Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Leon już był dwa razy zarażony więc to naprawde nic nowego. Wątpie że będą mieli jaja go uśmiercić
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Po tym trailerze, w niektórych fragmentach Leona wjechał jakoś vibe RE6, oby tylko tak wyglądało 13 dni już z górki
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 16 minut temu, Pupcio napisał(a):Leon już był dwa razy zarażony więc to naprawde nic nowego. Wątpie że będą mieli jaja go uśmiercićNawet jeżeli nie, to w kolejnym pełnoprawnym Residencie będzie miał już z 70 lat (patrzcie ile czasu minęło od jego występu w RE6), więc to i tak już pewnie ostatnia gra z jego udziałem. My o tym wiemy, Capcom o tym wie, mają więc idealną okazję żeby zakończyć historię Leona z hukiem i pozwolić mu odejść w glorii i chwale. Sądzę, że się odważą Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Josh
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Jeżeli przed tym dostaniemy jego sweet sweet love z Adzią, to jestem za, a nawet przeciw.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. btw fajny detal, tyle lat minelo a Jeep którym Leon przyjechał do Racoon w RE2 wciąż stoi na stacji (a raczej jego wrak).
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, smoo napisał(a):btw fajny detal, tyle lat minelo a Jeep którym Leon przyjechał do Racoon w RE2 wciąż stoi na stacji (a raczej jego wrak).A nie powinien, bo ze stacji zawinął się dalej z Karyną Czerwonopolną edit: a, sorki, to w oryginale był radiowóz od początku, w remaku była podmianka auta. Dobry catch!edit 2: zabierzcie mi licencję zagrajmera, w obu wersjach był dżipor na wejściu
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Przecież oni zawinęli radiowóz podczas spierdalańska. To jest TL Remake.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Takich detali i puszczania oczka w stronę fanów to pewnie będzie od zajebańska w tej grze
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No jak nie teraz to kiedy, kruci najdłuższe 2 tygodnie w historii świata
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Intro oryginalnej dwójki mimo wszystko było lepsze, no i więcej sensu ma to, że Leon daje Claire broń, a nie rewolwer nie wiadomo skąd.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Już nie oglądam trailerów przed premierą, ale z innych smaczków zdaje się że maszyna do pisania w holu RPD też stoi na swoim miejscu :).
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Zwiastun od wczoraj leci u mnie na pętli. Czy można być bardziej zajaranym? Dawno nie miałem takiej podjarki, zwłaszcza na widokchłopa w zgliszczach lokalnego komisariatu policji xdJakby jakimś dziwnym trafem dzisiaj z zaskoczenia wpadło demko, to będzie ogrywane dzień w dzień do premiery Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Uzytnik30