Skocz do zawartości

Mario Kart World

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, XM. napisał(a):

Pograłem chwilę i niestety nadal po 30 latach nie potrafią prześcignąć ctr. :/ ten open world mega syf

Nie

Tak

Open world i ogólnie single jest bez sensu, po co mam jeździć po tych mapach?

nadal ta gra to tylko multi. A to jest absolutny top.

• Odpowiedzi 204
  • Wyświetleń 9,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• maciucha
    maciucha

Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

• Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

Właśnie z młodym z 2h graliśmy online na podzielonym ekranie. Ale to śmiga, zero laga, no i co to są za emocje. Naprawdę to nie jest gra do singla.

Opublikowano
18 minut temu, balon napisał(a):

Właśnie z młodym z 2h graliśmy online na podzielonym ekranie. Ale to śmiga, zero laga, no i co to są za emocje. Naprawdę to nie jest gra do singla.

szkoda, za 3 i pół bomby to powinna być do singla też

Opublikowano
Godzinę temu, Mari4n napisał(a):

@voi tekku nie widzę żadnej opcji od tego. Jak jedziesz to masz po drodze zajazdy z żarciem zmieniającym strój?

u mnie GP singlowe wyglada tak że konczy się wyscig, dostaje podsumowanie i wczytywanie nastepnego, czyli tak jak w MK8. Zaraz odpalę, może czegoś nie widzę i jest tam gdzieś opcja kontynuacji.

Opublikowano

Też mam wczytywanie po podsumowaniu, ale startuję z mety poprzedniego wyścigu, i jadę sprint do następnej trasy. Sprint i wyścig jest jako jedno. Jak spojrzysz na minimapę to zobaczysz.

Opublikowano
7 minut temu, bartiz napisał(a):

szkoda, za 3 i pół bomby to powinna być do singla też

Biorąc pod uwagę, że zapewne będziemy ją męczyć całą generację, to uważam że cena bardzo uczciwa :)

Opublikowano
12 minut temu, Mari4n napisał(a):

Też mam wczytywanie po podsumowaniu, ale startuję z mety poprzedniego wyścigu, i jadę sprint do następnej trasy. Sprint i wyścig jest jako jedno. Jak spojrzysz na minimapę to zobaczysz.

racja juz czaje, tylko jest to czesc 1/4 GP, myślałem ze to będzie inaczej wyglądać, tzn wyscig na okrążenia, potem dojazd do nastepnej lokacji, znowu wyscig itd.

Opublikowano

Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

Miała być na całą generacje a tu nawet weekendu nie wytrzyma

Opublikowano

Dobrze, że ctr za 89zl też może być na całą generację i w dodatku do singla obama

Opublikowano

Czysty skill (zrobiłem to niechcący)

IMG_9784.gif

Opublikowano

Brak mirrora

Brak 200cc

Brak turniejow

Brak statystyk

Wymuszone dojazdy jako część wyścigu przez co dwa środkowe tory w gp robimy faktycznie tylko po 1 okrążeniu

Te dojazdy to często nudna prosta

Ok ładowanie skoku i dzięki temu jeżdżenie po rurach czy po ścianach jest mega skillowe ale znowu czemu to jest na tym samym guziku co drift

Opublikowano

Póki co ograłem z żoną 7 pucharków w singlu, ale na splicie na 150cc i zabawa była przednia. Zrobimy ostatni, pogramy jeszcze kilka godzin i też wbijemy na multi, a wtedy to już będzie ogień. Jak dla mnie gra jeszcze lepsza niż 8 i 8 Deluxe, ale fakt że brakuje mirrora i 200cc, które jestem przekonany, że wlecą za jakiś czas. Misji jeszcze nie robiłem.

Edit: grałbym więcej, ale sprawdzenie jak działa Xeno 2 spowodowało, że kończę już drugi rozdział.

Edytowane przez funditto

Opublikowano
16 minut temu, funditto napisał(a):

Póki co ograłem z żoną 7 pucharków w singlu, ale na splicie na 150cc i zabawa była przednia. Zrobimy ostatni, pogramy jeszcze kilka godzin i też wbijemy na multi, a wtedy to już będzie ogień. Jak dla mnie gra jeszcze lepsza niż 8 i 8 Deluxe, ale fakt że brakuje mirrora i 200cc, które jestem przekonany, że wlecą za jakiś czas. Misji jeszcze nie robiłem.

Edit: grałbym więcej, ale sprawdzenie jak działa Xeno 2 spowodowało, że kończę już drugi rozdział.

No i jak działa xeno 2?

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

No i jak działa xeno 2?

Gram w docku, rozdziałka więc chyba bez zmian, ale ta fabuła i ten gameplay są tak genialne, że to nie istotne. Będzie trzecie przejście, a jak zrobią patcha to kiedyś zrobię czwarte ;)

Opublikowano

Nowe dopałki to też sroga chujnia, kurwa na chuj to pióro xddddd

Opublikowano
17 minut temu, Daffy napisał(a):

Nowe dopałki to też sroga chujnia, kurwa na chuj to pióro xddddd

Przed chwilą dzięki niemu przeskoczyłem wroga na drodze.

Weźcie mi wytłumaczcie jak downowi - połączyłem się z kolegą w pokoju i możemy grać tylko knockout z botami. Jak zrobić żebym był razem z nim w party i żebyśmy wtedy dołączyli do jakiegoś knockouta z obcymi ludźmi?

Opublikowano

Akurat powerupy w większości świetne, np. powiększanie czy młotki

Opublikowano

Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Ficuś kupił za kare to nintendo niestety i teraz go zmuszają do grania smutas na sd oled garfield cart lepszy

Opublikowano

To jak z tym dołączaniem do randomow będąc w party z kolegą? ._.

Opublikowano

Ja pierdolę xd

Opublikowano

Ale jak pisze obiektywna prawdę to niektorych dupa boli że kupiłem switcha2 za kare xdddd