Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Leon już był dwa razy zarażony więc to naprawde nic nowego. Wątpie że będą mieli jaja go uśmiercić
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Po tym trailerze, w niektórych fragmentach Leona wjechał jakoś vibe RE6, oby tylko tak wyglądało 13 dni już z górki
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 16 minut temu, Pupcio napisał(a):Leon już był dwa razy zarażony więc to naprawde nic nowego. Wątpie że będą mieli jaja go uśmiercićNawet jeżeli nie, to w kolejnym pełnoprawnym Residencie będzie miał już z 70 lat (patrzcie ile czasu minęło od jego występu w RE6), więc to i tak już pewnie ostatnia gra z jego udziałem. My o tym wiemy, Capcom o tym wie, mają więc idealną okazję żeby zakończyć historię Leona z hukiem i pozwolić mu odejść w glorii i chwale. Sądzę, że się odważą Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Josh
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jeżeli przed tym dostaniemy jego sweet sweet love z Adzią, to jestem za, a nawet przeciw.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. btw fajny detal, tyle lat minelo a Jeep którym Leon przyjechał do Racoon w RE2 wciąż stoi na stacji (a raczej jego wrak).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, smoo napisał(a):btw fajny detal, tyle lat minelo a Jeep którym Leon przyjechał do Racoon w RE2 wciąż stoi na stacji (a raczej jego wrak).A nie powinien, bo ze stacji zawinął się dalej z Karyną Czerwonopolną edit: a, sorki, to w oryginale był radiowóz od początku, w remaku była podmianka auta. Dobry catch!edit 2: zabierzcie mi licencję zagrajmera, w obu wersjach był dżipor na wejściu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Przecież oni zawinęli radiowóz podczas spierdalańska. To jest TL Remake.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Takich detali i puszczania oczka w stronę fanów to pewnie będzie od zajebańska w tej grze
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No jak nie teraz to kiedy, kruci najdłuższe 2 tygodnie w historii świata
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Intro oryginalnej dwójki mimo wszystko było lepsze, no i więcej sensu ma to, że Leon daje Claire broń, a nie rewolwer nie wiadomo skąd.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Już nie oglądam trailerów przed premierą, ale z innych smaczków zdaje się że maszyna do pisania w holu RPD też stoi na swoim miejscu :).
Opublikowano 12 minut temu12 min Zwiastun od wczoraj leci u mnie na pętli. Czy można być bardziej zajaranym? Dawno nie miałem takiej podjarki, zwłaszcza na widokchłopa w zgliszczach lokalnego komisariatu policji xdJakby jakimś dziwnym trafem dzisiaj z zaskoczenia wpadło demko, to będzie ogrywane dzień w dzień do premiery Edytowane 10 minut temu10 min przez Uzytnik30