Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

RIP THPS4 :(

Tak czułem że pełnoprawny remake 4 w pakiecie z 3 nie przejdzie i będą chcieli gdzieś przyoszczędzić, ale tego się nie spodziewałem... Zobaczymy jak to wyjdzie ale nie wiem czy nie wolał bym zobaczyć najpierw dopakowanej 3 a za rok czy dwa 4. Chyba THUGa już nie będą mieli jak przerobić na koncept z 1/2/3.

• Odpowiedzi 185
  • Wyświetleń 8,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Bzduras
    Bzduras

Potwierdzone 2 minuty w THPS4. Szkoda

• wojtas011
    wojtas011

Opublikowano
  • Autor
Teraz, UberAdi napisał(a):

THPS4 miał timer na PS1 ale mapki były mniejsze, oby tu ich nie skurczyli.

nie miał, zadania były od kropek

Opublikowano

No niestety, długo liczyłem na to, że trójka wyjdzie jako duże dlc. Czwórka mogła wyjść osobno.

Opublikowano

No właśnie, wczoraj jeszcze pisałem swoje obawy jak ogarną format zadań z THPS4 i poszli na łatwiznę robiąc z tego listę zadań w klasycznym formacie. No ale i tak ogra się z przyjemnością.

Opublikowano

Ah uwielbiałem format czwórki bez 2 minutowego timera, szkoda :sadkek: W takim razie gej pass i zobaczymy jak bardzo to zepsuli w 4.

Opublikowano

Jaranko było na 4 część, ale jak do tego podeszli to już w sumie nie xd Weźmie się na promci kiedyś.

Opublikowano

Przykra sprawa z tym tonym 4, chłopy mają gotową gre podaną na tacy którą wystarczy odświeżyć 1:1 a nawet już o to ciężko

Opublikowano

No :hype: trochę opadł po tym info, cena też wyższa niż 1+2, ale raczej będzie brane na premierę.

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał(a):
15 minut temu, Emtebe napisał(a):

Tylko cyfra?

Tak.

Nie

SmartSelect_20250304_194847_SamsungInternet.thumb.jpg.cd53d97368783d048f68f378dce0c07e.jpg

Opublikowano
11 minutes ago, Pupcio said:

Przykra sprawa z tym tonym 4, chłopy mają gotową gre podaną na tacy którą wystarczy odświeżyć 1:1 a nawet już o to ciężko

Niby tak ale musieli by popracować dwa dni dłużej żeby rozłożyć NPC po planszy a tak użyją gotowego formatu z 1+2 a pieniążki i tak wpłyną. Mamy 2025, nie licz na pracowitość i kreatywność w tej branży.

Opublikowano
6 minut temu, jimmy napisał(a):

Nie

SmartSelect_20250304_194847_SamsungInternet.thumb.jpg.cd53d97368783d048f68f378dce0c07e.jpg

I dobrze, kupi się z drugiej ręki za stowe żeby wyrobnicy nie dostali kasy.

Chuj im w dupę 

Opublikowano

Dla mnie szklanka do połowy pełna, jeszcze niedawno odświeżenie 3+4 to była nierealna mrzonka.

U mnie day1 w pudle wjeżdża na 100%.

Opublikowano

Okej, to THPS4 skrzywdzono i cholernie szkoda, że nie wróci w tej samej formie co przed laty. Czy to źle? Tak, absolutnie. Czy skreśla to rimejka zanim jeszcze się pojawił? Dla mnie nie. To duża wada, ale w pakiecie będzie jeszcze trójka, będą nowe levele, a jeśli kariera w THPS4 okaże się lipą po zmianie formatu to nadal będzie można pośmigać po tych miejscówkach i to akurat biorę w ciemno. Nie stawiam krzyżyka, bo jeszcze do niedawna dałbym się pokroić za choćby paczkę leveli z trójki i czwórki jako DLC do 1+2. Poczekamy, zobaczymy, może finalnie czymś zaskoczą na plus.

Opublikowano

Ej często pisoczymy na to że Remasterstation i że brakuje pomysłów. Ale jednak cieszą takie odświeżenia ludzi którzy na ps1/PS2 się wychowali. Nawet ostatnio szukałem listy zrimejkowanych gier z tamtych generacji.

Pudełko bardzo ładne (Jezu jak korci wrócić do Pleja i półkę postawić xd).

Opublikowano
Cytat

Rebuilt from the ground up, THPS 3+4 will include parks from the original games as well as new locations (more on that later), plus a Career Mode that includes the original tours from both.

https://news.xbox.com/en-us/2025/03/04/tony-hawks-pro-skater-3-4-release-date/

Kurwa, zdecydujcie się w końcu xd

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał(a):

Czy to źle? Tak, absolutnie. Czy skreśla to rimejka zanim jeszcze się pojawił? Dla mnie nie.

Mapy w 4 są za duże na ten format, po prostu.

Opublikowano
5 minutes ago, drozdu7 said:

Ej często pisoczymy na to że Remasterstation i że brakuje pomysłów. Ale jednak cieszą takie odświeżenia ludzi którzy na ps1/PS2 się wychowali. Nawet ostatnio szukałem listy zrimejkowanych gier z tamtych generacji.

Pudełko bardzo ładne (Jezu jak korci wrócić do Pleja i półkę postawić xd).

Psioczymy na remastery gier z PS5. Remake ponad 20 letnich gier jak THPS witamy.

Opublikowano

Jak już pisałem wyżej, wbilem dwa razy platynke w 1+2 i kocham te gierkę podobnie jak oryginały z PSX no ale... właśnie mimo że marzyłem o 3+4 to jakoś nie czuje takiej podniety, bo te części trochę popykałem tylko na PSX ale nostalgia dużo mniejszą, tam znałem kazda trasę, każdy track, a tutaj ledwo jakieś parę i nie bije serduszko tak mocno. Ehhh nostalgia jaka to mocna rzecz. 

Ale i tak się pewnie kupi tylko czy będzie platynka Kareemem?

Opublikowano
1 minute ago, Rozi said:

Mapy w 4 są za duże na ten format, po prostu.

Czy ja wiem, nie powiedziałbym, że taki College z 4 jest większy niż School II.