Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To mnie rozwala, że praktycznie każdy co cyrkuje to albo nie trafia w bramkę, albo strzał jest słaby i broniony. A mimo to klaunują.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. ja na Anglię niestety nie wstaje, muszę być w miarę wyspany do swojej roboty
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też jestem zdania, że powinni zakazać tych tańców, najgłupsza meta. Ja kibicuję wikingom z Norwegii
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeśli będzie dogrywka, to dopiero połowa meczu. Czuję że podobnie jak z Japonią, Brazylia może tą widoczną różnicą jakością wymęczyć przeciwnika, aż będzie coraz więcej błędów i prędzej czy później wygrają.Bo różnica klas jest, no. Norwegia pokazała że wie jak grać o wynik na MŚ, ale nie ma tu wątpliwości który kraj jest lepszy w piłkę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Brazylijczycy uznali, że nie trzeba kryć Haalanda na skraju pola karnego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jebaniutki jak się odwrócił do kamery jeszcze. Co za CHŁÓD. Absolute Cinema