Skocz do zawartości

PSX EXTREME 333

Featured Replies

Opublikowano

Co do papieru to ja mam leciutko naddartą jedną (przynajmniej) stronę, nie wiem jednak czy ma to cokolwiek wspólnego z jego jakością (pamiętam numer, gdzie chyba wszyscy raportowali że mają ponadzierane niektóre strony - i to wcale nie minimalnie - wtedy chyba jakość papieru była najgorsza albo też drukarnia coś nawaliła, nie pamiętam już) czy to tylko niefortunny przypadek, że akurat taki egz. trafiłem.

• Odpowiedzi 240
  • Wyświetleń 12,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ech, znowu trzeba tyrać dla tego Pereza i klepać znaki. A mogłem po prostu kupić tego Farming Simulatora i bylibyśmy kwita. Okładka ładna, ale zdążyłem się już przyzwyczaić, że jeśli dostaniecie odpo

• Hiv jak zwykle dostarcza przy recenzji nowego Dooma. Już tłumaczę, Drogi Hivie, dlaczego ciężkie riffy Micka Gordona nie zapadają w pamięć. Otóż nie zapadają, ponieważ Mick Gordon nie skomponował ś

• Czerwcowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Punkty stacjonarne z prasą, e-kioski, nasz sklep, Allegro - jak komu wygodniej :) Dzięki wielkie za kolejny miesiąc!

Opublikowano

Tak przy okazji teksu o automatach przypomniało mi się, że ten Terminator Salvation był u mnie w kręgielni. Nie zdążyłem na nim zagrać niestety, bo za pierwszym razem nie miałem drobnych przy sobie, a jak byłem jakiś czas później to nie było już żadnego automatu (było jeszcze ze 3 chyba).

Mario Kart Arcade z tego co kojarzę da się odpalić na zmodyfikowanym Dolphinie, tak jak inne gry na płycie Triforce. Kilka z innych wymienionych w tekście gier też kojarzę np. Daytona 2, Time Crisis 5, Castlevanię, czy House of the Dead.

Jest też Daytona 3, ale jest gorsza od dwójki.

Opublikowano
  • Autor

Papier bez zmian, więc raczej techniczny problem po stronie drukarni - czasami coś źle dotną, tak jak to było przy 323, gdzie sporo były tych numerów z tym niedociętym rogiem.

No ale jak to mawiają - zawsze mogli zamiast dociąć za mało, to dociąć za dużo...

IMG_5116.JPEG

Opublikowano

Zdaje się że pierwsza obsuwa, od czasów panowania Prezesa, (do dziś każdy poprzedni numer prawie bez opóźnień), więc nie ma o co drzeć kotów.

Winą i tak obarczam tutejszą pocztę.

Numer jeszcze nie dotarł, poczekam do soboty i gdyby wciąż nie było to będzie potrzebna dosyłka, więc taka sytuacja u mnie, a kmiot zaraz wyskoczy z recenzja ermm

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Yankiee napisał(a):

Zdaje się że pierwsza obsuwa, od czasów panowania Prezesa, (do dziś każdy poprzedni numer prawie bez opóźnień), więc nie ma o co drzeć kotów.

Winą i tak obarczam tutejszą pocztę.

Numer jeszcze nie dotarł, poczekam do soboty i gdyby wciąż nie było to będzie potrzebna dosyłka, więc taka sytuacja u mnie, a kmiot zaraz wyskoczy z recenzja ermm

Dawaj znać na sklep@psxextreme.pl. Raaaczej jak w 2 tygodnie nie dowieźli to już marne szanse, chociaż bywały i rekordy po 3-4 tygodnie albo dostawa obu numerów jednocześnie.

Opublikowano

Raz, ale to za poprzedniej władzy doszły dwa jednocześnie frog, więc może i teraz się zdublują, i tak narazie ogrywam starocie na nowym switch’u więc poczekam do końca tygodnia i wtenczas dam głos czy doszło.

