Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 12 godzin temu, jimmy napisał(a):Gra się baardzo przyjemnie, ale jeśli chodzi o tę słynną destrukcję to fizyki w tym nie ma żadnej. To zwyczajne przekopywanie planszy jak w Wormsach.Dokładnie! Ale nie to jest najgorsze. Mi najbardziej przeszkadza, że w grze małpy są górnikami, a jak wiadomo w realnym świecie tak nie jest.Serio, fizyka przecież by tutaj przeszkadzała, to jest gra o małpie i gadającym kamieniu, a nie symulator Einsteina.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Te retro poziomy btw jak machacie padem to możecie tak odpalić powera zamiast L1+R1 i troche szkoda że photo mode sie nie da (bo sie nie da?) ustawiać różnych min małpiszona bo fajne czasem robi ryjce
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ten moment kiedy za mocno zniszczyłeś mapkę i musisz budować mostek z gliny żeby się dostać do wiszącej platformy bo ci szkoda resetować zniszczeń całego poziomu
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Brak nagranych dialogów i przerywników filmowych i nagle gierki nie zajmują dużo :)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ależ mi wytarmosiły siuraka te znikające ślady małpiszona na śniegu
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Podoba mi się jak wszyscy zamknęliśmy mordy kolektywnie po premierze :D Chyba forum na utkanej to ten mityczny nintendo seal of quality.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Właśnie też narazie dość ostrożnie je wydaje no ale do tej pory nie wygląda na to żeby były do czegoś innego
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czy ja właśnie biegam po pierwszej jaskini i bezmyślnie nakurwiam pięściami w skały?Tak.JEB JEB JEB JEB JEB JEB JEB JEB
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Pierwsza jaskinia to govno totalne w porównaniu do dalszej frajdy, gierka zaczyna się od 1 faktycznego biomu
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Gra idealnie porcjuje zawartość i co chwila jest jakieś urozmaicenie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. To prawda i te levele nawiązujące do SpoilerDK Country to jest bajka