Opublikowano poniedziałek o 14:092 dni Niech lepiej wam konsolowcy grać w 30 FPS czy max 40 FPS i mieć więcej detali ? Edytowane poniedziałek o 14:182 dni przez tomkill
Opublikowano poniedziałek o 16:132 dni 60fps to będzie w jakimś małym pomieszczeniu, max 2 postacie :) Wątpię (chciałbym się mylić) że framerate na konsolach będzie w miarę "stabilny". Ciekawe jak na PC będzie. Kompa mam niezłego, ale coś czuję że bez FSR4 będzie "średnio" jeśli chodzi o 4K/60fps (wysokie detale). Edytowane poniedziałek o 16:152 dni przez Alastor84
Opublikowano poniedziałek o 17:422 dni zjadą do 720p i detale na lower than lowest i jakoś wyciągną te 60 FPS przy kamerze skierowanej w podłoge
Opublikowano poniedziałek o 18:162 dni Dobrze, że dodali te 60klatek i jest wybór, osobiście i tak celuje w tryb 40fps na prosiaku.
Opublikowano poniedziałek o 18:322 dni Najwyżej zrobią jak w Fajnalu Rebirth, gra jest niepodobna do niczego w trybie 60 fps, ale jest 60 to jest, ludzie od mówienia czy jest 60 muszą przyznać że jest 60.
Opublikowano wtorek o 07:402 dni Czy tylko mnie wkurza to dziwne umiejscowienie pochwy na miecze i fakt, że wisi ona w powietrzu?
Opublikowano wtorek o 17:241 dzień 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Wygląda dobrzeWciąż jest to półka wyżej niż karabin wiszący na biodrze w First Light.
Opublikowano wtorek o 17:251 dzień Od momentu pierwszej zapowiedzi wszyscy narzekają na umiejscowienie tego miecza na dupsku. Serio, co im szkodzi to poprawić xD
Opublikowano wtorek o 17:421 dzień 15 minut temu, Rooofie napisał(a):Od momentu pierwszej zapowiedzi wszyscy narzekają na umiejscowienie tego miecza na dupsku. Serio, co im szkodzi to poprawić xDPewnie zajęłoby to więcej czasu niż przepchanie trybu 60fps kilka dni po prezentacji w której brakowało takowego hehe
Opublikowano wtorek o 17:471 dzień 10 godzin temu, ginn napisał(a):Czy tylko mnie wkurza to dziwne umiejscowienie pochwy na miecze i fakt, że wisi ona w powietrzu?ta to zjebane fest jest
Opublikowano wczoraj o 03:25 1 dzień ja może z innym pytaniem jak włączam Steam i tryb "Big Picture Steam" to ustawi mi kontroler od xbox idealnie by lepiej mi się grało i nie trzeba ustawiać w opcjach ,tylko będę grał na ustawieniach konsoli? Edytowane wczoraj o 07:26 1 dzień przez tomkill
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Spotkanie w krypcie londyńskiego kościoła. TLDR, ta gra ma ambicje.Tomaszkiewicz: "Chcemy stworzyć sztukę, która będzie pamiętana za 5, 10, 20 lat, ze względu na wytworzone emocje. Coś, co przeżyje nas""Cała saga była gotowa od początku. Opowieść tej gry jest kompletna, ale trzeba było wiedzieć, jaka jest przyszłość sagi, by do niej się wpasowała. Będziemy podążać za tym bohaterem przez wieki, przez różne kultury, opowiadając jedną, spójną historię". Porównanie do "Wywiadu z wampirem", w sensie, że opowieści o tych postaciach mogą rozpinać się na stulecia."Wamp... Vrakhiri w tej grze pochodzą z różnych czasów, regionów świata". Choćby średniowiecza, starożytnej Grecji, z hordy Cżyngisa Hana.Słowo vrakhiri wymyślił Jakub Szamałek, który ma doktorat z Cambridge ze starożytnego basenu Morza Śródziemnego. "Oparł je na starożytnej Grecji, przeszukał kroniki i znalazł tam motywy, które nieźle wpasują się w opowieść o wampirach. Wszyscy znamy Kaina, BloodRayne, Bloodlines, ale myślę, że mamy dostatecznie wyjątkowe podejście do znanego tematu wampirów". "Vrakhiri mają różnice, mają swoje zasady, co wolno, a czego nie. Ale nie będę tego zdradzał, lepiej tego doświadczyć w grze""Chcieliśmy wyjątkowego protagonistę, którego jeszcze nie było w popkulturze. Bo to ukształtuje naszą tożsamość, w tej grze, i naszego studia"Gameplay nie zachwycił redaktora "Edge'a" w kwestii sterowania w świecie. ""Coen często przylepia się do niewłaściwej części tła, co zużywa staminę i powoduje, że spada. Podobny problem ma kierunkowy system walki, często myląc wciskanie przycisku do ruchu i do ataku lub bloku. A kiedy walka pójdzie źle, jego supermoce nie pozwalają jakoś uciec - nie może się wymsknąć z lock-ona, a używanie osobnych mocy do poruszania się ma tak długie animacje, że zarabia się darmowy cios. Może Coen ma ludzką formę, by nie być przepakowanym bohaterem, ale w tym buildzie mamy wrażenie, że i w formie wampira łatwo zginąć (...) Można się skradać, ale logika wykrywania przez strażników w naszym demie też jest mętna"System walki porówuje Tomaszkiewicz do Guitar Hero. "Na początku ciężko trafić we właściwy przycisk na czas, ale z czasem grasz ta naprawdę trudne piosenki". "Kiedy się przyzwyczaisz do tej walki, myślę, że większość ludzi skorzysta z opcji, by wyłączyć w ogóle UI i wciskać wyłącznie na podstawie widzianych animacji, bo to jest bardzo cool"Pójście już w prologu na "finałowego bossa" jest możliwe, wymaga niemniej niesamowitej precyzji, zdarzyło się to w QA gry, choć jest nawet dla nich niesamowicie rzadkie.