Edytowane przez Yankiee

Opublikowano

@Yankiee pytałeś czy przypadkiem nie leży na poczcie? Mi się parę razy zdarzyło, że jakiś list na mnie czekał, ale listonoszka go nie przynosiła tłumacząc się tym, że musi jeszcze w torbie nosić ulotki reklamowe i nie da rady chodzić ze wszystkim...

Opublikowano

Zaprzeczenie istnienia poczty, kiedy to adresat musi biegać za listonoszem albo fatygować się do nich, poczekam to może do soboty torba listonosza zrobi się nieco lżejsza dunno

ale to i tak wypadek przy pracy od kiedy dobra zmiana w osobie Prezesa przejęła władzę

Opublikowano
3 godziny temu, Mari4n napisał(a):

Tak przy okazji teksu o automatach przypomniało mi się, że ten Terminator Salvation był u mnie w kręgielni.

Nie zdążyłem na nim zagrać niestety, bo za pierwszym razem nie miałem drobnych przy sobie, a jak byłem jakiś czas później to nie było już żadnego automatu (było jeszcze ze 3 chyba).

Teraz możesz nadrobić w free play mode :)

Mario Kart Arcade z tego co kojarzę da się odpalić na zmodyfikowanym Dolphinie, tak jak inne gry na płycie Triforce.

Da się :)

Kilka z innych wymienionych w tekście gier też kojarzę np. Daytona 2, Time Crisis 5, Castlevanię, czy House of the Dead.

Uznałem że zbyt wielu dziwactw nie będę wymieniał, niech będzie niespodzianką co nas ominęło ;)

Jest też Daytona 3, ale jest gorsza od dwójki.

Daaaaayyyyttttttooooooonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, każda dobra ;)

3 godziny temu, Perez napisał(a):

Papier bez zmian, więc raczej techniczny problem po stronie drukarni - czasami coś źle dotną, tak jak to było przy 323, gdzie sporo były tych numerów z tym niedociętym rogiem.

No ale jak to mawiają - zawsze mogli zamiast dociąć za mało, to dociąć za dużo...

IMG_5116.JPEG

To jest mega limitowana wersja :)

Opublikowano
22 minuty temu, Konsolite napisał(a):

Daaaaayyyyttttttooooooonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, każda dobra ;)

No ba. Dzisiaj ogarnąłem emu Model 2, i grałem w Daytonę GTX 2004. Wessało.

Opublikowano
Godzinę temu, Yankiee napisał(a):

Zaprzeczenie istnienia poczty, kiedy to adresat musi biegać za listonoszem albo fatygować się do nich, poczekam to może do soboty torba listonosza zrobi się nieco lżejsza dunno

ale to i tak wypadek przy pracy od kiedy dobra zmiana w osobie Prezesa przejęła władzę

Zgadzam się co do celu istnienia urzędu pocztowego, ale jeśli Ci zależy na numerze to możesz zadzwonić i zapytać czy jest i kiedy przyniosą. Zajmie to szybciej niż wysłanie nowego numeru. No chyba że nadal nie ma to może leży gdzieś w magazynie pomiędzy gayos

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Yankiee napisał(a):

Pocieszę Cię - jeden Czytelnik nie dostał numeru już bodaj siódmy raz z rzędu… Już nawet adres zmienialiśmy i nic, każda wysyłka przepada, żadnych zwrotów.

Opublikowano

Kochaniec… kolejne złote dziecko obecnego PE po Piechocie i Adamusie. Znakomite masz felietony i ten o Deus Ex jest kolejnym w kolekcji. Oczywiście po lekturze załapałem lekką zajawkę na serię, ale ceny wersji na PS2 trochę odstraszyły.

Opublikowano

@MYSZa7 bardzo dziękuję za laurkę - leci na lodówkę :). A tak serio, to cieszę się, że Ci siadło a tym bardziej kusi do powrotu w ten świat. Fakt, ceny są zaporowe. Co do samego tekstu to muszę przyznać, że kończony był trochę w bólach czasowy, ale udało się dowieźć i jak widzę, treściowo wypadło nieźle ;)

@Nomen dubium No czekałem na Twoja "opinię mojej opinii" o Primal. No i biję się w pierś a pro pro tej grafiki, ale wytłumaczę się tym, że odkąd oddaję Rogerowi retrorecki (a nawet nie tylko te) to mam cholerny problem z tą "oceniaczką". Ale myślę, że zrekompensuję Ci to w sierpniu recką tytułu, którego - uwaga, uwaga.... nawet Piechota się nie spodziewał !

