Skocz do zawartości

Donkey Kong Bananza

Featured Replies

• Odpowiedzi 122
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo jesteś wypalonym graczykiem-teoretykiem, pozdrawiam.

• czy te kontrowersje są z nami w pokoju?

• ogqozo
    ogqozo

Gra zrobiła na mnie kapitalne wrażenie przez 20 minut demka. Jest lepiej, niż myślałem - gra ma te zalety, co by się chciało, ale jest też po prostu idealnie udana. Feel jest doskonały. Mamy wolność

Opublikowano

Kolejne goty od nintendo? DO PRZEWIDZENIA czezky

Opublikowano

Genialnie się prezentuje i wizualnie sztos w chuj

Opublikowano

Mix SM Odyssey, Banjo i klasycznego DKbanderas

Day fucking one!

Opublikowano

Kilka takich hitów i nawet naczelni forumowi krytycy zmienią narrację P

Opublikowano
Godzinę temu, tlas napisał(a):

Cudo <3

Ale to miodnie wyglada banderas

Opublikowano

96 na meta obstawiam.

wcześniej nie brałem pod uwagę ogrywania tego w lipcu a trzeba będzie zmienić plany bo sztosik

Opublikowano

U mnie już niestety premiera będzie po urlopie, tony miodu wylewało się z directa, do tego wizualnie widać że to nowa jakość u Big N

Opublikowano

A co to za różnica lol. Słabo się MK sprzedał czy jako osoba graczowska nie możesz poczekać 5 tygodni?

Edytowane przez tlas

Opublikowano
8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

TO POWINIEN BYĆ LAUNCH TITLE, A NIE JAKIEŚ KURWA KARTY.

Xddd

Na dzień dobry poszlo najlepiej sprzedające się IP i największy ever green w portfolio, po miesiącu leci flagowiec platformer. Mogło być na odwrót? Mogło ale w sumie po co skoro jednak Mario Kart to większą Marka niż Donkey Kong? Mogły wyjść obie day one? Mogły znając Nintendo ale po co jak serwują nam strategie co wypaliła przy Switchu1 czyli regularne dostarczanie gier zamiast jednorazowego wystrzelania kosztem późniejszych pustych miesięcy

Opublikowano

Żadna różnica bo i tak sa rekordy sprzedaży. No ale poszczekać można.

Opublikowano

W tle rozgrywki slychac aranzacje kilku klasycznych piosenek z Donkey Kong Country

Ile to mozna ciagle doic te nuty Wise’a?!!!??!

Odpowiadam; w nieskonczonosc!

Pauliny sie nie spodziewalem

Zrobilo sie interesujaco…

Opublikowano

Wygląda elegancko, pierwsza gierka wpadajaca na moją listę "argumenty za S2".

Opublikowano

Nadal nie rozumiem po co dali mu te spodnie floyd

Opublikowano

I to ma być 1440p/60 tak?

Dobrze jest być entuzjastą Nintendo.

Opublikowano

ThrillasSurfariBoxShotNES.jpg

images-2.png

W sumie goryl Thrilla z NES-owej gry Thrilla's Surfari też miał spodenki a gra była wydana daaawno temu, w latach gdzie nie było mowy o jakiejś zafajdanej poprawności politycznej. Zatem wygląda to na trend w grach Nintendo że małpiszony protagoniści noszą jakieś ubrania i nie świecą pikselowymi klejnotami.

Opublikowano

Nawet okładka dojebana

IMG_0072.jpeg

Opublikowano

W pierwszym trailerze robił wrażenie ten Level w 2D z pierwszego DKC, ale teraz pokazali jeszcze lepszy Level z Diddy Kong Quest (DKC 2) i Czy to oznacza, że będziemy mieć powrót do najlepszych leveli ze wszystkich starych gier z DK ?

Opublikowano

I tu właśnie jest pole do popisu dla graczy outfitowców, jak w Stellarku Evkę, tak tu można by odblokowywać kolejne gatki, majtaski, spodenki dla małpiszona albo kupować je w sklepiku. cool2

Opublikowano

po pierwszej zapowiedzi mialo status "może kiedyś", ale po dierctcie poszedl preorder.