Skocz do zawartości

Mario Kart World

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, Figaro napisał(a):

Ludzie zapominają w jakim stanie wydali Mario Kart 8. Mało tras, brak Battle itd. Jestem pewien że World dostanie milion apdejtów.

Oj tak, pamiętam ten kod sieciowy w okienku premierowym na wiiU. O contencie (np trasy) to już nie wspominam. Powiedzieć, że teraz jest dużo lepiej w wielu aspektach przy premierze, to jak nic nie powiedzieć, a na bank jak Figaro pisze będzie tylko lepiej.

14 minut temu, Daffy napisał(a):

Kolejna patologia i krok wstecz bo w mk8d po prostu dołączało się do kumpla jako widz jak w danym momencie nie był w lobby, a gral w wyścig

Jestem pewien, że to poprawią.

• Odpowiedzi 251
  • Wyświetleń 11,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• maciucha
    maciucha

Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

• Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

W sumie narzekaliśmy na brak Mirror Mode

W dniu 6.06.2025 o 19:38, Daffy napisał(a):

Brak mirrora

Okazuje się, że jednak jest ;)