu i jeszcze strzela ojczyźnie takie gole. A może to właśnie dlatego, że w PSG mało gra, to przynajmniej w kadrze zazna smaku bycia podstawowym hehe.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 16 godzin temu, ciwa22 napisał(a):I dzisiaj już nie dałem sobie z tym rady - odpalam jeszcze raz tę ceremonię, widzę, że to Andrea - zajebisty aż ciary mam, potem ta Koreanka, która śpiewała w hitowym K-Pop Demon Hunters i wzruszyło mnie to... Im częsciej tego słucham tym bardziej mnie to wzrusza. Piękna jest ta piosenka.Mam tak samo z tą piosenką. Jeszcze dodatkowo za każdym razem jak wlatuje ona po hymnach obu państw i jak następuje przywitanie drużyn i wchodzi ta nuta, pojawiają się ciarki. Chociaż mundial jeszcze trwa, ba, jest daleki od zakończenia, to ogarnia mnie dziwne uczucie nostalgii, gdy słyszę tę melodię i słowa. Wiem już, że to będzie coś, co po latach będzie wspominane z kibicowskim rozrzewnieniem na miarę innych charakterystycznych momentów z mundialów z przeszłości.Ogólnie to bardzo podoba mi się jak wygląda tutaj oprawa meczu przed jego rozpoczęciem, hymny, prezentacja drużyn i oglądając to czuję się prawie tak samo, jak wtedy gdy oglądałem mistrzostwa za dzieciaka po raz pierwszy w 1998. Atmosfera piłkarskiego święta jest tutaj bardzo wyraźnie zaakcentowana i wyjątkowa. Nawet ta piosenka Shakiry, która choć nie do końca mi się podoba, to gdy pojawia się w trakcie prezentacji składów drużyn (swoją drogą, też zrobione jest to w sposób świeży, ciekawy wizualnie), ładnie współgra z obrazem.Polecam oglądać te prezentacje przedmeczowe (a nawet całe mecze) z wyłączonym komentarzem dla wzmocnionego efektu odczuwania -> strona tvpsport -> transmisje z atmosferą stadionu.
Opublikowano 34 minuty temu34 min 42 minuty temu, Bartg napisał(a):Ruszyła Portugalska maszyna.Jednak szybko złapała kapcia.
Opublikowano 33 minuty temu33 min Ahahaha bardzo dobrze. Moze dzieki temu druga polowa nie bedzie taka słaba.
Opublikowano 31 minut temu31 min Niech zjedzą snikersa bo gwiazdorza i Kongo im w czoko wjechało bez wazeliny.
Opublikowano 30 minut temu30 min Te pedalskie klepanie na 20 metrze tak zwana sriki taka to chyba 10 lat temu była w modzie. Hiszpania z Zielonym to samo robiła.
Opublikowano 26 minut temu26 min NIe wiem pod wplywem czego byłem dając tu 6:0, ale źle się zestarzało. No ale jak Portugalia nie wygra to chociaz 98% z Nas dostanie 0 pkt.
Opublikowano 21 minut temu21 min Nie obstawiam ale chciałem dać 2:1 dla Portugali, ciekawe czy się ziści
Opublikowano 20 minut temu20 min Wy też tak macie, że sprawdzacie typerka jaki wynik obstawialiscie po każdej bramce?
Opublikowano 17 minut temu17 min 3 minutes ago, Mani said:Wy też tak macie, że sprawdzacie typerka jaki wynik obstawialiscie po każdej bramce?Nie no jesteśmy w stanie 2 cyfry zapamiętać.
Opublikowano 7 minut temu7 min 12 minut temu, Mani napisał(a):Wy też tak macie, że sprawdzacie typerka jaki wynik obstawialiscie po każdej bramce?Też tak mam. I potem się wku..., że jedna bramka w tą lub w tą spowodowała, że nie mam kompletu punktów