Opublikowano 9 lipca9 lip jeden z ostatnich trailerow troche mnie zaciekawil bo lubie wampiry, ale te gejmpleje teraz to wyglada jak jeszcze nudniejszy wiedzmin. szkoda.
Opublikowano 9 lipca9 lip Zapowiedzieli że to będzie trylogia i save przechodzi?No to gra będzie pewnie zakończona cliffhangerem, a patrząc w jakim okresie wychodzi kolejnej części pewnie się nie doczekamy
Opublikowano 14 lipca14 lip W dniu 9.07.2026 o 09:14, devilbot napisał(a):Zapowiedzieli że to będzie trylogia i save przechodzi?No to gra będzie pewnie zakończona cliffhangerem, a patrząc w jakim okresie wychodzi kolejnej części pewnie się nie doczekamyStawiam na amnezję, za dużo roboty z zapisami. Gra może być bardzo luźno powiązana, mowa o wampirach.Triggery populacji związane z failem gry bez sensu, bo już 2 mln wishlist, to będzie wielki hit.https://store.steampowered.com/news/app/3751260/view/668370699913527902?l=polish
Opublikowano 14 lipca14 lip Mogli być uciec na sierpień z premierą skoro onimusha im weszła w paradę.
Opublikowano 21 lipca21 lip Dla mnie day one pod warunkiem, że nie będzie dramatu z optymalizacją na konsolach.Ta gra pachnie Wiedźminem na kilometr a ten fragment tylko to potwierdza. Nie widzę minusów.BTW - Cycki potwierdzone. Edytowane 21 lipca21 lip przez LukeSpidey
Opublikowano 22 lipca22 lip 8 godzin temu, LukeSpidey napisał(a):Dla mnie day one pod warunkiem, że nie będzie dramatu z optymalizacją na konsolach.Ta gra pachnie Wiedźminem na kilometr a ten fragment tylko to potwierdza. Nie widzę minusów.BTW - Cycki potwierdzone.Ja jestem kupiony, nie moge się doczekać
Opublikowano 22 lipca22 lip No tak jak na początku nie mogłem złapać hajpu, to po posłuchania opinii o gameplayu jestem kupiony. Martwi tylko, że gra dropiła w 1440p na 4090 z dlss, ale może coś poprawią.
Opublikowano 22 lipca22 lip U mnie od początku day one. Lubię gry RPG więc trudno żebym tego nie kupił.
Opublikowano 22 lipca22 lip 29 minut temu, rafanus2 napisał(a):Martwi tylko, że gra dropiła w 1440p na 4090 z dlss, ale może coś poprawią.o czyli na konsolach możliwy vibe Wiedźmina 3 na bagnach, magiczny powrót do 2015 roku z duszą
Opublikowano 22 lipca22 lip Fajnie to wygląda, nawet ta walka z pokazu na pokaz coraz ciekawsza, choć czuć trochę drewna, ale czy to źle? W komentarzach słusznie zauważyli, że z umiejscowieniem miecza coś jest mocno nie tak i mogliby to zmienić.Wiadomo, czy questy będzie można wykonywać na kilka sposobów i każdy z nich będzie miał swoje konsekwencje?
Opublikowano 22 lipca22 lip 24 minuty temu, ginn napisał(a):Fajnie to wygląda, nawet ta walka z pokazu na pokaz coraz ciekawsza, choć czuć trochę drewna, ale czy to źle? W komentarzach słusznie zauważyli, że z umiejscowieniem miecza coś jest mocno nie tak i mogliby to zmienić.Wiadomo, czy questy będzie można wykonywać na kilka sposobów i każdy z nich będzie miał swoje konsekwencje?Przecież o tym będzie ta gra, o konsekwencjach.
Opublikowano 22 lipca22 lip Znany jest mi główny motyw i mechanika samej fabuły, miałem na myśli questy poboczne.
Opublikowano 22 lipca22 lip 54 minuty temu, ginn napisał(a):Znany jest mi główny motyw i mechanika samej fabuły, miałem na myśli questy poboczne.Tak, gra ma być zgodnie z wywiadami twórców zbudowana tylko z questów pobocznych. Nie będzie typowego wątku głównego, na koniec wszystko da wynik, każdy poboczny quest przesuwa czas. Raczej nie będzie fillerów.Pozostaje pytanie, czy twórcy dorównają samemu sobie i zrobią przynajmniej jeden tak dobry jak Baronowy z W3, chyba wciąż GOAT quest w action RPG.Dawnwalker, W3 DLC, W4, W1R - czy to raj xD?@ginn zobacz sobie to jeszcze
Opublikowano 23 lipca23 lip Co oni są tacy uparci z tym mieczem wiszącym na dupie? Ludzie od pierwszych materiałów im piszą, żeby zmienili jego umiejscowienie, a ci dalej to samo. Biorę na pc, więc o tyle dobrze, że nawet jak tego nie zmienią to zaraz wyjdą jakieś mody rozwiązujące ten problem. No ale tak poza tym to dobrze się zapowiada. Czuć aromat drewna, ale teraz gram w Gothic remake, więc będę zahartowany.
Opublikowano 23 lipca23 lip X (formerly Twitter)Mateusz Urbaniak (@Urban_WKS1947) on XThe Blood of Dawnwalker — Main Theme Miłego słuchania 😁 #Dawnwalker
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Idą w zaparte z tym, że to pierwsza odsłona cyklu. Mam nadzieję, że się sprzeda i doczekamy się kontynuacji. Edytowane 16 sierpnia16 sie przez LukeSpidey
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Gierka wygląda całkiem nieźle. Na bank lepiej niż się spodziewałem. Ciekaw jestem czy odniesie sukces.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie W dniu 14.08.2026 o 21:42, Nemesis napisał(a):Przypomina Wiedźmina 3. Musi.To bardziej przypomina W3, niż W4 :).
Opublikowano 16 sierpnia16 sie On 8/14/2026 at 5:17 PM, LukeSpidey said:Idą w zaparte z tym, że to pierwsza osoba cyklu. Mam nadzieję, że się sprzeda i doczekamy się kontynuacji.W najnowszym PSX był wywiad z założycielem studia i tam było, że skupiają się w planach na tej marce, więc dobrze wnioskujesz.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Czy oni właśnie wymyślili nowy sposób żeby zmusić graczy aby skończyć grę więcej niż jeden raz? No bo z tego co słyszę nie da się odkryć większości mapy i wykonać na niej zbyt wiele aktywności bo przez to traci się to pierwsze klasyczne zakończenie z uratowaniem kogoś