Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 6 minut temu, MEVEK napisał(a):Dokładnie o to mi chodziło. Chciałem zaznaczyć ze juz wcześniej było głośno o Housemarque przy premierze Resogun w 8 generacji konsol.. Tam wszystko sie zaczynało. Na forumku każdy sie zachwycał.Mnie się podobało już Dead Nation, które skończyłem w dwóch różnych wersjach. No ale pierwszy i jedyny ich duży projekt do Sarosa to był Returnal.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Poziom grafiki z Returnal też mi wystarczy choć też miała swoje bolączki jest świetna jako całość.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. pudło w pięknej cenie od Sony Centre już jedzie ave Sony, ave Playstation
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):W sumie jak ktoś dużo gra na PC, to PRO tym bardziej się przydaje, żeby nie było uczuciaobrzydzenia Też się zastanawiałem nad Pro ale właśnie w przypadku grania na PC to w sumie po co? Dla jednej gry na 2 lata ? Bo mniej więcej taka jest częstotliwość wydawania dobrych gier przez Sony w tej generacji. Jedynie w związku z GTA 6 trochę kusi, pytanie jakie benefity będą konkretnie względem amatora.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 33 minuty temu, Qbon napisał(a):Też się zastanawiałem nad Pro ale właśnie w przypadku grania na PC to w sumie po co? Dla jednej gry na 2 lata ? Bo mniej więcej taka jest częstotliwość wydawania dobrych gier przez Sony w tej generacji. Jedynie w związku z GTA 6 trochę kusi, pytanie jakie benefity będą konkretnie względem amatora.Bez przesady, dla twardego pecetowca dwie na rok ^^.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Bez przesady, dla twardego pecetowca dwie na rok ^^.Ok, jedna na rok czasami 😉 Za PS4 to były 2 na rok a nieraz i 3. PS6 za pasem i to będę chciał kupić na pewno, nie ma chyba już sensu Pro
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 20 minut temu, Qbon napisał(a):Ok, jedna na rok czasami 😉 Za PS4 to były 2 na rok a nieraz i 3. PS6 za pasem i to będę chciał kupić na pewno, nie ma chyba już sensu ProZdecydowanie nie, można poczekać
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. A jak tam gra, w późniejszych godzinach, są jakieś momenty wow fabularnie, czy wizualnie, gameplayowo ?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 9 minut temu, aph napisał(a):Zdecydowanie nie, można poczekaćforum się psuje
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jak masz dobrego kompa i PS5 amatora to kupno Pro w tym momencie jest totalnie bez sensu, bo to i tak downgrade. Jak nie masz to już można pomyśleć. PS6 to już inny temat i będzie warto mimo siedzenia głównie na PC. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Qbon
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No nie wiem ja przechodze gry bardzo szybko, a po drugim bossie pokazuje mi 7h w terenie, a jeszcze trzeba pozbierać dzienniki wszystkie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dobra krótko i na temat. Czy gierka szmaci czy idzie sie jak przecinak i bossy first try.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 minuty temu, Schranz1985 napisał(a):Dobra krótko i na temat.Czy gierka szmaci czy idzie sie jak przecinak i bossy first try.Jest duża szansa, że zrobisz bossa za pierwszym.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To uj a nie returnal.Niestety dochodzą mnie słuchy ze jest zdecydowanie zbyt łatwo. Serio przy takim systemie ze zaczynasz w tym samym biomie po śmierci to te bossy powinny być trudniejsze a nie łatwiejsze...Bez sensu. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Schranz1985
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Imo dla większości ludzi i tak gra będzie dalej trudna. Cierpliwość i chęć powtarzania rozgrywki to dalej najważniejsze. Po Returnal może sie wydawać łatwiej, bo wiadomo o co kaman jak ktoś grał, ale nowy gracz niekoniecznie poleci tak łatwo.19 razy padłem mi pokazuje.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 20h, a potem już nie można grać, bo się dzbany nie wbijają. Trzeba wtedy oddać grę do paczkomatu, by za 3 miesiące kupić znowu jak wyjdzie darmowe DLC z wieżą Dawida po nerfach.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pograłem trochę, jestem po pierwszym bossie i nie powiedziałbym, że jest jakoś łatwiej niż w Returnalu.Strzela się super, fabuła i klimat zachęcają do kolejnych prób, ale ogólnych odczuć Returnala obstawiam, że nie pobije.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie ma czegoś takiego jak nerfy, jest tylko balansowanie rozgrywki .
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 49 minut temu, Square napisał(a):Pograłem trochę, jestem po pierwszym bossie i nie powiedziałbym, że jest jakoś łatwiej niż w Returnalu.Strzela się super, fabuła i klimat zachęcają do kolejnych prób, ale ogólnych odczuć Returnala obstawiam, że nie pobije.Bo nie jest łatwiej.Podobnie jak w R jedni zgładzą Proroka za 1,2 razem inni będą mieli 20 death. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Rtooj
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A jak wygląda setting w stosunku do Returnal ? Bo z tego co pokazywali przed premierą to miałem wrażenie skręt w stronę Dooma lub nawet fantasy
Opublikowano 59 minut temu59 min 2 boss miazdzy, nie wiem kiedy tak się bawiłem.Ależ fabuła się świetnie rozkręca.