Opublikowano
2 godziny temu, Pix napisał(a):

@Seba89 czyli przejął Pan już na dobre retrorecenzję, Panie Sebastianie?

W 334 będę ja. W 335 Kacper Adamus. I w 336 dopuścimy znowu Sebastiana. Wielogłos dobrze robi temu minidziałowi

Opublikowano
3 godziny temu, Seba89 napisał(a):

No i biję się w pierś a pro pro tej grafiki, ale wytłumaczę się tym, że odkąd oddaję Rogerowi retrorecki (a nawet nie tylko te) to mam cholerny problem z tą "oceniaczką".

Tzn? Rodżerio Cię strollował i wystawił te 7/10 za grafę w Twoim imieniu, choć Ty optowałeś za wyższą notą?

3 godziny temu, Seba89 napisał(a):

Ale myślę, że zrekompensuję Ci to w sierpniu recką tytułu, którego - uwaga, uwaga.... nawet Piechota się nie spodziewał !

O, brzmi ciekawie - spróbuję raz jeszcze pobawić się w Jackosia (przy pierwszym podejściu z tym The City of Lost Children wprawdzie mi nie pykło, ale nie zbije mnie to na szczęście z tropu) i coś wytypować, ale żeby było łatwiej podam tym razem dwa typy: trochę życzeniowo wskażę na Haunting Ground (niedawno wspominałem o tym tytule, i liczę na to że mogłeś to "zamówienie" podchwycić) i na Diablicę Jasności (znaczy się Tomb Raidera 6) co prawda za Anielicę Ciemności miał się wziąć red. Piechota, ale że (jak wyżej wspomniałeś) zamierzasz wyskoczyć z czymś czego ów się nie spodziewa, można to zinterpretować w ten sposób że chcesz mu właśnie zajumać TR:TAoD. Tak czy owak, z niecierpliwością będę wyczekiwał sierpniowego numeru!

Godzinę temu, Piechota napisał(a):

W 334 będę ja. W 335 Kacper Adamus. I w 336 dopuścimy znowu Sebastiana. Wielogłos dobrze robi temu minidziałowi

Jak to, więc Seba jednak nie wróci z retrocenzją już w sierpniu - jak przed momentem napisał - tylko dopiero we wrześniu?

Opublikowano

To ja się pomyliłem. Kolejność, o ile się nie mylę, jest taka: Adamus, Piechota i Ja

Opublikowano
6 godzin temu, Pix napisał(a):

@Seba89 czyli przejął Pan już na dobre retrorecenzję, Panie Sebastianie?

Dobrze się czuje w tej formie więc kto wie... Z mojej strony chęci są, a i z pozostałymi redaktorami tego kącika jestem w stałym kontakcie więc... :)

Opublikowano

Tez muszę pochwalić Kochańca. Chłop od jakiegoś czasu zaczyna się rozpychać w dziale retro, ale dopiero przy artykule o Deusie pokazał swój pełen potencjał(a może jednak nie?). Aż człowiek ma ochotę rzucić wszystko i nadrobić starocia, co ma ćwierć wieku. Pomyśleć, że Pan Seba jawił się jako ekspert od hentajów...

Opublikowano

I kato-gejmerów (sic!) - tak dla moralnej równowagi mocy. No dzięki wielkie, staram się, jak mogę i wielkie dzięki za każdy komentarz do tekstu.

Opublikowano

Adamus, napisz mi proszę jaki masz techniki na odpoczywanie, bo ja znam tylko jedną - sen.

Recenzje przeczytane, znowu parę tytułów trafi na listę gier w które na pewno zagram jak tylko nadrobię zaległości.

W dniu 17.06.2025 o 15:26, PiotrekP napisał(a):

Publicystyka przeczytana, mogę tylko napisać to co zawsze- dobra robota.

pgel8lxf8d151.png