Opublikowano 12 czerwca 20251 r Też dostałem pomimo że mam tylko pudełko, warto grozić palcem i schowaniem do szafy.
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Hahahaha, starzy wyjadacze pewnie cieszą się na świeże mięsko na serwerach Ten typ gra na Xboxie jakby co
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Tak wygląda zdzwienie kogoś kto skillowego multi nie widział od 20 lat. :) Lata trzymania gałki do przodu na niewiele się tu zdadzą.
Opublikowano 13 czerwca 20251 r 38 minut temu, YETI napisał(a):Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.będziebędą 3 opcje do wyboru:pełny crossplaycrossplay konsolowy wyłączony crossplay
Opublikowano 13 czerwca 20251 r 3 godziny temu, YETI napisał(a):Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.On gra na xboxie
Opublikowano 14 czerwca 20251 r Nic nowego nie powiem, gra się bardzo dobrze, jest 120 fps więc bardzo płynnie i tak samo płynnie dostaje kopa w tyłek. Gry dosyć szybko znajduje, cross play oczywiście tylko konsolowy.
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Mam i ja. Skoro dawali za darmo to na Playstation brał nie będę. Może na Decka kiedyś w promocji. W każdym razie Xbox odpalony chyba 2 albo 3 raz w tym roku. Widzimy się pod koniec sierpnia
Opublikowano 17 czerwca 20251 r U mnie dalej nic. Gearsy kupione na X360, później UE dwukrotnie - raz na premierę i raz po czasie, ograne niedawno, a na skrzynce pusto. :/
Opublikowano 17 czerwca 20251 r oficjalnie miali dostać tylko cyfrowcy"Gears of War: Reloaded will be a free upgrade for players who purchased the digital version of Gears of War: Ultimate Edition prior to today’s announcement. (Must have purchased a digital version of Gears of War: Ultimate Edition prior to 16:00 UTC on May 5, 2025. A code for Gears of War: Reloaded will be delivered prior to launch of the game via a direct message to eligible Xbox accounts.)"Xbox WireGears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC,...The iconic original, faithfully remastered and optimized for more platforms than ever -- Gears of War: Reloaded launches August 26.
Opublikowano 18 czerwca 20251 r Widocznie na Wezyra nawet w Microsofcie są wkurwieni za ten tower defence ;)
Opublikowano 18 czerwca 20251 r Ja nie kupowałem cyfry i dostałem, ale trzeba pamiętać, że tak starą grę mogli kiedyś w Goldzie dawać i stąd te kody dla ludzi, którzy kupili grę w pudełku ;)
Opublikowano 21 lipca 20251 r Ograłem oryginalną trylogię na x360 i to pierwsza część wspominam najlepiej. Była taka surowa i mroczna, na tle następnych części tym bardziej taka mi się wydawała. Więc zacieram ręce na wersje na ps5, wezmę w pudle i niech przyozdobi półkę
Opublikowano 21 lipca 20251 r 20 minut temu, Szajka napisał(a):pierwsza część wspominam najlepiej. Była taka surowa i mroczna, na tle następnych części tym bardziej taka mi się wydawała. Więc zacieram ręce na wersje na ps5Tylko wersja Ultimate/Reloaded to nie jest ten sam styl graficzny/kolorystyczny co oryginał, wielu ludziom się to nie podobało (a innym tak, co kto lubi).
Opublikowano 22 lipca 20251 r Mi jedynka średnio się podobała, bo bardziej przypomina jakiś koncept niż pełnoprawną produkcję.W sensie, że tylko rozgrywka jest na miejscu, ale fabuła jest w powijakach, wszystko inne niż strzelanie sprawia wrażenie takiego "afterthought" i dodanego na ostatnią chwilę - postacie ledwo nakreślone, wiele wydarzeń tylko wspomniane, locusty wzięły się z dupy itp.Dopiero dwójka zaczęła rozwijać i wyjaśniać to wszystko, dlatego uważam, że samą jedynką szału na PlayStation nie zrobią, bo sama w sobie jest jak pierwsze Uncharted - obietnica czegoś lepszego w przyszłości, ale tu i teraz to nic specjalnego.
Opublikowano 22 lipca 20251 r Ja stawiam że parę milionów pójdzie. Konkurencji zbytnio nie ma, jest co-op, prosty ale miodny gameplay który każdy załapie w ciągu paru minut i dynamiczna kampania bez przestojów. Może też się okazać że jak jacyś jutuberzy zaczną transmitować rozgrywkę to przez parę tygodni będzie to viralowy tytuł.
Opublikowano 22 lipca 20251 r 28 minutes ago, Wredny said:Mi jedynka średnio się podobała, bo bardziej przypomina jakiś koncept niż pełnoprawną produkcję.W sensie, że tylko rozgrywka jest na miejscu, ale fabuła jest w powijakach, wszystko inne niż strzelanie sprawia wrażenie takiego "afterthought" i dodanego na ostatnią chwilę - postacie ledwo nakreślone, wiele wydarzeń tylko wspomniane, locusty wzięły się z dupy itp.Dopiero dwójka zaczęła rozwijać i wyjaśniać to wszystko, dlatego uważam, że samą jedynką szału na PlayStation nie zrobią, bo sama w sobie jest jak pierwsze Uncharted - obietnica czegoś lepszego w przyszłości, ale tu i teraz to nic specjalnego.Absolutnie się nie zgodzę. Gameplayowo Gearsy 1 były bardzo dojrzałe, świadczy o tym fakt, że w zasadzie mechaniki niewiele się zmieniły nawet i w piątej części. Gra była o wiele bardziej zróżnicowana pod względem miejscówek od Uncharted, chodzenie i strzelanie też było przerywane od czasu innymi akcjami typu jazda junkerem czy oświetlanie drogi kumplowi. Świat i relacje bohaterów były bardzo dobrze nakreślone: sporo powiedziano, sporo zostawiono niedopowiedziane. W zasadzie do tej pory nie wszystko jest jasne, pomimo pięciu części. Pretensje o to, że Gearsy 1 nie wywalają wszystkiego na ławę to tak jak pretensje do Drużyny Pierścienia, że w sumie widoczki ładne, ale film chujowy, bo niewiadomo co z tym pierścieniem. Absurd. Gearsy 1 mają ten unikalny klimat wojny totalnej. Gdzie śmierć jest wszędzie, syf jest wszędzie, my kierujemy oddziałem prawdziwych motherfuckerów i nie ma czasu na bzdety czy kretynizmy rodem z Call of Duty WW2. Tak samo jest w 2, 3 i 5. A czwórka się koncertowo na tym wyjebała
Opublikowano 22 lipca 20251 r Ja lubię jedynaczkę, to jednak 2 i 3 część to niszczatory, do których bardzo często wracam. Chciałbym remastery kolejnych części.
Opublikowano 7 sierpnia 20257 sie Pre-load tylko jest z tego co pisał internet a nie, że można już grać.