Opublikowano wczoraj o 07:00 1 dzień Capcom podobno estymuje sprzedaż na premierę na poziomie genialnego RE6.Oby gra nie była tylko podobnie udana xD.
Opublikowano wczoraj o 07:04 1 dzień Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Capcom podobno estymuje sprzedaż na premierę na poziomie genialnego RE6.Szkoda, że jedyne gienialne co tam było to sprzedaż.19 godzin temu, Uzytnik30 napisał(a):Myślicie, że będzie to hulać w betonowych 60 klatkach na bazowej piątce? Do tej pory potwierdzili chyba tylko tryby na PROsiaku…Betonowe to nie wiem ale skoro Switch będzie miał to i plejak to uciągnie.
Opublikowano wczoraj o 12:09 1 dzień Elo, tak napiszę trochę nie w temacie ale gdzie lepiej zapytam jak nie tu.Kupuje nowego resa jako prezent i chciałbym dorzucić kubek z empik foto do tego z jakąś grafiką z serii. Macie jakieś pomysły z jakąś spoko grafiką(ikoniczną dla serii?), i chyba wezme ten przyciemniany "magiczny" co pod wpływem ciepła kubek sie rozjaśnia
Opublikowano wczoraj o 12:19 1 dzień 9 minut temu, grabipl napisał(a):chciałbym dorzucić kubek z empik foto do tego z jakąś grafiką z serii. Macie jakieś pomysły
Opublikowano wczoraj o 12:21 1 dzień 10 minut temu, grabipl napisał(a):Macie jakieś pomysły z jakąś spoko grafiką(ikoniczną dla serii?)Jak obdarowana osoba nie doceni to zabierz jej licencję residenciaka
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Wszystkim oczekującym proponuję od dzisiaj blocka na yt i reddita…Gierka już rozesłana (zdjęcie opakowania ze steelem), a jakiś random dostał swoją kopię szybciej i zdaje info z pierwszych czterech godzin. Nie naciąłem się na nic istotnego, a raczej potwierdzenie oczywistości, ale jednak. Cierpliwości wszystkim życzę!
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Już poblokowałem na YT Residenta w zeszłym tygodniu, nie wyskoczy nic raczej
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No to tylko czekać aż mi się gdzieś wyświetli Leon's death scene xd
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 8 minut temu, Pix napisał(a):No to tylko czekać aż mi się gdzieś wyświetli Leon's death scene xdPrzejedzie go Porsche, bo na luzie zostawi hehehe.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):Jak obdarowana osoba nie doceni to zabierz jej licencję residenciaka
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 godzinę temu, Szermac napisał(a):Już poblokowałem na YT Residenta w zeszłym tygodniu, nie wyskoczy nic raczejJak to zrobić?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nic nie trzeba blokować, wystarczy używać z przeglądarki incognito.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 18 minut temu, Josh napisał(a):Jak to zrobić?Jest taka wtyczka do Chrome 'YouTube KeyWord Blocker'
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak coś to na reddicie też już się nawet nie pier.dolą z oznaczaniem spoilerów. Także
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Poblokowałem wszystko na YT, na Reddit nie będę wchodził, teraz tylko jeszcze muszę unikać Facebooka.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 dni unikania śmierci Leona. No ciężko będzie Na Raccoon City spadnie druga bomba atomowa. Sytuacja będzie wydawała się beznadziejna, ale znajdą jakimś cudem wciąż działający po 30 latach helikopter. Wtedy spod ziemi wyskoczą połączone zmutowane zwłoki Nemesia i Mr X. Nagle pojawi się też Wesker, który jednak żyje i jak zwykle to on pociągał za wszystkie sznurki. Leon stanie z nimi do walki, żeby Grace mogła uciec helikopterem. Widzimy atomowy grzyb nad ruinami miasta. CREDITSY. Scena po napisach: Ada, Chris, Claire, Jill, Grace i duch Ethana stoją nad grobem Leona. W oddali za drzewem chowa się i obserwuje ich Wesker. Zaczyna się śmiać. THE END. Nie dziękujcie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie napisałeś, że Grace to jego córka dlatego oddaje za nią życie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gierka kończy się tak, że kanonicznie Leoś ląduje w universum DBD i miło spędza czas (w przerwach spierdalając przed Nemesisem i Weskerem).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 20 godzin temu, Josh napisał(a):Polecam, moja tapetka na kąkuterzeDobra, zamawiam kubek z tą grafika co podałeś. Przeglądałem inne z neta jeszcze, ale ta jakoś najbardziej pasuje mi na kubek. Chciałem przerobić kilka razy ją przez gemini ale źle potem napisy wychodzą więc bedzie goła bez
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A są jakieś majtki z leonem? Wiadomo, że jak już wyjdzie to będę grał bez ale do premiery jeszcze ponad tydzień