Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Przewinął się na parę sekund podczas directa, debiutuje w dniu premiery switcha2, nawet nie ma oficjalnego trailera i nie był grywalny na pokazach.A wielka szkoda bo poprzednia część która debiutowała z switchem1 czyli fast rmx (w sumie to był taki remix poprzedniej wersji) była świetnym arcade future racerem. Spodziewam się tego samego po nowej wersji. No i Niemcy, którzy to robią znają się jak mało którzy na graficzce i potrafią ze sprzętu Nintendo wyciskać cuda. Oby tym razem z porządnym i żyjącym online.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi W sumie fajnie, że powstał ten temat. Biorąc pod uwagę datę premiery Fast RMX względem pierwszego Switcha, to w bardzo szybkim czasie wycisnęli z niego naprawdę bardzo dobrą jakość. W przypadku następcy myślę, że będzie podobnie więc jako przedsmak nadchodzących topowych tytułów, warto ten również rozważyć. Ja kupię z pewnością
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Kto nie grał w Fast RMX na Switcha hehe. Przez chwilę była to jedna z najlepszych gier na tę konsolę, obok Golf Story i tego czegoś co w Danii sprzedawali za 4 zł, więc każdy kupił (Moon Knights czy jak to się zwało, włączyłem chyba na 15 minut ostatecznie). Teraz znowu jeden z nielicznych faktycznych ekskluzywów na Switcha 2, o ile dobrze rozumiem.Nie ma co, znowu szykuje się niezły pokaz graficzki, liniowa ścigałka - mało kto pewnie osiągnie na konsoli taką jakość obrazu. Obrazki są bardzo ładne. Zwłaszcza, jeśli znowu będzie gra za 20 euro, to się kupi choćby, by pokazywać ludziom. Gra prosta i można zagrać z każdym bez problemu.Tylko ile tych wyścigów naraz lol, całkiem dużą część tego, co zapowiedziało Nintendo na razie, to Mario Kart, Kirby i F-Zero z GameCube'a.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi To fakt, ale z tego też powodu jest szansa na drugi platformer w tym roku z M w tytule :)Zobaczy się co z tego wyjdzie, bo na razie jestem zdecydowany tylko na MKW day1 i w sumie może na CP2077, skoro cały ma być na karcie.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi To będzie pierwsza moja cyfra na S2. Fast RMX był moją grą startową na S1, więc czas to powtórzyć na nowej generacji.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Obłędnie się to prezentuje. Mega propsy, że po śmierci WipEouta jeszcze ktoś zainteresowany jest tym gatunkiem.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi W ogóle jest już jakaś informacja, czy gra wyjdzie w wydaniu fizycznym? Wiem, że przy Fast RMX wydaniem zajęło się Super Rare, przy czym fizyczne wydania tej gry obecnie kosztują sporo pieniędzy (dobrze, że mam swój egzemplarz ). W temacie następcy póki co ciężko cokolwiek znaleźć
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi W dniu 9.04.2025 o 09:48, ThePatrickyo napisał(a):W ogóle jest już jakaś informacja, czy gra wyjdzie w wydaniu fizycznym? Wiem, że przy Fast RMX wydaniem zajęło się Super Rare, przy czym fizyczne wydania tej gry obecnie kosztują sporo pieniędzy (dobrze, że mam swój egzemplarz ). W temacie następcy póki co ciężko cokolwiek znaleźćPowinna! I tym razem po sukcesie części pierwszej samo Ninny powinno grę wydać :)
Opublikowano środa o 17:191 dzień Autor Nie będzie onlineGra zajmuje 3,7gbSplit screen do 4 osób dalej w 60fpsGra korzysta z opcji game-shareUwaga będzie 5 trybów graficznych xdddWe support five different graphic settings for TV mode, from 1080p/60fps to 1440p/60fps and up to 4k/60fps. We even have a special 30fps/4k 'Ultra Quality' mode. We tried to make a good compromise for everyone. Everything runs in HDR which you can enjoy directly in Handheld mode or when your TV supports it.
Opublikowano środa o 17:211 dzień Brak online to cios, ale czy chociaż będą jakieś leaderboardy? Nie wiem czy jedynka miała.
Opublikowano środa o 17:331 dzień Przydałaby się kampania w stylu Wipeoutów. Edytowane środa o 17:341 dzień przez tlas
Opublikowano środa o 17:421 dzień Autor Nintendo LifeExclusive: Shin'en Talks 'Fast Fusion' On Switch 2, Revea..."This will make your hands sweaty!"
Opublikowano środa o 19:081 dzień Jedyneczke kupilem day 1 razem ze switchem. Czekam na wiecej info. Kiedys na pewno zagram.
Opublikowano środa o 20:381 dzień Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):Jedyneczke Jedynaczka była na Wii, dwójka na WiiU, później RMX na Switcha
Opublikowano środa o 21:191 dzień Ech, powiedziałbym, że - jak tytuł wskazuje - bardziej to była nowa wersja tej samej gry, niż "dwójka". Na 30 tras, 24 są te same i 6 nowych dodali. Pojazdy chyba też te same, struktura na oko chyba ta sama.Tutaj są nowe trasy (widać na obrazku rozpoznawalne tła, ale to też nie są stare trasy, tylko pojedyczne nowe trasy ze znanymi motywami tła). Tytułowa fuzja to nowy bazowy element rozgrywki. Główny tryb przygody singlowej ma inną formułę, ze zbieraniem kasy i wydawaniem na otwieranie nowych rzeczy i progresu.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 9 godzin temu, funditto napisał(a):Jedynaczka była na Wii, dwójka na WiiU, później RMX na SwitchaTak ale wiadomo o którą grę mi chodziło.