Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minut temu, MEVEK napisał(a):Dokładnie o to mi chodziło. Chciałem zaznaczyć ze juz wcześniej było głośno o Housemarque przy premierze Resogun w 8 generacji konsol.. Tam wszystko sie zaczynało. Na forumku każdy sie zachwycał.Mnie się podobało już Dead Nation, które skończyłem w dwóch różnych wersjach. No ale pierwszy i jedyny ich duży projekt do Sarosa to był Returnal.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Poziom grafiki z Returnal też mi wystarczy choć też miała swoje bolączki jest świetna jako całość.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. pudło w pięknej cenie od Sony Centre już jedzie ave Sony, ave Playstation
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):W sumie jak ktoś dużo gra na PC, to PRO tym bardziej się przydaje, żeby nie było uczuciaobrzydzenia Też się zastanawiałem nad Pro ale właśnie w przypadku grania na PC to w sumie po co? Dla jednej gry na 2 lata ? Bo mniej więcej taka jest częstotliwość wydawania dobrych gier przez Sony w tej generacji. Jedynie w związku z GTA 6 trochę kusi, pytanie jakie benefity będą konkretnie względem amatora.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, Qbon napisał(a):Też się zastanawiałem nad Pro ale właśnie w przypadku grania na PC to w sumie po co? Dla jednej gry na 2 lata ? Bo mniej więcej taka jest częstotliwość wydawania dobrych gier przez Sony w tej generacji. Jedynie w związku z GTA 6 trochę kusi, pytanie jakie benefity będą konkretnie względem amatora.Bez przesady, dla twardego pecetowca dwie na rok ^^.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Bez przesady, dla twardego pecetowca dwie na rok ^^.Ok, jedna na rok czasami 😉 Za PS4 to były 2 na rok a nieraz i 3. PS6 za pasem i to będę chciał kupić na pewno, nie ma chyba już sensu Pro
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 20 minut temu, Qbon napisał(a):Ok, jedna na rok czasami 😉 Za PS4 to były 2 na rok a nieraz i 3. PS6 za pasem i to będę chciał kupić na pewno, nie ma chyba już sensu ProZdecydowanie nie, można poczekać
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A jak tam gra, w późniejszych godzinach, są jakieś momenty wow fabularnie, czy wizualnie, gameplayowo ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, aph napisał(a):Zdecydowanie nie, można poczekaćforum się psuje
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak masz dobrego kompa i PS5 amatora to kupno Pro w tym momencie jest totalnie bez sensu, bo to i tak downgrade. Jak nie masz to już można pomyśleć. PS6 to już inny temat i będzie warto mimo siedzenia głównie na PC. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Qbon
Opublikowano 23 minuty temu23 min No nie wiem ja przechodze gry bardzo szybko, a po drugim bossie pokazuje mi 7h w terenie, a jeszcze trzeba pozbierać dzienniki wszystkie.
Opublikowano 21 minut temu21 min Dobra krótko i na temat. Czy gierka szmaci czy idzie sie jak przecinak i bossy first try.
Opublikowano 17 minut temu17 min 3 minuty temu, Schranz1985 napisał(a):Dobra krótko i na temat.Czy gierka szmaci czy idzie sie jak przecinak i bossy first try.Jest duża szansa, że zrobisz bossa za pierwszym.
Opublikowano 16 minut temu16 min To uj a nie returnal.Niestety dochodzą mnie słuchy ze jest zdecydowanie zbyt łatwo. Serio przy takim systemie ze zaczynasz w tym samym biomie po śmierci to te bossy powinny być trudniejsze a nie łatwiejsze...Bez sensu. Edytowane 11 minut temu11 min przez Schranz1985
Opublikowano 6 minut temu6 min Imo dla większości ludzi i tak gra będzie dalej trudna. Cierpliwość i chęć powtarzania rozgrywki to dalej najważniejsze. Po Returnal może sie wydawać łatwiej, bo wiadomo o co kaman jak ktoś grał, ale nowy gracz niekoniecznie poleci tak łatwo.