Skocz do zawartości

Mario Kart World

Featured Replies

Opublikowano

Trzymasz gaz na 2

• Odpowiedzi 199
  • Wyświetleń 9,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• maciucha
    maciucha

Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

Nowy Rainbow road obama dzisiaj testuje splita na 4 osoby to zobacze czy wyrabia nintendo 2

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Nowy Rainbow road obama dzisiaj testuje splita na 4 osoby to zobacze czy wyrabia nintendo 2

Wyrabia graficznie i jest fajna zabawa, ale jest 30 FPS, jak w Kart 8 Deluxe, niestety. Dzieciaki i tak mają to w dupie, ale ja czasami rzygam w 30 fps, zależy od dnia.

Szkoda, że nie dali opcji zmniejszenia rozdziałki detali, takiego trybu perf do splita na 4, bo traci na dynamice rywalizacja.

Btw, jak ktoś chce sprawdzić 4p coop na 60 fps to Fast Fusion ma.

Opublikowano

Chlopaki, nie ma gazu pod Y :(

Grac sie nie da, operowanie hamulcem jest ultra niedokladne.

Bedzie trzeba zmienic w dashu ;/

Opublikowano

Ja nie używam w tej grze hamulcow problem

Opublikowano

Ogółem mimo ogromu prac włożonego w tą mapę karty kutas za brak statystyk, turniejów itd. W multi wydaje się sporo uboższe niż mk8d.

Mnie wkurza że dali skok pod ten sam guzik co drift i ładowanie skoku różni się tylko tym że nie można ruszyć gałką na początku, nieintuicyjne to

Opublikowano

Plansza, co zaczyna sie rajska plaza z ktorej samochodzik wybija sie rampa i szybuje nad wielkim wirem wodnym, zeby wyladowac w sztorm co opanowal cmentarzysko statkow i dalej slalom miedzy polamanymi lajbami i skalami, skakanie po szczatkach wrakow a to wszystko w burzy o niebie granatowym

:bowdown:

Gdybym w to gral a nie ogladal tobym sie chyba zesral

Nie no, chyba

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano
39 minut temu, Chad Davski napisał(a):

Nie widziałem nawet, że tam jest hamulec.

Gaz w podłogę i drifty.

Opublikowano

Najważniejsze to to, że netcode jest zajebisty, szybko znajduje i nie ma lagów/teleportów.
Kurde mogliby smasha zrobić z takim online, bo ultimate to zlagowanie, niegrywalne gówno online.

Opublikowano

Gierka jest mega wyszlifowana. Zero problemów do tej pory.

Opublikowano
2 godziny temu, Chad Davski napisał(a):

A hamulca nie ma teraz pod B?

Opublikowano

Jakieś forumowe ściganie? Pamiętam w mk8 na wiiU. Ło boże jakie to było dobre. Mk8 na switchu ominąłem więc teraz bym z przyjemnością wrócił do online.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał(a):

A hamulca nie ma teraz pod B?

Tak, jest pod B tak samo jak w mk8

Opublikowano

ej, pewnie głupie pytanie, cały czas na pokazach trąbili że po skończeniu wyscigu można jechać dalej do nastepnego, który to jest tryb? Można tak GP pojechać?

Opublikowano

To jest chyba tylko online i dziala tak ze po wyscigu mozesz sobie jezdzic gdzie chcesz przez jakies 20-30s

Opublikowano

To jest normalnie w GP w singlu. Skończysz jeden wyścig, i jedziesz do kolejnej trasy, a sam dojazd też jest częścią wyścigu.

Opublikowano
1 minutę temu, Mari4n napisał(a):

To jest normalnie w GP w singlu

tak? u mnie GP wyglada i działa dokladnie jak w MK8

Opublikowano

Może jakaś opcję trzeba przestawić, zaraz zobaczę, tylko dokończę pucharek

Opublikowano
4 godziny temu, Daffy napisał(a):

Ogółem mimo ogromu prac włożonego w tą mapę karty kutas za brak statystyk

No właśnie, gra się zajebiście, ale serio jedyna statystyka to ranking? Nawet nie ma tych biedastatystyk z mk8, typu liczba wyścigów i miejsc na podium? No nie wiem co tak słabo

Opublikowano

No i brak flag przy nickach, teraz nie wiadomo czy wyzywać od szwabów czy kitajców, skandal.

Opublikowano
53 minuty temu, voi tekku napisał(a):

tak? u mnie GP wyglada i działa dokladnie jak w MK8

No w singlu można albo wybierać z menu kolejny GP, albo dojechać do dniego. Ale wyścigi są raz za razem, bez przerw.

Opublikowano

W trybie VS można wybierać pojedyncze wyścigi, wtedy chyba jest bez dojazdów?

Zdecydowanie brakuje opcji, żeby w ramach GP robić same okrążenia, bo te dojazdy, choć ładne, są nudne, a gra daje nam przez to do zrobienia 1-2 okrążenia (zależnie od trasy).

Opublikowano
  • Autor

Pograłem chwilę i niestety nadal po 30 latach nie potrafią prześcignąć ctr. :/ ten open world mega syf