Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill: Początki - części 1-4

Featured Replies

Opublikowano

No to jednak chyba sie wezmie 4 skoro tak malo schodzi.

Nie wiem co jest ladnego w trojce. Nieprzytomna nastolatka wbija gwozdzia na ukradzionym ze szpitala wozku. Moze sie komus czasy liceum przypomnialy.

2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Ale za to na allegro żeby darmowa wysyłeczka była? :dog:

Tak, a o co chodzi? :)

• Odpowiedzi 446
  • Wyświetleń 31,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Łapcie kilka fotek, a ja ruszam z pakowaniem :)

• Silent Hill: Początki – części 1-4 - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme   Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 49,99 zł potrwa do 11 maja. Od 12 maja regularna cena 59,99 zł. W

• KOMODO
    KOMODO

Autorzy mają płacone za znaki a nie za strony, więc dla nich interesem jest natrzaskać jak najwięcej a nie jak najmniej. To ja wymyśliłem mniejszą ilość znaków. Albo inaczej - wymyślił ją prasowy stan

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Mejm napisał(a):

Tak, a o co chodzi? :)

Bzduras pilnuje maksymalizacji zysków wydawnictwa, allegro z każdego egzemplarza zgarnia ponad 5zł haraczu.

Opublikowano
6 minut temu, Mejm napisał(a):

Nie wiem co jest ladnego w trojce. Nieprzytomna nastolatka wbija gwozdzia na ukradzionym ze szpitala wozku. Moze sie komus czasy liceum przypomnialy.

U made my day (no, może to trochę za dużo powiedziane, ale w każdym razie uhahałem się) dzięki za ten wpis bracie.

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał(a):

Bzduras pilnuje maksymalizacji zysków wydawnictwa, allegro z każdego egzemplarza zgarnia ponad 5zł haraczu.

Tak jest, więcej pieniązka dla Pereza i spółki z egzemplarza to większe szanse na kolejne specjale.

image.jpeg.a5dea033d49e773da93ec81057dd7ac0.jpeg

Opublikowano

Zobaczymy jak ten Silent wyjdzie w praniu :) W sensie głównie odbioru przez Was - czy ta forma książkowa jest OK, czy tekstu wystarczy - jeśli byłoby spoko to pewnie pomyśli się o kolejnych wydaniach - już może nie co kwartał, ale z raz na pół roku. 

Opublikowano

W tym jest duży potencjał, takie albumy growe pojawiają się coraz częściej i sam kupuje wszystko co gamebook przetłumaczy. Coś czuję, że takiego MGSa to już pewnie macie rozrysowanego ^^

Opublikowano
W dniu 1.04.2025 o 12:49, PiotrekP napisał(a):

O ile kolejny taki special będzie o Residentach.

Z SH jest o tyle dobrze, ze oprocz o grach mozna pisac wiele o inspiracjach z jakich czerpali tworcy. W przypadku Residenta to juz nie ma takiego pola do popisu. Powstalo kilka filmow o zywych trupach i tyle. No chyba, ze reszte stron wypelni historia xboxa.

Opublikowano

Residencik ma za rok 30 lecie. Będzie głośno wszędzie a może i Capcom w końcu nową gierkę wrzuci. Nie wiem czy będzie lepszy moment na taką ksiażkę o zombiakach.

Opublikowano

O samych grach byłoby sporo, bo tych rimejków czy odświeżeń trochę było.

Za to można napisać jak inni inspirowali się residentami, bo trochę tego było.

Opublikowano
W dniu 4.03.2025 o 22:09, Perez napisał(a):

Lepiej - odezwę się do Gamery! Ja będę wyczytywał, a on od razu po sali krążył na kolejnym Extreme Party, to będzie szybciej reagował.  

Perez, Gamerą to wy się już dupy nie wycierajcie.

Opublikowano
5 minut temu, GAMERA napisał(a):

Perez, Gamerą to wy się już dupy nie wycierajcie.

Ej, przecież to jest zaproszenie na imprezę, co Ty taki nerwowy :P

Opublikowano

Podoba mi się ta inicjatywa. Zamówiłem okładkę SH1, głównie z sentymentu :). Jak projekt wypali to liczę na kontynuację w postaci albumu o serii Resident Evil.

Opublikowano

Myślę, że mamy dużo dobrych nowin w związku z tym projektem, ale pozostawiam szczegóły Szefom )

Opublikowano

Ależ zostaliście Szefy wywołani do tablicy kekw

Pan Piechota nie bierze jeńców hi

Opublikowano

Ja nie wiem, o co chodzi! To chyba @KOMODO , ale że od razu szef?! Komodo, czy jakiś zamach stanu się szykuje czy jak? ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Perez napisał(a):

Ja nie wiem, o co chodzi! To chyba @KOMODO , ale że od razu szef?! Komodo, czy jakiś zamach stanu się szykuje czy jak? ;)

No ładnie się interesujesz własnym wydawnictwem!

A co do projektu - dzisiejszy dzień wyznaczył koniec prac nad częścią merytoryczną, jeszcze tylko skład graficzny kilku materiałów a potem wyłapanie ostatnich kwiatków i może lecieć do druku. Przedpremierowe zainteresowanie jest satysfakcjonujące, ze "zdecydowanymi" ruchami w temacie wstrzymujemy się jednak oczywiście do reakcji czytelników. Jeżeli odbiór będzie pozytywny, z pewnością polecimy z tematem dalej, zwłaszcza, że kolejne osoby, jak wywołujący do tablicy Adam Adamowski Adamowicz, chciałyby się bardziej zaangażować )

Opublikowano

Kurde jestem w szoku że Gamera się wyłonił po ilustam latach, akurat w poście o Silent Hill.

Opublikowano
43 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Kurde jestem w szoku że Gamera się wyłonił po ilustam latach, akurat w poście o Silent Hill.

Coś pięknego. Kto wie ilu dawnych Zg(Red.)ów się jeszcze po cichaczu tu pojawia.

Tak czy inaczej, Gamera - pozdrawiam i dzięki za lata Kącika Wyścigowego. )

Opublikowano
W dniu 2.04.2025 o 10:03, PiotrekP napisał(a):

Lepiej treściwie na tych 116str niż lać wodę na 200 i dać cenę 99zł

C'mon, dude... Akurat uniwersum SH to w gierkowym świecie chyba ostatnie, które wymagałoby lania wody gdyby ktoś nim chciał 200 stron pisma zapełnić - obczaj sobie choćby taki kanał jak thegamingmuse na YT, jakby "skonwertować" jej słowa na tekst to tym co mówi można by pewnie nie 200 a ze 2 tyś. stron (i to maczkiem, a nie kulfonami) po brzegi wypełnić, a żadnego wodolejstwa w jej materiałach nie uświadczysz, zresztą sam zobacz (a raczej posłuchaj) oto przykładowy materiał autorstwa tej dziołchy a ma ich grubo ponad setkę, każdy podobnie treściwy: https://www.youtube.com/watch?v=pzuSk7KqcLI

Edytowane przez Nomen dubium

Opublikowano

W końcu zamówione. Wleciała okładka z SH2. Teraz najgorsze to oczekiwanie na przesyłkę.