Skocz do zawartości

Mario Kart World

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, Figaro napisał(a):

Ludzie zapominają w jakim stanie wydali Mario Kart 8. Mało tras, brak Battle itd. Jestem pewien że World dostanie milion apdejtów.

Oj tak, pamiętam ten kod sieciowy w okienku premierowym na wiiU. O contencie (np trasy) to już nie wspominam. Powiedzieć, że teraz jest dużo lepiej w wielu aspektach przy premierze, to jak nic nie powiedzieć, a na bank jak Figaro pisze będzie tylko lepiej.

14 minut temu, Daffy napisał(a):

Kolejna patologia i krok wstecz bo w mk8d po prostu dołączało się do kumpla jako widz jak w danym momencie nie był w lobby, a gral w wyścig

Jestem pewien, że to poprawią.

• Odpowiedzi 276
  • Wyświetleń 12,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• maciucha
    maciucha

Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

• Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

W dniu 6.06.2025 o 19:38, Daffy napisał(a):

Brak mirrora

Okazuje się, że jednak jest ;)

Edytowane przez funditto

Opublikowano
  • Autor

15 tras to lifting z poprzednich gier. Beka

Opublikowano
29 minut temu, XM. napisał(a):

15 tras to lifting z poprzednich gier. Beka

1:1

65r6yfuih.jpg

Opublikowano
14 minut temu, GearsUp napisał(a):

65r6yfuih.jpg

Po lewej znacznej lepiej wygląda, ten pixel art. Beka.

Opublikowano

I lepszy kontrast bez mleka

Opublikowano
7 minut temu, Daffy napisał(a):

I lepszy kontrast bez mleka

Ale tak serio to strasznie ktoś na tv ustawiony. U mnie to zdecydowanie lepiej wygląda pod kątem „mleka”. No chyba, że to z trybu HH.

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, GearsUp napisał(a):

65r6yfuih.jpg

Układ każdej lokacji jest 1:1, zmieniona tylko grafika i ewentualnie rura na środku drogi.

Jeśli to ci nie przeszkadza no to nie wiem co mam napisać - cieszę się.

Opublikowano

Mimo, że gram w każdą stacjonarną część od czasu SNES, to mi w ogóle to nie przeszkadza, bo różnica w odbiorze tras jest wielka. Ok nie grałem w MK8 na Switch, więc mam kilka lat przerwy. W takim układzie nawet nie pamiętam tamtych starych tras :)

Opublikowano
5 minut temu, balon napisał(a):

W takim układzie nawet nie pamiętam tamtych starych tras :)

To jest fanservice ale niektórym nie przetłumaczysz.

Opublikowano

Pierwsza victoria w knockoucie banderas

20250609165724-01JXAJY8B7G4SSF4J2ARVRXAVQ.jpg

Opublikowano

Chcialem sobie dojechac do granicy swiata, a tu chmurka mnie przenosi z powrotem. Czyli mamy pewne niewidzialne sciany.

Robie dalej misje, zwiedzam swiat, szukam znajdzek i przechodze Grand Prix. Misji jest ogromna ilosc. Troche to zajmie, a wykonywanie ich to swietny tutorial. Ogolnie to gra na dziesiatki godzin do masterowania i poznawania swiata.

Mam nadzieje, ze aktualizacje dodadza wiecej aktywnosci we free roam. Celem bylby chociaz content z Forzy Horizon, jesli chodzi o aktywnosci we swiecie.

Mapa powinna pokazywac takze drogi pomiedzy torami.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

co unik zrobiłem

IMG_9845.gif

Opublikowano
  • Autor

drakeyeah

IMG-20250610-WA0000.jpg

Opublikowano

No te knockouty online to jest ciężka sprawa, trzeba mieć sporo szczęścia. Wczoraj po wielu próbach w końcu udało mi się jeden wygrać. Przy 24 graczach to jednak czasami spory chaos się robi, zwłaszcza w środku stawki. Wszędzie dookoła nad głową latają ci skorupy, banany i cała reszta. Ale mimo tego to właśnie w tym trybie obecnie spędzam najwięcej czasu.

Opublikowano

Nie będzie Ci samo skręcać jak będziesz jechać poza obręb trasy, to ten tryb dla pięciolatków co nie umieją wychylić analoga.

Opublikowano

Knockout online imo najtrudniej dobrnąć do top8, potem to już z górki, mniejszy chaos i losowość, że nagle dostaniesz kombo z kilku skorup itd. A z tych kilku razy co doszedłem do top4 to nie wygrałem chyba tylko raz, a w międzyczasie dla odmiany kilka razy odpadłem w pierwszej czy drugiej rundzie. Random na całego, ale też najbardziej emocjonujący tryb.

Opublikowano
8 minut temu, Emtebe napisał(a):

Dlatego dali go domyślnie on :-)

To plus sterowanie ruchowe, najgorsza decyzja gamingowa Nintendo w dziejach.

Opublikowano
Godzinę temu, snejk04 napisał(a):

Random na całego, ale też najbardziej emocjonujący tryb.

No chyba generalnie o to chodzi w takiej grze dla mas jak Mario Kart żeby ktoś kto gra 3h tygodniowo miał jakieś szanse z tymi co klepią 3h dziennie, a nie był jebany po sieci bo trafi na no life'a. Mi taki układ pasuje, emołszyn w każdym wyścigu, a do tryhardowania jest mnóstwo innych gier.

Opublikowano

Nie wiem, pamiętam jak grałem w MK na DSie jeszcze, tam się nie dało online nic wygrać bo tak ludzie zapier.dalali, że nie wiedziałeś kiedy uciekali xD

Opublikowano

jebany sneaking

Opublikowano

Ktoś tu chętny kiedyś się pościgac i sprawdzić voice chata?