Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 315
  • Wyświetleń 22,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupione recki dla gier sequeli Playstation Studios mają same wysokie noty na meta - DS 2 (89), Ragnarok (94), Forbidden West (88). To jest ten moment kiedy ta konsola bardzo potrzebuje boosta sprzedaż

• Ke? Za wrzucanie PPE nawet w formie żartu to powinien być ban.

• CD-Action Saros to w gruncie rzeczy Returnal 2 – z większością zale... Choć w teorii Saros jest zupełnie świeżą marką, w praktyce ma wiele wspólnego z poprzednią grą Housemarque. Tysiące kolorowych po

Opublikowano

269zl u Sony.

https://scentre.pl/produkt/sony/711719027270/saros-pl-gra-ps5.html

Opublikowano

Zabawne, czekałem równie mocno na ds2 jak na sarosa, ale gdy DS2 oglądałem każdy filmik, parokrotnie, tutaj nie chcę tego sobie robić.

Opublikowano
12 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

natomiast w Returnal to że za każdym runem nic nie zyskiwałem i wszystko traciłem

Zyskiwałeś np. postępy w broniach i jedną walutę, więc zawsze coś było lapka

No i najważniejsze, doświadczenie. A w kluczowych momentach stałe ulepszenia stroju.

Opublikowano

No, mimo że coś się zyskiwało, to faktem jest że głównie doświadczenie - dla wielu mógł to być zbyt mały postęp, biorąc pod uwagę inne tego typu gry, gdy wracasz do punktu wyjściowego z 10 prezentami, punktami, nowy butami, i kilkunastoma linijkami nowych dialogów.

Opublikowano

Trochę liczyłem na ponad 90, żeby podbiło sprzedaż, no ale trudno. Ja wiem, że raczej będe się bawił znakomicie, tylko kurde termin wyjątkowo niefortunny, więc możliwe że jednak wbiję ciut później niż bym chciał. Tak czy siak - nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Nic nie mów, z moich planów weekendowych nici, rodzina wymyśliła sobie jakiś wyjazd, pierwszy raz myślę czy nie skoczyć tygryskiem na schody, może coś się połamie. Lepsza gira w gipsie niż saros na półce.

Opublikowano

Czyli dowiezione bez niespodzianek, jest hit dla fanów Returnala banderas

Opublikowano
CD-Action
No image preview

Saros to w gruncie rzeczy Returnal 2 – z większością zale...

Choć w teorii Saros jest zupełnie świeżą marką, w praktyce ma wiele wspólnego z poprzednią grą Housemarque. Tysiące kolorowych pocisków, proceduralnie generowane poziomy oraz konieczność zaczynania pr

Cd action dał 7. Szkoda, zapowiadało się fajne strzelanie.

Opublikowano
33 minuty temu, Rtooj napisał(a):

Lepsza gira w gipsie niż saros na półce.

Ale po weekendzie tej gry nie zabiorą, nadal będzie można grać

Opublikowano
47 minut temu, Rtooj napisał(a):

Nic nie mów, z moich planów weekendowych nici, rodzina wymyśliła sobie jakiś wyjazd, pierwszy raz myślę czy nie skoczyć tygryskiem na schody, może coś się połamie. Lepsza gira w gipsie niż saros na półce.

Pamiętam, że przechodziłem Returnala to miałem malowanie chaty, dwa pokoje w 2 tygodnie, teraz nie mam co malować, może zabiorę się za coś innego. cool2

Opublikowano

Hehe. Dzieci w szkole, żona w pracy i ogień od rańca. Nie jakieś wyjazdy w dzień wielkich premier growych. Są jakieś priorytety w życiu.

Opublikowano

Brak dzieci, brak żony, z partnerką rozstanie 2 miesiące temu. Plusy? Nie trzeba się nikomu tłumaczyć i kombinować przy premierze wyczekiwanej giereczki. Dobre i to ;d

Opublikowano
13 minut temu, Pix napisał(a):

z partnerką rozstanie 2 miesiące temu.

Trochę HQ dał ciała z tą obsuwą miesięczną, mógłbyś jeszcze z nią być w marcu.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Hehe. Dzieci w szkole, żona w pracy i ogień od rańca. Nie jakieś wyjazdy w dzień wielkich premier growych. Są jakieś priorytety w życiu.

U mnie tez nie najgorsza sytuacja. Materace do pokoi dzieci maja pojawić sie jakoś we wtorek. Będę miał te 2 dni na ogarniecie sie i ostro wjeżdżam z wami w ten fascynujący świat. To będzie dluugi weekend banana