Opublikowano 31 maja 20251 r Kupione :) 60zł to grosze za taką grę. Poprzednia część bardzo dobra. Byle do połowy czerwca, bo wtedy zamierzam kupić S2.
Opublikowano 31 maja 20251 r W dniu 30.05.2025 o 18:46, Daffy napisał(a):Już w dniu premiery patch z stałym 4k w 60fpsŚwietna wiadomość. Patch day one :)
Opublikowano 1 czerwca 20251 r Szkoda ,że nie wydają tego w pudle na premierę no ale pewnie i tak game card by był co najwyżej.
Opublikowano 1 czerwca 20251 r Day One, ale nie grałem nigdy także w RMX, powiedzcie mi gra chodziła w 30 czy 60 fpsach na S1?
Opublikowano 5 czerwca 20251 r Autor Super się gra ale przenośnie w trybie performance widać jak na dłoni że rozdzialke wspiera dlss lub cos innego bo są typowe artefaktu czasem w oddali i trochę mleczka
Opublikowano 5 czerwca 20251 r mega zaskoczenie dla mnie ta gierka -poczucie pędu, muzyka, kozackie sterowanie no wow. kto się zastanawia czy brać to niech się nie zastanawia - 60zł za taki asskick to steal wch
Opublikowano 6 czerwca 20251 r Autor Zdecydowanie dla mnie fast fusion > Mario kart World jeśli chce pograć samemu
Opublikowano 6 czerwca 20251 r Czy ta gra ma jakąś kampanię single player, tryb kariery itp. ? Czy jest split screen?4p coop w 60 fps, dobra biorę :)
Opublikowano 6 czerwca 20251 r Autor Grand prix, time triale, jakiś tryb co boost jest jednocześnie tarcząOgółem jest co robić jak na gierkę za tyle hajsu, do tego fantastycznie to wygląda i się w to gra.Brakuje tylko prawdziwego multi albo przynajmniej rankedow jakiś skoro są time triale
Opublikowano 6 czerwca 20251 r Do wywalenia. Nie ten temat xd Edytowane 6 czerwca 20251 r przez Emtebe
Opublikowano 6 czerwca 20251 r A czy kupił ktoś kto ograł mocno poprzednie części ? To faktycznie coś nowego czy kolejny raz remix (RMX) tego co było ?
Opublikowano 6 czerwca 20251 r Tak jak pisałem wyżej, jest to tym razem nowa gra, wszystkie trasy są nowe, nowa kampania, nowa (tytułowa) mechanika. W sumie dziwne, że gra kosztuje tylko 60 zł.
Opublikowano 6 czerwca 20251 r Autor Godzinę temu, funditto napisał(a):A czy kupił ktoś kto ograł mocno poprzednie części ? To faktycznie coś nowego czy kolejny raz remix (RMX) tego co było ?To dalej racer, dalej oparty na boostowaniu na polach z kolorem gdzie trzeba odpowiednio zmienić kolor bolidu. Za wyjątkiem wciśniętej na siłę opcji łączenia dwóch bolidów by mieć nowy z podbitymi statsami nie ma tu nic nowego i śmiało można powiedzieć, że to dlc z nowymi trasami i lepszą grafą względem fastrmx....ale tak można powiedzieć praktycznie o każdym racerze
Opublikowano 6 czerwca 20251 r 45 minut temu, ogqozo napisał(a):W sumie dziwne, że gra kosztuje tylko 60 zł.Są jakieś plany wydania w pudełku?
Opublikowano 6 czerwca 20251 r Nie jestem fanem wszelakich future racerów, wziąłem, bo jest za grosze, i jak to wygląda, jakie to jest dobre:) Jeśli ktoś ma wątpliwości to brać, 60 PLN to śmieszna kwota, oderwało mnie na 2h od mkw, to mówi samo za siebie
Opublikowano 6 czerwca 20251 r Dobry substytut Wipeouta? Bo wygląda podobnie, a z serią spędziłem kupę czasu.
Opublikowano 7 czerwca 20251 r Trochę brakuje jakiegoś normalnego online (jest gameshare, ale to nie to samo) i broni do atakowania przeciwników (jedynie jak mamy nitro/boosta to możemy zaatakować przeciwnika wpadając w niego). Jako wyścigi to bardzo spoko, i fajny patent z tym zmienianiem kolorków żeby dostać nitro. Ładnie wygląda i chodzi płynnie. (są chyba ze 4 tryby do wyboru, grałem na defaultowym w docku na TV).Setting podobny do wipeouta, ale to inna gra, nastawiona na ściganie. Podoba mi się, że wszystko jest zbudowane jak w starych grach tzn. kolejne wyścigi/tory czy pojazdy odblokowujemy za walutę zdobywaną w grze (chyba nie ma opcji na unlock wszystkeigo za prawdziwe pieniądzę). Jak na gierkę za 60zł to jest naprawdę spoko, a jeśli kiedyś wyjdzie patch/dlc z trybem online to może być hit.
Opublikowano 7 czerwca 20251 r Autor Obiecali darmowe dlc z torami więc pewnie dojdą razem z tym nowe grand prix itp ale dalej liczę że coś do rywalizacji też dodają. Prawdziwe online marzenie ale choćby leaderboardy bym chętnie przytulił.
Opublikowano 10 czerwca 20251 r Całkiem sztosik giereczka jak na future racera bez broni - wygląda bardzo ładnie, wszystko śmiga szybko, jest adrenalinka, systemy są proste do złapania i jednocześnie wymagają trochę uwagi żeby się nie zakręcić w akcji, a to wszystko za 60zł. To jest proszę państwa definicja no-brainera, bardzo przyjemnie leci przy tym tytule czas.W dniu 6.06.2025 o 19:04, Mari4n napisał(a):Dobry substytut Wipeouta? Bo wygląda podobnie, a z serią spędziłem kupę czasu.Trochę tak, chociaż brak broniek jednak zostawia niepodrapane odpowiednie miejsce dla fanów Wipeouta. Jeśli już masz Switcha 2 to i tak z nowych gierek nic lepszego w temacie future racerów raczej obecnie nie dorwiesz, więc moim zdaniem śmiało bierz.