Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
7 godzin temu, Homelander napisał(a):

Ależ się cieszę, że wyleczyłem się z fomo :) I jestem w pełni szczęśliwy z Series S zamiast X, PS5 amator zamiast Pro, Steam Deck LCD zamiast OLED oraz z olaniem premiery Switcha 2

Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Odpowiedzi 471
  • Wyświetleń 26,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wystarczyły mu 3 konsole a mógł mieć 4.

Opublikowano

Dostałem przed chwilą wiadomość z Ultimy, moja konsola będzie u mnie w dniu premiery. No to czekamy morning2

Edytowane przez pattro

Opublikowano

Preordery w ME, Empik, gamefinity, ultima ciągle dostępne… w ME to już w sumie od kilku dni… a w empiku to nawet jest golas z trochę niższą ceną (groszowe sprawy, ale jednak)…

„szajba” chyba już opadła? ;)

Edytowane przez tomek27

Opublikowano

I pięknie wyglada na to że każdy kto chce dostanie sprzęt bezproblemowo, a skalperry pewnie osrane że będą stratni i poleci dużo anulacji.

Teraz tylko dawać tego Metroida nowego.

Opublikowano

No, coś dostępne jest, ale na czym stanęło, jaka jest najniższa cena obecnie? Kliknąłem to Gamefinity to cena 2400 pln, czyli w przeliczeniu ponad 560 euro, gdzie w Niemczech każdy może zamówić za 500 (plus nieco droższa i wolniejsza wysyłka z innego kraju, ale to kwestia kilku euro, w każdym razie wysyłają do Niemiec). Jaka jest faktyczna cena w Polsce, za jaką na luzie można kupić ten preorder? Bo jeśli jedyna opcja to "możesz kupić ale powyżej ceny", to w sumie chyba normalne...

Opublikowano

Nie jest drogie, bo jest dostępnę tylko jest drogie, bo u nas elektronika jest po prostu droższa. Czy obniżenie ceny o 200zl spowodowałoby nagle braki S2 w kraju gdzie istnieje jedynie PlayStation i PC? Bez szans.

Opublikowano

A ja obstawiam, że ten pierwszy rzut jednak się gładziutko rozejdzie, później tylko zdecydowanie szybciej niż w reszcie cywilizowanej europy będzie normalna sytuacja gdzie każdy będzie mógł po prostu wejśc do marketu i kupić sobie konsolę.

Opublikowano

Cena na Polskę to 2200zł za konsolę i 2400zł za bundle. Jak miałeś farta i kliknąłęś w pierwszej minucie od startu preorderów w MM to zdobyłeś perka "szybkie palce", a ten z kolei dał zniżkę po dwie stówy na obu zestawach. @jimmy chyba się załapał na konsolę bez gry za 1999zł.

Opublikowano

Tak, zaraz na samym początku udało się złapać za 1999 i jeszcze punktami zbiłem na 1949. Po paru minutach zdjęli i wystawili już 2 stówy drożej.

Ale zamówienia nie anulowali kaz

Opublikowano

Ok, jak teraz patrzę, to obecnego Switcha też się nie da w Polsce kupić w żadnym sklepie taniej niż 50 euro ponad cenę zachodnią lol. Ok, czyli cena to 2400 zł, i Polacy się nie rzucają za 2400 zł, i tyle, konsola dostępna jest, ok.

No to nic, trzeba kupić, bo prędzej czy później i tak to zrobię, więc nie ma co marnować czasu na zastanawianie, jak cena niższa nie będzie.

Opublikowano
6 minutes ago, ogqozo said:

Ok, jak teraz patrzę, to obecnego Switcha też się nie da w Polsce kupić w żadnym sklepie taniej niż 50 euro ponad cenę zachodnią lol. Ok, czyli cena to 2400 zł, i Polacy się nie rzucają za 2400 zł, i tyle, konsola dostępna jest, ok.

No to nic, trzeba kupić, bo prędzej czy później i tak to zrobię, więc nie ma co marnować czasu na zastanawianie, jak cena niższa nie będzie.

Ok

Opublikowano
23 minuty temu, ogqozo napisał(a):

No to nic, trzeba kupić

Empik 2187 golas jak coś

Szkoda że nie 2137

Opublikowano
38 minut temu, ogqozo napisał(a):

Zgodzę się, sam tak zrobiłem dzisiaj w ME. Wziałem jeszcze ta ochrone dodatkowa, bo sobie pomyslalem, ze jeszcze wersja 1 bedzie moze z wadami fabrycznymi to latwiej wymienic bedzie mozna D

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):

Ta cena 1999 to była dostępna dłużej, też się na to załapałem.

Czyli się da, czyli los zatacza koło i to jest fakt - zapłaciłem 400 zł za Mario Karta :/

Opublikowano

Nie, nie da się - dało się przez bardzo krótkie okienko czasowe.

Opublikowano

A to euro rtv to w ogóle ma zamiar sprzedawać nowego Switcha? Są ostatni, więc jakby teraz rzucili za 1999 to w sumie mogliby zamieszać takim ruchem CoolStoryBro

Opublikowano

Nie rzucą w takiej cenie, cena już od dawna jest u nich podana. Jedyne co ich wyróżnia teraz to to, że są na końcu i pewnie ugrają na tym trochę spóźnialskich - z jakieś powodu widzę w necie niechęć do tego bundla z MK (pewnie przez cyferkę) i tacy klienci na ostatnią chwilę mogą im trochę hajsu przynieść.

Opublikowano

Właśnie ciekawe. MK to gra na całą generację pewnie. Gra wychodzi 200zl. Mam dopłacić 150 żeby mieć pudełko? Konsola 2200 i gra 350. Średnio, to gra do której się wraca od czasu do czasu więc może być na konsoli. Zelda czy Donkey to bym brał osobno, ale MK to akurat spoko w tej opcji.

Opublikowano

No i zawsze można pogonić taki kod na MK jak ktoś nie chce więc finalnie wychodzi podobnie wtedy sama konsola.