Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

• Odpowiedzi 806
  • Wyświetleń 40,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, też trafiłem na realny czas gry, ale to akurat dobra nowina, a nie spojler Nie wchodzę na fejsa, YT odpalam tylko konkretne kanały bez przeglądania polecanych i zasubskrybowanych. No i trzeba

• Trzymaj ziomeczku, coś bardziej w Twoich klimatach. Kto wie, może nas Capcom zaskoczy i Grace zostanie tatą?

• I ta rejestracja na aucie Leona 9642 :D (części w których wystąpił)

Opublikowano

Jak przeczytacie wyciek to za drobną opłatę mogę wam przesłać informację że to nieprawda i ten wyciek to fake.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Co za ameby, nawet w tak prostym newsie potrafią zrobić błąd - premiera w sobotę 28.02?

Poza tym zabrakło w tytule "fani są wściekli" )

Edytowane przez aux

Opublikowano

OGROMNY WYCIEK GRACZE SĄ WŚCIEKLI KORPORACJA ZDRADZA WAŻNY SZCZEGÓŁ

Opublikowano

I obowiązkowo jakieś bzdury od Dusk Golema

Opublikowano

No ja jestem trochę wściekły, bo dzisiaj trafiłem na jeden wielki spoiler odnośnie Grace. Idę płakać.

Opublikowano

Polecam granie w gry przez tydzień i wchodzenie tylko na forumka ;)

Opublikowano

Dla ludzi na tym forum? Niewykonalne Coolface

Opublikowano

Ja już sobie dałem bana na YT, na wszelki wypadek, bo tam najłatwiej się na coś naciąć, sądzę że przez tydzień jakoś przeżyję bez kolejnej sraki Ksiażula i Stanowskiego. Na FB wchodzę raz na kwartał sprawdzić kto ze znajomych przegrał życie zachodząc w ciążę albo kto wylądował w więzieniu za miganie się od alimentów, Reddit nigdy mnie nie interesował, zastanawiam się czy nie dać na wstrzymanie z PPE i innymi portalami o grach, bo coś nie mam do nich zaufania. Forum wiadomo, zbyt uzależniające miejsce, żeby tu nie wchodzić, ale tutaj o jakieś większe spoilery raczej nie ma się co martwić. Tak że będzie ostro młócone w giereczki i pewnie zdążę przeczytać ze dwie książki przez ten czas cfaniak

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Przy odrobinie wytrwałości da się uniknąć tych spoilerów, trzeba tylko wiedzieć, w jakie tereny internetu się nie zapuszczać. Na szczęście nie wychodzi w ciągu roku aż tyle głośnych gier, na które trzeba aż tak uważać ze spoilerami, jak przy Requiem. W 2026 to już widzę tylko ewentualnie GTA VI (o ile wyjdzie).

5 minut temu, Josh napisał(a):

zastanawiam się czy nie dać na wstrzymanie z PPE

Akurat żeby dać sobie na wstrzymanie z PPE to nie powinieneś mieć żadnych dodatkowych powodów kekw

Opublikowano

Czacie co by się działo jakby za tydzień miał wyjść nowy Metal Gear Solid od Kojimy kekw

Opublikowano
  • Autor

No ja wszedłem na twittera, gdzie czytam głównie o polityce, a nie o gierkach, nie śledze nikogo, a spoilery mi wyskoczyły w pierwszym proponowanym poście.

Opublikowano

Przesrane to będzie za rok jak będzie wychodzić FFVII part3. Bezludna wyspa mnie czeka chyba przed premierą.frog

Opublikowano

Boże, myślałem, że to nowa Yakuza wychodzi, a to tylko ten tasiemiec Rezident.

Opublikowano

Napięcie w temacie jest o wiele wyższe niż przypuszczałem. Wszystko z ekscytacji na kolejną pełnoprawną cześć z serii a nie jakiś tam remake. Powoli i mnie sie zaczyna udzielać ten cały hype CoolStoryBro

Opublikowano

Bo ta opera mydlana z wydziaranymi żółtkami to nie jest tasiemiec CoolStoryBro

Opublikowano

Zazdro Panowie, szkoda, że na Yakuza tematach nie ma takich liczb, no ale ten forumek to tak 75% o survival horrorach jest od jakiegoś czasu, to fakt.

Opublikowano
4 godziny temu, Josh napisał(a):

Też chyba to właśnie RE2 było dla wielu z nas pierwszy kontaktem z serią, więc ta odsłona, Raccoon, RPD, Leon itp mają dla nas szczególne znaczenie.

Bardzo wam zazdroszczę, bo moja pierwsza styczność z tym uniwersum to film Resident Evil 2 Apokalipsa, który obejrzałem za dzieciaka...

Opublikowano

Chyba nie ma aktualnie większego tasiemca niż te wszystkie Jakuzy. Przecież tam wychodzi co roku nowa odsłona, która gameplayowo się niemal niczym nie różni od 2005 roku [

Opublikowano
33 minuty temu, Shen napisał(a):

No ja wszedłem na twittera, gdzie czytam głównie o polityce, a nie o gierkach, nie śledze nikogo, a spoilery mi wyskoczyły w pierwszym proponowanym poście.

Polecam wyciszyc słowa kluczowe: Re9, re, resident evil, resident, requiem, leon, grace. Przy ostanich wyborach prezydenckich wszystkich kandydatow tak wycialem i mialem cisze i spokoj w feedzie )

Opublikowano
1 minutę temu, Czokosz napisał(a):

Bardzo wam zazdroszczę, bo moja pierwsza styczność z tym uniwersum to film Resident Evil 2 Apokalipsa, który obejrzałem za dzieciaka...

No to chyba nie ma lepszego momentu, żeby wejść w to uniwersum. Masz remejki RE2, RE3 i R4. Na upartego RE5 i RE6 można grać w stare wersje albo je całkowicie pominąć i wiele nie stracisz. Potem masz RE7 i Village, które są już współczesne i remasterów nie potrzebują.

Opublikowano

Tak jest, dobry moment żeby wskoczyć do serii bo mamy teraz życie jak w Madrycie w ostatnich latach z tą marką

Opublikowano
9 minut temu, Rooofie napisał(a):

Chyba nie ma aktualnie większego tasiemca niż te wszystkie Jakuzy. Przecież tam wychodzi co roku nowa odsłona, która gameplayowo się niemal niczym nie różni od 2005 roku [

No to widać teraz dojebałeś wiedzą xD.

11 minut temu, Czokosz napisał(a):

Czy to znaczy, że nie grałeś w gry? Czy, że grałeś, ale film zepsuł Ci obraz uniwersum?

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał(a):

Tak jest, dobry moment żeby wskoczyć do serii bo mamy teraz życie jak w Madrycie w ostatnich latach z tą marką

To prawda. Mnie tak spodobał się remake czwórki, że skończyłem od razu piątkę, a teraz siedzę nad Revelations D I nie wiem czy nie skoczę później do Revelations 2 i VI, potem krótka przerwa i części współczesne z dziewiątką na deser.