Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intergalactic: The Heretic Prophet

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Grześ napisał(a):

No nie wiem. Miał być wielki bojkot po leakach z TLOU2, a potem ludzie grzecznie pobiegli po 10 milionów egzemplarzy. Żeby nie było, ja po TLOU2 mam do nich zaufanie szorujące po dnie, ale reszta świata chyba tego nie podziela

W ilu innych grach można zrobić coś takiego, bo na pewno nie w tej za 2mld z generycznymi osłonami

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 90,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I jakoś dotychczas ci nie zaświtało czemu nikt się nie oburzał o Connor czy Ripley w tamtych czasach, a teraz to razi? Jako podpowiedź wstawie ci korporacyjny lizodupie jak to wygląda za czasów woke:

• Idealne podsumowanie tej gry i tego jak będzie wyglądać dyskusja aż do premiery 

• O, kolejny femdom dream cuckmana. Jakie fajne postacie. Girlboss o 2 wyrazach twarzy (brzydkiej jak noc, warto dodać) - resting bitch face i co jakiś czas pogadliwy grymas przechodzący w sarkastyczny

Opublikowano

Rzeczywiście niesamowite a widziałeś to?

Opublikowano
5 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):

@Wredny, dokładnie o to mi chodzi, uroda to kwestia subiektywna ale nawet jak weźmiesz najpiękniejszą kobietę świata oyebiesz jej łeb na zero i każesz robić dziwne miny no to odbiór będzie taki sam.

pokażesz przykład tych dziwnych min?

Mi po prostu nie podobają się postacie kobiece które na siłę mają dodawane cechy męskie. Już nie raz to przerabialiśmy, kobieta która otrzyma takie cechy nie stanie się nagle męska a po prostu irytująca.

mam nadzieję, że ripley i babka z terminatora też cię wkurwiały

Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał(a):

babka z terminatora

Sarah Connor. Chociaż byś doczytał cokolwiek o tematach na jakie chcesz pouczać.

Opublikowano

Ale ta od robota mordercy z przyszłości, czy niemiecka piosenkarka z czasów programu muzycznego Viva?

Opublikowano
8 minut temu, Observer napisał(a):

Sarah Connor. Chociaż byś doczytał cokolwiek o tematach na jakie chcesz pouczać.

Po co mam doczytywać o jakiejś woke strong women, która oczywiście umie walczyć i nie potrzebuje chłopa. A widziałeś jej miny?

Opublikowano

Żeby porównać Sare Connor i Ripley do tych babochłopów co mamy teraz to trzeba mieć jakieś zwarcie w mózgu bad

Opublikowano
7 minut temu, Figaro napisał(a):

Po co mam doczytywać o jakiejś woke strong women, która oczywiście umie walczyć i nie potrzebuje chłopa. A widziałeś jej miny?

Żebyś wiedział w czym tkwi siła i fenomen tych kreacji i czemu większość współczesnych strong female protagonist leży i kwiczy na tym polu )

Opublikowano

ja tylko odnosze się do babki z Intergalactic. ND umie tworzyć postaci i jestem pewien, że i główna bohaterka tej gry będzie ciekawa, niczym Ellie.

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

ja tylko odnosze się do babki z Intergalactic. ND umie tworzyć postaci i jestem pewien, że i główna bohaterka tej gry będzie ciekawa, niczym Ellie.

trzymam cie za słowo, może jeszcze się okaże że pan cuckmann stworzy wspaniałą historię i pokaże chudom gdzie ich miejsce

Opublikowano

Nom, od początku złapała graczy za serca. Niestety nie za pisiory i wyszło jak wyszło

intergalactic-is-sh-t-and-they-know-it-v

Opublikowano
5 minut temu, Resident Debil napisał(a):

Nom, od początku złapała graczy za serca. Niestety nie za pisiory i wyszło jak wyszło

intergalactic-is-sh-t-and-they-know-it-v

to bardziej więcej mówi o dzisiejszym stanie psychicznym graczy niż co innego.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I jakoś dotychczas ci nie zaświtało czemu nikt się nie oburzał o Connor czy Ripley w tamtych czasach, a teraz to razi? Jako podpowiedź wstawie ci korporacyjny lizodupie jak to wygląda za czasów woke:

Zrzut ekranu 2026-07-02 222639.png

Po prostu ludzie mają przesyt lewactwa które jak pasożyty dossało się do twórców gier w postaci różnych skrajnych ideologicznych tworów jak Sweet Baby czy inna Feminist Frequency i wymusili szantażem że każda jebana gra ma mieć strong female lead w ramach promocji feminizmu. Ludzie nic nie mają do kobiecych postaci, mają dość tego że każde korpo zachodnie robiące gry pcha skrajnie lewacką ideologię zamiast robić dobre gry. Podziękuj za korepetycje i wypierdalaj.

