Opublikowano 3 czerwca 20251 r Ostatnia gra, przy ktorej spedzilem setki godzin (500h) w trybie online, bylo Wreckfest. Zobaczymy czy nowe Mario Kart mnie wciagnie choc w polowie tak mocno. Contentu bedzie miec na pewno wiecej. Podchodze jako swiezak. W Mario Kart 8 gralem tylko chwile - tak jakos wyszlo. Lubie cart racery (ogrywalo sie kiedys Crasha wraz z remakiem, Toy Story Racer czy Lego Racers z PS1), a wiec jestem nastawiony optymistycznie. Edytowane 3 czerwca 20251 r przez Lukas_AT
Opublikowano 3 czerwca 20251 r 55 minut temu, Daffy napisał(a):Podobno nie ma 200cc w grze :(Na WiiU w Mario Kart 8 tryb 200cc wleciał długo po premierze, tu może być podobnie
Opublikowano 3 czerwca 20251 r Games Radar: "Każdy z tych dodatków (Grand Prix, Knockout Tour, Free Roam) byłby wystarczający, by uzasadnić nową grę w serii, ale wszystkie trzy naraz, i do tego wiele, wiele innych zmian - to przytłacza. Chociaż mieliśmy dwa całodniowe eventy skupione na nowej grze, mam wrażenie, że dopiero liznąłem po powierzchni to, ile do zaoferowania ma Mario Kart World (...) Gra wykorzystuje otwarty świat w każdy możliwy sposób, i stałem się przez nią maniakiem zbieractwa"IGN: "MKW może mieć jeden z najlepszych soundtracków w historii Nintendo. Wszystkie te remixy przygrywające na świecie i podczas Knockout dają wrażenie porządnej celebracji 40. rocznicy Super Mario. Każdy kawałek został pięknie przerobiony, by pasować do klimatu pełnej przygód wycieczki w MKW. Za dwa dni wstępna recenzja, a potem po dłuższym czasie ostateczna ocena"Eurogamer: "czuję, że powiem coś, czego mi nie wybaczą. Grałem kilka godzin w MKW, w dużej mierze w nowych trybach jak Knockout i otwarty świat, i było tylko nieco przyjemnie. (...) Robiąc typowe Mario Kart rzeczy, będziesz się bawić doskonale, mniej więcej tak samo jak w 8, bo i wiele się nie zmieniło. Sprawa robi się mniej jasna, gdy dotyczy wszystkiego poza wyścigowaniem"
Opublikowano 4 czerwca 20251 r Autor https://www.ign.com/articles/mario-kart-worlds-open-world-isnt-what-you-think-it-isW skrócie - ow nuda fchuj.
Opublikowano 4 czerwca 20251 r Eh widocznie 8 lat developmentu i przerzucenie projektu na next gena to za mało żeby to dobrze ugryźć w grze o gokartach :/
Opublikowano 4 czerwca 20251 r Na Switchu 3 uda się na pewno + rewolucyjny feature (dzięki Nintendo) trybu singleplayer.
Opublikowano 4 czerwca 20251 r No nie było szans na powtórzenie sukcesu Forzy Horizon tym bardziej, że tamta seria była rozwijana latami a tutaj ten OP będzie eksperymentem.Ale może chociaż jedna sztuka się sprzeda.
Opublikowano 4 czerwca 20251 r To już wiadomo czemu bundli z grą było zdecydowanie więcej niż gołej konsoli.
Opublikowano 4 czerwca 20251 r Może przy mario kart galaxy w końcu uda się pokonać crash team racing, tym razem twórcy ZAWIEDLI. Acti daj tego patcha do ctr z 60fps
Opublikowano 4 czerwca 20251 r Arcade Racery:ten CTR przereklamowany, osobiście obstawiam 88 dla MKW, na przeskoczenie Burnouta 3 nie ma szans
Opublikowano 4 czerwca 20251 r 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):Arcade Racery:ten CTR przereklamowany, osobiście obstawiam 88 dla MKW, na przeskoczenie Burnouta 3 nie ma szansTo wszystko przed inflacją ocen, realnie ten CTR to dzisiaj 99/100, więc MK8D ROZYEBANY.
Opublikowano 4 czerwca 20251 r 99 może nie ale 95 to na spokojnie powinno być, lepszych arcadeowych wyścigów nie było do premiery Burnouta 3. Nitro Fueled też by koło 90 latało... gdyby tylko ćwoki z Activision dali tryb 60FPS
Opublikowano 5 czerwca 20251 r CTR nie jest 99/100 tylko dla osób, które nie potrafią w pełni wykorzystywać mechanik, jakie ta gra daje Sory, grałem w kilka części MK na różnych platformach i ogólnie jak kocham gokartowe racery, tak przy CTR, jazda w MK to jest nuda. Przeszedłem co najmniej z 3-4 razy, tryb fabularny jaki by nie był, to jednak jest ciekawym urozmaiceniem, niż kolejny Cup do zaliczeniaAczkolwiek nie jest to temat o CTR więc nie będę się dalej rozwodził
Opublikowano 5 czerwca 20251 r Wiesz, sporo osób siedzi w pracy, sporo jeszcze nie zdążyło w ogóle tego MK ściągnąć. Cierpliwości.
Opublikowano 5 czerwca 20251 r Ściągnąłem, niebawem będę testował!A jest to mój pierwszy Mario Kart w życiu (nie licząc tego na SNESa).
Opublikowano 5 czerwca 20251 r Nie mam póki co online, bo czekam aż ktoś mnie doda do rodzinki, więc odpaliłem sobie na chwilę jeden grand prix na 150cc i tutaj to jest jak Mario Kart 9 po prostu, więc gra się mega, ale wiadomo, że to nie jest gra do singla. Wieczorem pogram z żoną w dwójkę
Opublikowano 5 czerwca 20251 r 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):Eee... jakieś opinie?Jest fajnie figs. Mówie to ja, no1 hejter mk8
Opublikowano 5 czerwca 20251 r Woda w tej wyscigowce!W tylu odcieniach, spienionaWzburzona lub spokojnaGdy niebieska skorupa uderzy to spod powierzchni wydobywa sie wielka falaCos wspanialego:bowdown: