Opublikowano niedziela o 21:231 dzień 22 minuty temu, Figaro napisał(a):Ludzie zapominają w jakim stanie wydali Mario Kart 8. Mało tras, brak Battle itd. Jestem pewien że World dostanie milion apdejtów.Oj tak, pamiętam ten kod sieciowy w okienku premierowym na wiiU. O contencie (np trasy) to już nie wspominam. Powiedzieć, że teraz jest dużo lepiej w wielu aspektach przy premierze, to jak nic nie powiedzieć, a na bank jak Figaro pisze będzie tylko lepiej. 14 minut temu, Daffy napisał(a):Kolejna patologia i krok wstecz bo w mk8d po prostu dołączało się do kumpla jako widz jak w danym momencie nie był w lobby, a gral w wyścigJestem pewien, że to poprawią.
Opublikowano wczoraj o 08:40 1 dzień W dniu 6.06.2025 o 19:38, Daffy napisał(a):Brak mirroraOkazuje się, że jednak jest ;) Edytowane wczoraj o 09:55 1 dzień przez funditto
Opublikowano wczoraj o 11:38 1 dzień 29 minut temu, XM. napisał(a):15 tras to lifting z poprzednich gier. Beka1:1
Opublikowano wczoraj o 11:54 1 dzień 14 minut temu, GearsUp napisał(a):1:1Po lewej znacznej lepiej wygląda, ten pixel art. Beka.
Opublikowano wczoraj o 12:09 1 dzień 7 minut temu, Daffy napisał(a):I lepszy kontrast bez mlekaAle tak serio to strasznie ktoś na tv ustawiony. U mnie to zdecydowanie lepiej wygląda pod kątem „mleka”. No chyba, że to z trybu HH.
Opublikowano wczoraj o 12:22 1 dzień Autor 42 minuty temu, GearsUp napisał(a):1:1Układ każdej lokacji jest 1:1, zmieniona tylko grafika i ewentualnie rura na środku drogi.Jeśli to ci nie przeszkadza no to nie wiem co mam napisać - cieszę się.
Opublikowano wczoraj o 13:49 1 dzień Mimo, że gram w każdą stacjonarną część od czasu SNES, to mi w ogóle to nie przeszkadza, bo różnica w odbiorze tras jest wielka. Ok nie grałem w MK8 na Switch, więc mam kilka lat przerwy. W takim układzie nawet nie pamiętam tamtych starych tras :)
Opublikowano wczoraj o 13:55 1 dzień 5 minut temu, balon napisał(a):W takim układzie nawet nie pamiętam tamtych starych tras :)To jest fanservice ale niektórym nie przetłumaczysz.
Opublikowano wczoraj o 19:26 1 dzień Chcialem sobie dojechac do granicy swiata, a tu chmurka mnie przenosi z powrotem. Czyli mamy pewne niewidzialne sciany.Robie dalej misje, zwiedzam swiat, szukam znajdzek i przechodze Grand Prix. Misji jest ogromna ilosc. Troche to zajmie, a wykonywanie ich to swietny tutorial. Ogolnie to gra na dziesiatki godzin do masterowania i poznawania swiata.Mam nadzieje, ze aktualizacje dodadza wiecej aktywnosci we free roam. Celem bylby chociaz content z Forzy Horizon, jesli chodzi o aktywnosci we swiecie.Mapa powinna pokazywac takze drogi pomiedzy torami. Edytowane wczoraj o 19:32 1 dzień przez Lukas_AT
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No te knockouty online to jest ciężka sprawa, trzeba mieć sporo szczęścia. Wczoraj po wielu próbach w końcu udało mi się jeden wygrać. Przy 24 graczach to jednak czasami spory chaos się robi, zwłaszcza w środku stawki. Wszędzie dookoła nad głową latają ci skorupy, banany i cała reszta. Ale mimo tego to właśnie w tym trybie obecnie spędzam najwięcej czasu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie będzie Ci samo skręcać jak będziesz jechać poza obręb trasy, to ten tryb dla pięciolatków co nie umieją wychylić analoga.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Knockout online imo najtrudniej dobrnąć do top8, potem to już z górki, mniejszy chaos i losowość, że nagle dostaniesz kombo z kilku skorup itd. A z tych kilku razy co doszedłem do top4 to nie wygrałem chyba tylko raz, a w międzyczasie dla odmiany kilka razy odpadłem w pierwszej czy drugiej rundzie. Random na całego, ale też najbardziej emocjonujący tryb.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 8 minut temu, Emtebe napisał(a):Dlatego dali go domyślnie on :-)To plus sterowanie ruchowe, najgorsza decyzja gamingowa Nintendo w dziejach.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, snejk04 napisał(a):Random na całego, ale też najbardziej emocjonujący tryb.No chyba generalnie o to chodzi w takiej grze dla mas jak Mario Kart żeby ktoś kto gra 3h tygodniowo miał jakieś szanse z tymi co klepią 3h dziennie, a nie był jebany po sieci bo trafi na no life'a. Mi taki układ pasuje, emołszyn w każdym wyścigu, a do tryhardowania jest mnóstwo innych gier.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wiem, pamiętam jak grałem w MK na DSie jeszcze, tam się nie dało online nic wygrać bo tak ludzie zapier.dalali, że nie wiedziałeś kiedy uciekali xD