Skocz do zawartości

Mario Kart World

Featured Replies

• Odpowiedzi 199
  • Wyświetleń 9,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• maciucha
    maciucha

Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

Podobno nie ma 200cc w grze :(

Opublikowano

Ostatnia gra, przy ktorej spedzilem setki godzin (500h) w trybie online, bylo Wreckfest. Zobaczymy czy nowe Mario Kart mnie wciagnie choc w polowie tak mocno. Contentu bedzie miec na pewno wiecej. Podchodze jako swiezak. W Mario Kart 8 gralem tylko chwile - tak jakos wyszlo. Lubie cart racery (ogrywalo sie kiedys Crasha wraz z remakiem, Toy Story Racer czy Lego Racers z PS1), a wiec jestem nastawiony optymistycznie.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
55 minut temu, Daffy napisał(a):

Podobno nie ma 200cc w grze :(

Na WiiU w Mario Kart 8 tryb 200cc wleciał długo po premierze, tu może być podobnie

Opublikowano

Games Radar: "Każdy z tych dodatków (Grand Prix, Knockout Tour, Free Roam) byłby wystarczający, by uzasadnić nową grę w serii, ale wszystkie trzy naraz, i do tego wiele, wiele innych zmian - to przytłacza. Chociaż mieliśmy dwa całodniowe eventy skupione na nowej grze, mam wrażenie, że dopiero liznąłem po powierzchni to, ile do zaoferowania ma Mario Kart World (...) Gra wykorzystuje otwarty świat w każdy możliwy sposób, i stałem się przez nią maniakiem zbieractwa"

IGN: "MKW może mieć jeden z najlepszych soundtracków w historii Nintendo. Wszystkie te remixy przygrywające na świecie i podczas Knockout dają wrażenie porządnej celebracji 40. rocznicy Super Mario. Każdy kawałek został pięknie przerobiony, by pasować do klimatu pełnej przygód wycieczki w MKW. Za dwa dni wstępna recenzja, a potem po dłuższym czasie ostateczna ocena"

Eurogamer: "czuję, że powiem coś, czego mi nie wybaczą. Grałem kilka godzin w MKW, w dużej mierze w nowych trybach jak Knockout i otwarty świat, i było tylko nieco przyjemnie. (...) Robiąc typowe Mario Kart rzeczy, będziesz się bawić doskonale, mniej więcej tak samo jak w 8, bo i wiele się nie zmieniło. Sprawa robi się mniej jasna, gdy dotyczy wszystkiego poza wyścigowaniem"

Opublikowano

Eh widocznie 8 lat developmentu i przerzucenie projektu na next gena to za mało żeby to dobrze ugryźć w grze o gokartach :/

Opublikowano

No nie było szans na powtórzenie sukcesu Forzy Horizon tym bardziej, że tamta seria była rozwijana latami a tutaj ten OP będzie eksperymentem.

Ale może chociaż jedna sztuka się sprzeda.

Opublikowano

To już wiadomo czemu bundli z grą było zdecydowanie więcej niż gołej konsoli.

Opublikowano

Może przy mario kart galaxy w końcu uda się pokonać crash team racing, tym razem twórcy ZAWIEDLI. Acti daj tego patcha do ctr z 60fps beksalapka

Opublikowano

Arcade Racery:

sdfgr.jpg

ten CTR przereklamowany, osobiście obstawiam 88 dla MKW, na przeskoczenie Burnouta 3 nie ma szans

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Arcade Racery:

sdfgr.jpg

ten CTR przereklamowany, osobiście obstawiam 88 dla MKW, na przeskoczenie Burnouta 3 nie ma szans

To wszystko przed inflacją ocen, realnie ten CTR to dzisiaj 99/100, więc MK8D ROZYEBANY.

Opublikowano

99 może nie ale 95 to na spokojnie powinno być, lepszych arcadeowych wyścigów nie było do premiery Burnouta 3. Nitro Fueled też by koło 90 latało... gdyby tylko ćwoki z Activision dali tryb 60FPS verymad

Opublikowano

CTR nie jest 99/100 tylko dla osób, które nie potrafią w pełni wykorzystywać mechanik, jakie ta gra daje )

Sory, grałem w kilka części MK na różnych platformach i ogólnie jak kocham gokartowe racery, tak przy CTR, jazda w MK to jest nuda.

Przeszedłem co najmniej z 3-4 razy, tryb fabularny jaki by nie był, to jednak jest ciekawym urozmaiceniem, niż kolejny Cup do zaliczenia

Aczkolwiek nie jest to temat o CTR więc nie będę się dalej rozwodził

Opublikowano

Wiesz, sporo osób siedzi w pracy, sporo jeszcze nie zdążyło w ogóle tego MK ściągnąć. Cierpliwości.

Opublikowano

Ściągnąłem, niebawem będę testował!

A jest to mój pierwszy Mario Kart w życiu (nie licząc tego na SNESa).

Opublikowano

Nie mam póki co online, bo czekam aż ktoś mnie doda do rodzinki, więc odpaliłem sobie na chwilę jeden grand prix na 150cc i tutaj to jest jak Mario Kart 9 po prostu, więc gra się mega, ale wiadomo, że to nie jest gra do singla. Wieczorem pogram z żoną w dwójkę

Opublikowano
1 godzinę temu, Figaro napisał(a):

Eee... jakieś opinie?

Jest fajnie figs. Mówie to ja, no1 hejter mk8

Opublikowano

jak JAKOŚĆ OBRAZU?

Opublikowano

Bardzo dobra, świetnie chodzi, będzie jebane w multi ostro!

Opublikowano

Woda w tej wyscigowce!

W tylu odcieniach, spieniona

Wzburzona lub spokojna

Gdy niebieska skorupa uderzy to spod powierzchni wydobywa sie wielka fala

Cos wspanialego

:bowdown: