Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Capcom podobno estymuje sprzedaż na premierę na poziomie genialnego RE6.Oby gra nie była tylko podobnie udana xD.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Capcom podobno estymuje sprzedaż na premierę na poziomie genialnego RE6.Szkoda, że jedyne gienialne co tam było to sprzedaż.19 godzin temu, Uzytnik30 napisał(a):Myślicie, że będzie to hulać w betonowych 60 klatkach na bazowej piątce? Do tej pory potwierdzili chyba tylko tryby na PROsiaku…Betonowe to nie wiem ale skoro Switch będzie miał to i plejak to uciągnie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Elo, tak napiszę trochę nie w temacie ale gdzie lepiej zapytam jak nie tu.Kupuje nowego resa jako prezent i chciałbym dorzucić kubek z empik foto do tego z jakąś grafiką z serii. Macie jakieś pomysły z jakąś spoko grafiką(ikoniczną dla serii?), i chyba wezme ten przyciemniany "magiczny" co pod wpływem ciepła kubek sie rozjaśnia
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 9 minut temu, grabipl napisał(a):chciałbym dorzucić kubek z empik foto do tego z jakąś grafiką z serii. Macie jakieś pomysły
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 minut temu, grabipl napisał(a):Macie jakieś pomysły z jakąś spoko grafiką(ikoniczną dla serii?)Jak obdarowana osoba nie doceni to zabierz jej licencję residenciaka
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wszystkim oczekującym proponuję od dzisiaj blocka na yt i reddita…Gierka już rozesłana (zdjęcie opakowania ze steelem), a jakiś random dostał swoją kopię szybciej i zdaje info z pierwszych czterech godzin. Nie naciąłem się na nic istotnego, a raczej potwierdzenie oczywistości, ale jednak. Cierpliwości wszystkim życzę!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Już poblokowałem na YT Residenta w zeszłym tygodniu, nie wyskoczy nic raczej
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No to tylko czekać aż mi się gdzieś wyświetli Leon's death scene xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, Pix napisał(a):No to tylko czekać aż mi się gdzieś wyświetli Leon's death scene xdPrzejedzie go Porsche, bo na luzie zostawi hehehe.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):Jak obdarowana osoba nie doceni to zabierz jej licencję residenciaka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Szermac napisał(a):Już poblokowałem na YT Residenta w zeszłym tygodniu, nie wyskoczy nic raczejJak to zrobić?
Opublikowano 51 minut temu51 min 18 minut temu, Josh napisał(a):Jak to zrobić?Jest taka wtyczka do Chrome 'YouTube KeyWord Blocker'