Opublikowano środa o 16:352 dni Jeśli będzie wersja na PC, to na 99% tylko z kodem, a to oznacza Play Anywhere więc kupując te wersje dostanie się również wersje na Xboxa
Opublikowano środa o 16:462 dni wiktorgames? 700 tysięcy obserwujących na samym twitterze.Zobaczymy :)
Opublikowano środa o 16:472 dni Będzie pudełko jak z Oblivionem, Forzą Horizon i Sea of Thieves. Ludzie dalej zapominają, że mówimy o grze MSu.
Opublikowano środa o 17:112 dni 55 minutes ago, Josh said:Oglądałem trochę gayplayów z tego multiplayera, no i wygląda to dla mnie na poziom niżej niż multiki w gierkach Naughty Dog.Tak wiem, pewnie to niewystarczająco, żeby wydawać takie osądy, może jak zagram to będę miał zupełnie inne odczucia Tak czy inaczej jest lekkie jaranko, bo od czasu Uncharted nie wkręciłem się na poważnie w żadne PvP (były epizody z multi w TLoU i Rocket League, ale krótkie), tu jest szansa że naprawdę kliknie, zwłaszcza jeżeli będzie z kim pograć forumkowo.Z tego co czytałem (nie grałem, bo mnie nie interesuje) to multi z Gearsów 1 polega na bieganiu z shotgunami i waleniu z bliska. Średnio zajmujące. Fajna jest jedynie horda, a tej w Gearsach 1 nie było, więc i w Ultimate nie ma. Bardzo wątpię, że ją dodadzą teraz. Tak więc nie nastawiaj się za mocno na te multi
Opublikowano środa o 17:222 dni 10 minut temu, Homelander napisał(a):Z tego co czytałem (nie grałem, bo mnie nie interesuje) to multi z Gearsów 1 polega na bieganiu z shotgunami i waleniu z bliska.Nie czytałem (a grałem) i byś do takiego typa z shotgunem nie dobiegł nawet. Gearsy w multiku to nie tylko gnasher.
Opublikowano środa o 17:292 dni Również bym się nie nastawiam na multi. Wszak na sonce jest tyle kozak multikow, coopow w singlu że kto by na to czekal jak tam taki wyborRozczlonkowanie drugiego gracza z shotguna też jest takie meeh...co druga gra to robi. Wgl jak komuś może się podobać multi? Każde opiera się na rywalizacji i rozyebaniu drugiego gracza..co tu takiego fajnego?Co za dekle tu piszą :/ Edytowane środa o 17:322 dni przez Szymek
Opublikowano środa o 18:482 dni To, że Gearsy wychodzą na PS to z jednej strony spoko, ale z drugiej trochę smutne, że ekskluzywne gry już tak naprawdę umarły (nie licząc oczywiście Nintendo) :(No ale wystarczy spojrzeć na porównanie sprzedaży PS5 i Xboxa, Mikromiękkim wydawanie gier crossplatformowych na pewno się opłaca
Opublikowano środa o 18:582 dni 1 godzinę temu, Homelander napisał(a):Z tego co czytałem (nie grałem, bo mnie nie interesuje) to multi z Gearsów 1 polega na bieganiu z shotgunami i waleniu z bliska. Średnio zajmujące.Może nie większość rozgrywki, ale tak z 50%. To multi było dobre w dniu premiery, teraz to przestarzały, skostniały relikt przeszłości.
Opublikowano środa o 20:192 dni Nawet za 30 lat będę wolał spokojne, klasyczne PvP niż adhd-multiplayer z Call of Duty, Fortnite albo Overwatch.
Opublikowano środa o 20:302 dni 1 godzinę temu, Megameex11 napisał(a):To, że Gearsy wychodzą na PS to z jednej strony spoko, ale z drugiej trochę smutne, że ekskluzywne gry już tak naprawdę umarły (nie licząc oczywiście Nintendo) :(No ale wystarczy spojrzeć na porównanie sprzedaży PS5 i Xboxa, Mikromiękkim wydawanie gier crossplatformowych na pewno się opłacaZ jednej strony tak, z drugiej - to dobrze. Można grać na czym się chce, nie traci się gier, bo nie ma się Xboxa czy Playstation. Możesz sobie zbudować fajnego PC i grać we wszystko, na konsolach ogrywać gry konkurencji. Wolność i wybór.