Dobrze widzieć że to się powoli kończy i widać że już nowe gry nie idą tylko w tym kierunku na taki rympał jak kilka lat temu, gdzie praktycznie każda gra zapowiedziana grała w tą nutę, od forespokena do concorda. Ale upadły i sobie głupi ryj rozwaliły. Jeden cuckman co gry nie może dokończyć od kilku lat został z ręką w nocniku i ciągle tworzy grę reprezentującą erę wokę, czyli erę największego spierdolenia i zjebania gier w historii. Jest jeszcze cień szansy że do premiery ktoś tego cwela dociśnie i zderatyzuja z lewactwa tą produkcję.

Opublikowano
2 minuty temu, Observer napisał(a):

I jakoś dotychczas ci nie zaświtało czemu nikt się nie oburzał o Connor czy Ripley w tamtych czasach, a teraz to razi? Jako podpowiedź wstawie ci korporacyjny lizodupie jak to wygląda za czasów woke:

Zrzut ekranu 2026-07-02 222639.png

Po prostu ludzie mają przesyt lewactwa które jak pasożyty dossało się do twórców gier w postaci różnych skrajnych ideologicznych tworów jak Sweet Baby czy inna Feminist Frequency i wymusili szantażem że każda jebana gra ma mieć strong female lead w ramach promocji feminizmu. Ludzie nic nie mają do kobiecych postaci, mają dość tego że każde korpo zachodnie robiące gry pcha skrajnie lewacką ideologię zamiast robić dobre gry. Podziękuj za korepetycje i wypierdalaj.

Dobrze widzieć że to się powoli kończy i widać że już nowe gry nie idą tylko w tym kierunku na taki rympał jak kilka lat temu, gdzie praktycznie każda gra zapowiedziana grała w tą nutę, od forespokena do concorda. Ale upadły i sobie głupi ryj rozwaliły. Jeden cuckman co gry nie może dokończyć od kilku lat został z ręką w nocniku i ciągle tworzy grę reprezentującą erę wokę, czyli erę największego spierdolenia i zjebania gier w historii. Jest jeszcze cień szansy że do premiery ktoś tego cwela dociśnie i zderatyzuja z lewactwa tą produkcję.

image.png -> images?q=tbn:ANd9GcSkHw9AjrwX1yBpf-D_CXA

original.jpg -> images?q=tbn:ANd9GcQ8ezTR2C6KE6MNKM1IcER

Opublikowano

Na cale szczescie wychodzi to GTAVI - gracze w koncu zobacza jak wyglada zajebista dupa w grze wideo i tak juz zostanie na przyszlosc

Opublikowano
16 minut temu, Observer napisał(a):

Jest jeszcze cień szansy że do premiery ktoś tego cwela dociśnie i zderatyzuja z lewactwa tą produkcję.

Nie ma szans. Ta firma znajduje się w samym środku Kalifornii, czyli głównego gniazda tego całego bagna. Tu wiedźmińska petarda nawet nie pomoże

Opublikowano

Już prawie wszyscy robią normalne baby w grach poza parchami z sony więc spokojnie

Opublikowano

Sonka to teraz ostoja dla LEWAKÓW. Brzydkie baby i ruchanie na drogą cyfrẹ. Lewaki lubią korporacyjne kutasy w dupie.

Cieszę się że tak dojebali do pieca w spiderman2 z fanatyzmem, że mnie wyleczyło ze wszystkiego playstation. Terapia szokowa.

Opublikowano

Zaczynali od tego. Może to nie jest poziom Aerith, ale przynajmniej ma włosy

in-an-early-version-of-crash-1-tawna-bandicoot-had-v0-qkg8l6w88p6a1.jpg

Opublikowano

Tu nie trzeba żadnego wrzucać żadnej wiedźmińskiej petardy . Wystarczy że popłyną finansowo na grze. Plus wczesniejsza wtopa z last of US online i moze cuckman mieć ciepło

Opublikowano

Jak dopierdolą grafą i gameplayem jak w TLoU2, to znowu sie wybroni. Musiałby spierdolić na każdym szczeblu, a wątpię, żeby tak było.

Opublikowano

To jest właśnie smutne, że mają tak zdolną ekipę, ale przez wysrywy tego grafomana z gry 10/10 będzie coś bliżej 7-8/10.

Opublikowano
1 minutę temu, Czokosz napisał(a):

To jest właśnie smutne, że mają tak zdolną ekipę, ale przez wysrywy tego grafomana z gry 10/10 będzie coś bliżej 7-8/10.

Skąd ta pewność? Podobnie miało być z TLoU Part 2 i - jakkolwiek dyskusyjna gra by nie była - wyszedł doceniony przez prasę branżo… XD, dobra tu chuj z nimi, ale już sami gracze i masowy klient pokazali, że to potęga. Na pewno nie na 7-8, bo fanem nie jestem, a przyznaje że gierka złapała mnie za pysk i powycierała nim podłogę

Do Abby koń też był zwalony, ale to już kwestia osobistych preferencji, których nie będę poruszał na forum publicznym )

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano
Teraz, Resident Debil napisał(a):

Do Abby koń też był zwalony, ale to już kwestia osobistych preferencji, których nie będę poruszał na forum publicznym )

ha-gay-6.gif