Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intergalactic: The Heretic Prophet

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, l33t napisał(a):

Ja bym chyba był ostrożniejszy.

Nie jestem przekonany, czy aktualne pokolenie graczy tak mocno szanuje Naughty Dog, aby bardzo otwarcie - niczym pokolenia wychowane na Crashu czy Jak & Daxter - im teraz zaufać.

Chciałbym, żeby to było coś, na co wszyscy czekamy - bo świetnych gier nigdy za wiele. Ale mam obiekcje.

Myślę, że szacunek i zaufanie do ND zrodziło się w okolicach Uncharted 2 a swój pik miało po TLOU. W czasach Crasha i Daxtera to były świetne gierki, ale nikt nie czekał z wywalonym jęzorem na targach w oczekiwaniu na pojawienie się logo Naughty Dog na trailerze niezapowiedzianej gry

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 90,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I jakoś dotychczas ci nie zaświtało czemu nikt się nie oburzał o Connor czy Ripley w tamtych czasach, a teraz to razi? Jako podpowiedź wstawie ci korporacyjny lizodupie jak to wygląda za czasów woke:

• Idealne podsumowanie tej gry i tego jak będzie wyglądać dyskusja aż do premiery 

• O, kolejny femdom dream cuckmana. Jakie fajne postacie. Girlboss o 2 wyrazach twarzy (brzydkiej jak noc, warto dodać) - resting bitch face i co jakiś czas pogadliwy grymas przechodzący w sarkastyczny

Opublikowano

Chuja jak dotąd pokazali, a 42 strony dyskusji.

Magia potężnego cuckmana

Opublikowano
8 minut temu, Pix napisał(a):

Chuja jak dotąd pokazali, a 42 strony dyskusji.

Magia potężnego cuckmana

No nie chciałem tego tak wprost pisać, żeby e-kolegów nie urazić.

Ale też się zastanawiam, o czym dyskusja, gdy niemal dwa lata temu dostaliśmy jakiś lajtowy trailer (a raczej: teaser) i na tym koniec.

Ja tam akurat bardziej czekałem na premierę CTR po premierze Crasha 3 niż na to coś

vegeta_smile

Opublikowano

@Wredny, dokładnie o to mi chodzi, uroda to kwestia subiektywna ale nawet jak weźmiesz najpiękniejszą kobietę świata oyebiesz jej łeb na zero i każesz robić dziwne miny no to odbiór będzie taki sam. Mi po prostu nie podobają się postacie kobiece które na siłę mają dodawane cechy męskie. Już nie raz to przerabialiśmy, kobieta która otrzyma takie cechy nie stanie się nagle męska a po prostu irytująca. Tak jak ogrywając Resonance kompletnie nie czuję że jest to na siłę wrzucona postać kobieca to tutaj każdy wie że gra powstawała w złotej erze WOKE i jest tam ona tylko z tego powodu.

Opublikowano
44 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Po tlou2 to już nie bardzo z tym zaufaniem.

No nie wiem. Miał być wielki bojkot po leakach z TLOU2, a potem ludzie grzecznie pobiegli po 10 milionów egzemplarzy. Żeby nie było, ja po TLOU2 mam do nich zaufanie szorujące po dnie, ale reszta świata chyba tego nie podziela

Opublikowano

Zawsze mogło być gorzej. Aż dziw, że nie wzięli tej jakże popularnej w gejmingu aktorki

image.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, Resident Debil napisał(a):

Zawsze mogło być gorzej. Aż dziw, że nie wzięli tej jakże popularnej w gejmingu aktorki

image.jpeg

Hmm, nie byłbym taki pewien czy jej nie będzie gdzieś w którymś najmniej spodziewanym momencie, body horror :D.

Opublikowano

Może chociaż z charakteru jest fajna, ech ;/

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano

Plot twist: scena ze zwiastuna to prolog rozgrywający się w przeszłości. Chwilę później mamy przeskok w czasie i Jordan wygląda tak

tUVlxED.jpg

Opublikowano

Ale to przyszło po premierze i ograniu. Poszło o tą durną fabułę poza rzeczą wiadomą no i babochłopa.

Opublikowano
17 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Ale to przyszło po premierze i ograniu. Poszło o tą durną fabułę poza rzeczą wiadomą no i babochłopa.

No dokładnie i podejrzewam, że tutaj też tak będzie jak się okaże, że średnia na metacritic wynosi 101 i że jednak dla fajnych mechanik można przełknąć łysego babsztyla

Opublikowano

Nie no, na tle części heroin wielu ostatnich gierek, bohaterka to całkiem sexy dziołcha. Taka Skin Diamond wub po ciężkiej chorobie, ale zawsze. Przy czym gameplay + oprawa AV = klimat >>> uroda lub brak bohatera(/ki). Takich czasów dożyliśmy, że tego typu elementy w kontekście nawet heavy hitterów są rozkminiane. Niech tylko nie dają żadnej galaretki Gellwe jako sidekicka, plz

Opublikowano

Jak zrobić silną a nie wkurwiającą babę

Sadie Adler - Red Dead Redemption 2 Guide - IGN

i cyk

a tutaj obawy są uzasadnione że pizda będzie strzelać zjebane miny przez pól gry

Opublikowano

Tzw trad wife na miarę gier wideo. Taka by dla chłopa wystarczyła. Byle kochała i się nie kurwiła, ech

Opublikowano

A co to w ogóle znaczy silna baba? W sensie siły fizycznej to chyba kulturystki naszprycowane teściem. W sensie budowy to się nie zgadzam, bo Lara jest drobnej budowy w nowej trylogii, a wymiata. Silna w sensie wredna albo wulgarna? Taki damski Trevor?

Edytowane przez Grześ

Opublikowano

Lara ma zajebiście silną psychikę. Płacze po zabiciu sarenki, żeby chwilę później rozpierdalać z AK47 hurtowo typów jakby nigdy nic. Co za kobieta wub

Opublikowano

I jeszcze kwituje to "podziękuj mi. Zredukowałam ci liczbę pracowników, zaoszczędzisz kasę!"

Opublikowano

No ale ci ludzie złe rzeczy robią, a sarna tylko je zielsko, żołędzie i biega po lesie.

Opublikowano

Sarna nie jest niczemu winna, tylko ludzie zachowujący sie jak zwierzęta a zwłaszcza gracze lapka

Opublikowano

Łysa Lara to dopiero by był peak gamingu

Opublikowano

Kraków, miasto tysiąca noży, nie czekaj aż ci ktoś jednego w plecy włoży. Albo zajebie perukę 2 metrowej lalce z gry telewizyjnej