Skocz do zawartości

Donkey Kong Bananza

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, jimmy napisał(a):

Gra się baardzo przyjemnie, ale jeśli chodzi o tę słynną destrukcję to fizyki w tym nie ma żadnej. To zwyczajne przekopywanie planszy jak w Wormsach.

Dokładnie! Ale nie to jest najgorsze. Mi najbardziej przeszkadza, że w grze małpy są górnikami, a jak wiadomo w realnym świecie tak nie jest.
Serio, fizyka przecież by tutaj przeszkadzała, to jest gra o małpie i gadającym kamieniu, a nie symulator Einsteina.

• Odpowiedzi 467
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• uuu banana

• Spytałem chat gpt czy użytkownik ogqozo ma rację Autor komentarza ma częściowo rację, ale jego opinia jest jednostronna i oparta głównie na obserwacjach z perspektywy forumowego entuzjasty gier bardz

• Ta konsola ma juz miesiąc. To normalne, że gry będą działać coraz gorzej.

Opublikowano

Te retro poziomy banderas btw jak machacie padem to możecie tak odpalić powera zamiast L1+R1

i troche szkoda że photo mode sie nie da (bo sie nie da?) ustawiać różnych min małpiszona bo fajne czasem robi ryjce

Opublikowano

Ten moment kiedy za mocno zniszczyłeś mapkę i musisz budować mostek z gliny żeby się dostać do wiszącej platformy bo ci szkoda resetować zniszczeń całego poziomu

Opublikowano

Pozostałe 12GB to był DLSS, który wycięli.

Opublikowano

Ale na HH to ta gra siedzi nieziemsko banderas

Opublikowano

Proceduralne stylizowane tekstury też dużo nie zajmują miejsca.

Opublikowano

Ależ mi wytarmosiły siuraka te znikające ślady małpiszona na śniegu

Opublikowano

Twórcy tej perełki tarmoszą siusiaka często i gęsto

Opublikowano

Podoba mi się jak wszyscy zamknęliśmy mordy kolektywnie po premierze :D Chyba forum na utkanej to ten mityczny nintendo seal of quality.

Opublikowano

Właśnie też narazie dość ostrożnie je wydaje no ale do tej pory nie wygląda na to żeby były do czegoś innego

Opublikowano

Czy ja właśnie biegam po pierwszej jaskini i bezmyślnie nakurwiam pięściami w skały?

Tak.

JEB JEB JEB JEB JEB JEB JEB JEB

Opublikowano

Pierwsza jaskinia to govno totalne w porównaniu do dalszej frajdy, gierka zaczyna się od 1 faktycznego biomu

Opublikowano

Gra idealnie porcjuje zawartość i co chwila jest jakieś urozmaicenie.

Opublikowano

To prawda i te levele nawiązujące do

Spoiler

DK Country to jest bajka