Opublikowano 26 stycznia26 sty Jestem tutaj zobowiązany zaznaczyć faktu...Siora zaczęła grać w Donkey Kong Bananza. Miała świadomość nadchodzącego spolszczenia gry - więc się wstrzymała, mimo iż język anglosaski jest jej nie obcy. I teraz dopiero rozpoczęła przygodę. Jest ze wszech miar ukontentowana . Cytuję: "Tłumacze na pewno nie poszli na łatwiznę"
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jestem na piętrze 400, plansza „Rozłam”. Na jakim piętrze koniec gry?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 minut temu, grzybiarz napisał(a):Jestem na piętrze 400, plansza „Rozłam”. Na jakim piętrze koniec gry?1600-1609a co już nudnawo? Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez bartiz
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mnie nudzi to ze wszędzie cos jest. Ide w prawo nie rozglądając sie -banan, ide dalej - skamielina, kawałek dalej jakieś przejscie, tam dodatkowy pokój, a kawałek dalej znow baban itp itd. Czesto jest taki ciąg że ma minuty zeby cos nie wyskakiwało/zebym nie wpadał w jakąś nową loakcje. Typowo w takich grach albo wymyslasz miejsce do którego sie dostaniesz i jak ci sie uda to jestes happy ze cos tam było albo i nie ;), albo też widzisz jakas rzecz i myslisz jak sie do niej dostać. A tutaj nie, robisz byle co a gra w ciebie rzuca nagrodami nonstop. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Kangus
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. @bartiz szukałem opisu/spisu leveli na gamefaqs, eurogamer i nic nie znalazłem. A chciałbym wiedzieć czy to połowa za mną czy ile.—To jeszcze trochę
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. ja skończyłem z dwa tygodnie temu (a kupiłem na premierę) i ogólnie to gierka jest ok ale pod koniec już trochę nudziła i leciałem po prostu do przodu. ten schemat później na każdej mapie to samo w sumie jest męczący.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mnie demowka zniechęciła, o dziwo w pelniaka gra sie dobrze. Chwilami odczuwam tu jakaś ekscytację jakbym mial lat 11 i ogrywał gierkę po przyjściu ze szkoly. Ale dawkuję grę na przemian z finalem iv pixel remaster/demowkami. Nie chce grac na raz po 2-3 godziny.