Opublikowano wczoraj o 15:44 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 7 godzin temu, Homelander napisał(a):Ależ się cieszę, że wyleczyłem się z fomo :) I jestem w pełni szczęśliwy z Series S zamiast X, PS5 amator zamiast Pro, Steam Deck LCD zamiast OLED oraz z olaniem premiery Switcha 2Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Dostałem przed chwilą wiadomość z Ultimy, moja konsola będzie u mnie w dniu premiery. No to czekamy Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez pattro
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Preordery w ME, Empik, gamefinity, ultima ciągle dostępne… w ME to już w sumie od kilku dni… a w empiku to nawet jest golas z trochę niższą ceną (groszowe sprawy, ale jednak)…„szajba” chyba już opadła? ;) Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez tomek27
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. I pięknie wyglada na to że każdy kto chce dostanie sprzęt bezproblemowo, a skalperry pewnie osrane że będą stratni i poleci dużo anulacji. Teraz tylko dawać tego Metroida nowego.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No, coś dostępne jest, ale na czym stanęło, jaka jest najniższa cena obecnie? Kliknąłem to Gamefinity to cena 2400 pln, czyli w przeliczeniu ponad 560 euro, gdzie w Niemczech każdy może zamówić za 500 (plus nieco droższa i wolniejsza wysyłka z innego kraju, ale to kwestia kilku euro, w każdym razie wysyłają do Niemiec). Jaka jest faktyczna cena w Polsce, za jaką na luzie można kupić ten preorder? Bo jeśli jedyna opcja to "możesz kupić ale powyżej ceny", to w sumie chyba normalne...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie jest drogie, bo jest dostępnę tylko jest drogie, bo u nas elektronika jest po prostu droższa. Czy obniżenie ceny o 200zl spowodowałoby nagle braki S2 w kraju gdzie istnieje jedynie PlayStation i PC? Bez szans.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. A ja obstawiam, że ten pierwszy rzut jednak się gładziutko rozejdzie, później tylko zdecydowanie szybciej niż w reszcie cywilizowanej europy będzie normalna sytuacja gdzie każdy będzie mógł po prostu wejśc do marketu i kupić sobie konsolę.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Cena na Polskę to 2200zł za konsolę i 2400zł za bundle. Jak miałeś farta i kliknąłęś w pierwszej minucie od startu preorderów w MM to zdobyłeś perka "szybkie palce", a ten z kolei dał zniżkę po dwie stówy na obu zestawach. @jimmy chyba się załapał na konsolę bez gry za 1999zł.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Tak, zaraz na samym początku udało się złapać za 1999 i jeszcze punktami zbiłem na 1949. Po paru minutach zdjęli i wystawili już 2 stówy drożej.Ale zamówienia nie anulowali
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ok, jak teraz patrzę, to obecnego Switcha też się nie da w Polsce kupić w żadnym sklepie taniej niż 50 euro ponad cenę zachodnią lol. Ok, czyli cena to 2400 zł, i Polacy się nie rzucają za 2400 zł, i tyle, konsola dostępna jest, ok.No to nic, trzeba kupić, bo prędzej czy później i tak to zrobię, więc nie ma co marnować czasu na zastanawianie, jak cena niższa nie będzie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 minutes ago, ogqozo said:Ok, jak teraz patrzę, to obecnego Switcha też się nie da w Polsce kupić w żadnym sklepie taniej niż 50 euro ponad cenę zachodnią lol. Ok, czyli cena to 2400 zł, i Polacy się nie rzucają za 2400 zł, i tyle, konsola dostępna jest, ok.No to nic, trzeba kupić, bo prędzej czy później i tak to zrobię, więc nie ma co marnować czasu na zastanawianie, jak cena niższa nie będzie.Ok
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 23 minuty temu, ogqozo napisał(a):No to nic, trzeba kupićEmpik 2187 golas jak coś Szkoda że nie 2137
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 38 minut temu, ogqozo napisał(a):Ok, jak teraz patrzę, to obecnego Switcha też się nie da w Polsce kupić w żadnym sklepie taniej niż 50 euro ponad cenę zachodnią lol. Ok, czyli cena to 2400 zł, i Polacy się nie rzucają za 2400 zł, i tyle, konsola dostępna jest, ok.No to nic, trzeba kupić, bo prędzej czy później i tak to zrobię, więc nie ma co marnować czasu na zastanawianie, jak cena niższa nie będzie.Zgodzę się, sam tak zrobiłem dzisiaj w ME. Wziałem jeszcze ta ochrone dodatkowa, bo sobie pomyslalem, ze jeszcze wersja 1 bedzie moze z wadami fabrycznymi to latwiej wymienic bedzie mozna
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Ta cena 1999 to była dostępna dłużej, też się na to załapałem.Czyli się da, czyli los zatacza koło i to jest fakt - zapłaciłem 400 zł za Mario Karta :/
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A to euro rtv to w ogóle ma zamiar sprzedawać nowego Switcha? Są ostatni, więc jakby teraz rzucili za 1999 to w sumie mogliby zamieszać takim ruchem
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie rzucą w takiej cenie, cena już od dawna jest u nich podana. Jedyne co ich wyróżnia teraz to to, że są na końcu i pewnie ugrają na tym trochę spóźnialskich - z jakieś powodu widzę w necie niechęć do tego bundla z MK (pewnie przez cyferkę) i tacy klienci na ostatnią chwilę mogą im trochę hajsu przynieść.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Właśnie ciekawe. MK to gra na całą generację pewnie. Gra wychodzi 200zl. Mam dopłacić 150 żeby mieć pudełko? Konsola 2200 i gra 350. Średnio, to gra do której się wraca od czasu do czasu więc może być na konsoli. Zelda czy Donkey to bym brał osobno, ale MK to akurat spoko w tej opcji.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No i zawsze można pogonić taki kod na MK jak ktoś nie chce więc finalnie wychodzi podobnie wtedy sama konsola.