Opublikowano środa o 10:442 dni 30 minut temu, Perez napisał(a):To nie tylko redakcja - u mnie ekipa od grania w piłkę też ostatnio przetrzebiona max... Coraz trudniej zebrać skład, bo ten chory, ten kontuzja...Proza życia, starość nie radość, nic nie trwa wiecznie i tym podobne…
Opublikowano środa o 11:042 dni Autor 14 minut temu, Konsolite napisał(a):Proza życia, starość nie radość, nic nie trwa wiecznie i tym podobne…Już tak nie zarażaj tym swoim optymizmem ;) Aż tak strasznie nie ma. Ja paradoksalnie częściej łapałem kontuzje, gdy byłem młodszy, teraz, odpukać, całkiem OK. 38 minut temu, Pix napisał(a):Ale Prezes dalej jak młody Bóg!Nie ma dramy, jedynie trochę by pasowało tryb życia ustabilizować, ale to jak, skoro tu cały czas "kiedy numer, kiedy specjal, a jaka nowa książka" ;)
Opublikowano środa o 12:042 dni 1 godzinę temu, Perez napisał(a):To nie tylko redakcja - u mnie ekipa od grania w piłkę też ostatnio przetrzebiona max... Coraz trudniej zebrać skład, bo ten chory, ten kontuzja...A nie możecie po prostu wszyscy stanąć na bramce?
Opublikowano środa o 12:392 dni Autor 33 minuty temu, Kmiot napisał(a):A nie możecie po prostu wszyscy stanąć na bramce?Przy naszej wadze i szerokości bramek wszyscy się nie zmieścimy :(
Opublikowano środa o 14:522 dni Genialna okładka jedna z lepszych:)PSGłówka i słupek ratujeOPB (ostatnia przysługa bramkarza)Karne nie z całej epyPierwszy wszystko i ostatni stoję!Na nowe czy na stare gramy? Edytowane środa o 14:532 dni przez michu86-
Opublikowano środa o 17:552 dni 5 godzin temu, Perez napisał(a):Przy naszej wadze i szerokości bramek wszyscy się nie zmieścimy :(Każdy na swoją.Fotoszop to moja pasja.
Opublikowano środa o 21:232 dni Dziękuję za docenienie mojej recki i umieszczenie malego jej wycinka w głosie ludu
Opublikowano wczoraj o 06:45 1 dzień 18 godzin temu, Kmiot napisał(a):A nie możecie po prostu wszyscy stanąć na bramce?GRUBY na bramkę !!!
Opublikowano wczoraj o 06:53 1 dzień Autor Czerwcowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Punkty stacjonarne z prasą, e-kioski, nasz sklep, Allegro - jak komu wygodniej :) Dzięki wielkie za kolejny miesiąc!
Opublikowano wczoraj o 07:46 1 dzień Strony z tekstem o bohaterach GTA strasznie odciski palców zbierają. A przecież rączki elegancko umyłem.
Opublikowano wczoraj o 08:37 1 dzień Duzo zdrowia dla was wszystkich panowieNumer zajebisty jak kazdy, tyle o tym Edytowane wczoraj o 08:37 1 dzień przez Ken Adams
Opublikowano wczoraj o 16:41 1 dzień Dzięki za publikację zegara, zawsze to motywacja do kolejnych projektów 💪🏿😘
Opublikowano wczoraj o 20:05 1 dzień Autor 3 godziny temu, Dud.ek napisał(a):Dzięki za publikację zegara, zawsze to motywacja do kolejnych projektów 💪🏿😘Cała przyjemnosc po mojej stronie. Jak się cos nowego pojawi to śmiało dawaj znac.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 21 godzin temu, Perez napisał(a):Cała przyjemnosc po mojej stronie. Jak się cos nowego pojawi to śmiało dawaj znac.Na razie jest Xone w wersji super slim