Opublikowano piątek o 22:091 dzień Mam juz 10h, a dopiero jestem w Forest Layer po Canyon Layer. xD W takim tempie to ja z luzem do ponad 30h dobije. No lize sciany, to fakt. Moze to pierdola, ale jest cos, co mnie irytuje. Otoz respawnujacy sie wrogowie. Nie sa trudni, ale czasami sa po prostu upierdliwi. Fajnie by bylo ten respawn wylaczyc.
Opublikowano wczoraj o 04:13 1 dzień Ogółem z minusów to mała różnorodność przeciwników i fatalne Boss fighty bo nawet jak zauważam fajny pomysł na taką walkę to wszystko na nic skoro w praktyce to 10 sekund walenia w wroga
Opublikowano wczoraj o 06:48 1 dzień 2 godziny temu, Daffy napisał(a):fatalne Boss fighty bo nawet jak zauważam fajny pomysł na taką walkę to wszystko na nic skoro w praktyce to 10 sekund walenia w wrogaNie jest to prawda, może na samym początku tak jest ale później każdy boss coś tam robi unikalnego w trakcie walki i po znalezieniu słabego punktu następuje okienko gdzie można mu zbić kawałek paska ze zdrowiem a potem przechodzi do początkowej sekwencji gdzie znowu trzeba znaleźć moment, w którym można zaatakować np tego latającego nietoperza to najpierw trzeba znaleźć sposób żeby go strącić w dół, nie ma tak że podbiegasz bijesz 10 sekund i koniec walki jak napisałeś.
Opublikowano wczoraj o 09:09 1 dzień nie no, bossowie akurat są spoko i większość ma jakiś ciekawy gimmick. To nie sa soulsy ze boss fighty to core rozgrywki i maja byc super trudne.